• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    INF1466Star Wars: The Old Republic™ - You were deceived!
    MALY_BOBIK
    MALY_BOBIK --- ---
    PELENDUR: s merc healem mi to dava zabrat ale ted mam lepsi gear tak to prubnu. party mam hotovej
    PELENDUR
    PELENDUR --- ---
    tak už se konečně dostávám k endgame ;) tak co - je někdo z vás solo eternal champion? já se zatím zasekl na brawlerovi - ten parchant mě zabije během pár sekund a zatím nevím moc co s tím - jasně mám nedopustit aby nebyli ti tři spolu - ale omg... i když se o to snažím tak mě strašně rozsekaj i sami
    MALY_BOBIK
    MALY_BOBIK --- ---
    WIRUSS: aha ten jsem nedělal pokaždé tam někdo byl kdo to otevřel a portl lidi
    MALY_BOBIK
    MALY_BOBIK --- ---
    WIRUSS: jakej Q ?
    WIRUSS
    WIRUSS --- ---
    PELENDUR: Tak zrovna u Rishi jsem byl tak znechucen, že když vyšel tento datadisk, tak jsem díky tomu přestal hrát a vlastně jediné co mi i teď přijde trochu zajímavější je ten quest ohledně datacronu...
    PELENDUR
    PELENDUR --- ---
    No ok Rishi je asi nejlepší prostředí ze všech mmo co jsem zažil (a to jsem začal na burning crusade hned jak vyšlo a odehrál toho opravdu hodně) - už dlouho jsem neměl pocit že každičký volný okamžik svého života chci strávit v tom světě (vzpomínky na kotor a mass efect se vynořují ;) )... To spojení star wars se špinavým světem pirátů s jeho smuglerama, bounty hunterama a různýma agentama je prostě boží a doufám že tu budu moct strávit co nejvíc času.

A ukazuje mě to že film s mladým landem a hanem by mohl nakonec být tak naprosto skvělý - stačí zachytit tu esenci jakou cítím ted na Rishi a maj na krku další megahit ;)
    MALY_BOBIK
    MALY_BOBIK --- ---
    tak krasa vcera sme sli TC HM a po zabiti druheho bosse nam to vypli ... to potesi :)

ale zase na druhou stranu co jsem cetl tak maji pridat novou ops a ted dodali nove upracing
    MALY_BOBIK
    MALY_BOBIK --- ---
    DWAY: neviditelne mobky na zacatku RR FP opravovali asi 3 roky :) takze tohle je asi to nejmensi
    DWAY
    DWAY --- ---
    Asi by to chtelo nahlasit par bugu no. Pokud to teda neni, ze optimalizovali hru a delaji poradky v souborech, coz se taky muze stat, a pak to neni launcher ale zamer (i kdyz porad ne moc sikovne provedeny)
    MALY_BOBIK
    MALY_BOBIK --- ---
    DWAY: on ten jejich louncher casto blbne a divne projizdi celou hru, obcasne mi to udela tenhle nesmysl
    DWAY
    DWAY --- ---
    WOLFBANE: to uz je lepsi smazat a stahnout znova ne?
    MALY_BOBIK
    MALY_BOBIK --- ---
    NAVON_DU_SANDAU: pokud ti to vcera chroupalo tak to byl ubdate :)
    PELENDUR
    PELENDUR --- ---
    TORUG: mě ten hutt cartel náhodou zase tak nevadí - je to docela slušný.... holt se bioware ještě učil dělat dlc (pamatuju ten zombie flashpoint - ten byl funny ;) ) - ale je logické že revan a dál už se to naučili jak s mmo pracovat...
    WOLFBANE
    WOLFBANE --- ---
    NAVON_DU_SANDAU: ne, ale kdyz sem to po roce spustil tak ta reorganizace bezela celej vikend :o
    NAVON_DU_SANDAU
    NAVON_DU_SANDAU --- ---
    Taky se vam stalo, ze do zaplaceni ta hra bezela jako hodinky, po zaplaceni hned druhej den klient zahlasil, ze reorganizuje soubory, a celej vecer v hajzlu?
    NAVON_DU_SANDAU
    NAVON_DU_SANDAU --- ---
    WHITEANGEL: ja jsem v tom mel taky bordel, ne ze by mi zmizely vsechny, nejaky zbyly, ale hlasilo mi to obsazeny character sloty, kde nemely byt.
    DWAY
    DWAY --- ---
    TORUG: teda revan byl taky misty nuda, ale ne tak ukrutna jako kartel. Kdyby se jen nejak dal preskocit ten kartel. Kdo vymyslel cely ten makeb storyline by zaslouzil svetelnym mecem pres koule.
    TORUG
    TORUG --- ---
    TRIPLT: Hutt Cartel je nuda to jo, ale revan, kotfe a kotet podle me skvely
    TRIPLT
    TRIPLT --- ---
    Jooo... kdyz uz se tady zminily ty ops a flashpointy... nektere questy jsou fialove, takze by meli doplnovat nejak story mode? Lvl 55 doted jsem na nejake flash pointy uplne kaslal... Ma cenu to ted nejak zpetne vse projit?
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam