• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    INF1466Star Wars: The Old Republic™ - You were deceived!
    DWAY
    DWAY --- ---
    TORUG: teda revan byl taky misty nuda, ale ne tak ukrutna jako kartel. Kdyby se jen nejak dal preskocit ten kartel. Kdo vymyslel cely ten makeb storyline by zaslouzil svetelnym mecem pres koule.
    TORUG
    TORUG --- ---
    TRIPLT: Hutt Cartel je nuda to jo, ale revan, kotfe a kotet podle me skvely
    TRIPLT
    TRIPLT --- ---
    Jooo... kdyz uz se tady zminily ty ops a flashpointy... nektere questy jsou fialove, takze by meli doplnovat nejak story mode? Lvl 55 doted jsem na nejake flash pointy uplne kaslal... Ma cenu to ted nejak zpetne vse projit?
    OMNISLASH
    OMNISLASH --- ---
    MALY_BOBIK: hut cartel me tez desive nudil. ne a ne se do toho dostat
    MALY_BOBIK
    MALY_BOBIK --- ---
    TRIPLT: planeta s Dread palace a fortres opskama
    TRIPLT
    TRIPLT --- ---
    MALY_BOBIK: Oricon?
    MALY_BOBIK
    MALY_BOBIK --- ---
    TRIPLT: hut cartel sem popravde jeste nedohral nak me to vubec nechytlo, Oricon se jim povedl krasne i s pribehem a Revan asi dle meho nej. KOTFE a KOTET jsou taky povedeny podle me to zato stoji
    TRIPLT
    TRIPLT --- ---
    Jak je to prosim se story mode tech poslednich datadisku? Jsou rozdilne story pro imperium/republiku a jednotlive charaktery nebo je to stejne? :)

Dokoncil jsem ted Hutt cartel a musim rici, ze tezka nuda... Chystam se na Revana, ale nejak me pocatecni nadseni opousti... dam sanci jeste nejakemu imperialnimu story a necham to zase ulezet jak pred lety :D
    DWAY
    DWAY --- ---
    PELENDUR: tak to me tesi, me dycky bavil jedi knight. A sralo me ze kdyz ho nejedes jako tanka tak je uplne nahovno.
    MALY_BOBIK
    MALY_BOBIK --- ---
    PELENDUR: mam 3 dps mara, jug, sin. Aktivne jedu jen toho Sina a ten me vcelku bavi. Ja teda ale nehraju dps na DMG spis for fun :D jako dps sem strasne tele a neumim to takze jedu hlavne healery ty mam tri :) ted si davam dohromady sorcku aby mela 230+ gear a prubnu ji s nakym pugem v opsce.
    Jinak jsem maximalne spojojen se svou merckou
    PELENDUR
    PELENDUR --- ---
    MALY_BOBIK: jj to - ale píšou že assassin dps už nejni nic moc (teda pokud ho nejedeš s tím stromem napůl tankovacím) a jugg prostě mě přišel že je defaultně tank... Ale prej je horší než ass tank.
    MALY_BOBIK
    MALY_BOBIK --- ---
    PELENDUR: jogurt byl vzdycky prase a Sin to same
    PELENDUR
    PELENDUR --- ---
    tak jsem si vybral assassin tanka a dps juggernauta - just for lulz - a koukám na guidy a tam tvrdí že to jsou op classy... Lol - co se to se swotrem stalo? :D
    PELENDUR
    PELENDUR --- ---
    WHITEANGEL: zkus support - jsou docela rychlí...
    WHITEANGEL
    WHITEANGEL --- ---
    vsude 0 prochazel jsem to 3x
    TORUG
    TORUG --- ---
    WHITEANGEL: jsi si jistej, ze neni na nejakym jinym serveru? je potreba prekliknout ze serveru Severni Ameriky na servery Evropy.. mrkni na to jeste jednou..
    WHITEANGEL
    WHITEANGEL --- ---
    Hele zapl jsem to po XY letech a z mych 8 full charu nemam ani 1 ma nekdo podobnou zkusenost ?
    PELENDUR
    PELENDUR --- ---
    TORUG: jj je to nesmysl
    TORUG
    TORUG --- ---
    Nastesti se od pvp gearu celkove upousti ve vsech mmo
    MALY_BOBIK
    MALY_BOBIK --- ---
    ono hlavne proflakat wz a udelat si pvp gear byla otazka trochu delsi chvile a pak si jen prudil lidi ktery ten gear nemeli
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam