• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    KOUDYGentlemans style aneb modern man and his world. Oblečení, boty, doplňky apod.
    KOUDY
    KOUDY --- ---
    a cely potetovany :)
    MADIETTA
    MADIETTA --- ---
    Ten pán je mimochodem Nickelson Wooster, ředitel sekce pánského oblečení značky Neiman Marcus. Velmi stylový gentleman.

MADIETTA
    MADIETTA --- ---
    MAGUMI: ty jsi vůbec divnej, s tvým odporem k černým kalhotám :-)
    MAGUMI
    MAGUMI --- ---
    MADIETTA: Modrou a hnědou kombinuju rád, i ta oranžová se mi k tomu líbí, ale vždycky se cítím blbě, když mám mít na sobě modrou, hnědou a černou - asi jsem divnej, co?
    ESELVIRA
    ESELVIRA --- ---
    UMIAKI: jsou skvělý
    COMODOR_FALKON
    COMODOR_FALKON --- ---
    Docela mne fascinují ty legrační rukavice - u _ALBETH_ na 4 fotce shora žluté rukavice z Disneylandu (??), u MADIETTA pletené rukavice, které mi připomínají to, co se v celoprstové verzi nosívalo na běžky...
    MADIETTA
    MADIETTA --- ---
    UMIAKI
    UMIAKI --- ---
    V novém Esquire vyšel podzimní Big Black Book, módní průvodce pro muže na podzim. Čtete někdo Esquire? Nebo jaké tištěné časopisy o módě pro muže čtete? V ČR jsem našel jsem jenom Esquire, Dolce Vita a snad i Lui.

A ještě se chci pochlubit novými botičkami:-) Nevím, jestli zapadají do vašeho pojetí "gentleman", ale já je žeru:)

KANAREK1
    KANAREK1 --- ---
    WOKO: jsem zvyklý, že na mě ve většině podniků, kde mají bar, ale nabízí i toto, koukají po chvíli velice nepříjemně (a chovám se slušně). Podniky, kde se ke mně chovají slušně od začátku do konce beru jako ok :)
    WOKO
    WOKO --- ---
    FIONOR: Jednou za měsíc, či dva týdny, tam mají sobotní kabaret. Kamarád tam v soboty večer hraje. Je to příjemně snobské.
    KANAREK1: Proč by sis nemohl někde dát čaj a nealko?
    KANAREK1
    KANAREK1 --- ---
    FIONOR: občas kolem toho chodím a zvenku to nevypadá špatně. Zda je to snobské? Můžu tam zkusit zajít a dát si čaj případně nějaké nealko (alkohol moc nemusim jelikož mi nechutná) a uvidíme jak se na mě budou tvářit :)
    AUDIAC
    AUDIAC --- ---
    FIONOR: pouze letmou pracovní... na jednu stranu tam fakt dbají na úroveň a kvalitu oproti jiným rádoby 'na úrovni' barům, druhá strana je, že spíš než gentleman je to ultra snobskej podnik. ale asi záleží na úhlu pohledu. přecejen mezi těmahle dvěma možnostma je velice tenká hranice :)
    JAKE_UP
    JAKE_UP --- ---
    _ALBETH_: Super, hlavně ten černoch (druhá od konce).
    _ALBETH_
    _ALBETH_ --- ---

_ALBETH_
    _ALBETH_ --- ---

ZUZKAOU
    ZUZKAOU --- ---
    ZUZKAOU
    ZUZKAOU --- ---
    HAAALA: nemůžu si pomoci, ale to sametové sako mi připomíná uniformu portýra...
    GOBERS
    GOBERS --- ---
    PASTEL: No jo... vis co... kdyz si beres dceru dvou profesoru z Cambridge a oddava Te arcibiskup z Canterbury, tak to halt musi nejak vypadat...
    PASTEL
    PASTEL --- ---
    GOBERS: já musím pochválit, ten tvůj svatební pár, a prostý "Like" k tomu nestačí. Je to absolutní nádhera, v dnešní době všude sleduju svatební perverze typu polonahá nevěsta ( rozuměj holá ramena), a k tomu ženich, co vypadá jak podomní obchodník s vysavači. Tahle fotka mi opravdu zlepšila náladu. Dlouho jsem takovou krásu neviděla.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam