• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    KOUDYGentlemans style aneb modern man and his world. Oblečení, boty, doplňky apod.
    MISMAS
    MISMAS --- ---
    KOUDY: Pokud sháníš nějakého levnějšího, myslím, že červeného jsem zahlédl v H&M v Palladiu...nějak za 3 kila...:))

Já bych rád šel na ples v černé košli s frakovým límcem a s kovovým hedvábným motýlekm a kapesníčkem ve stejné barvě...:)

Akorát nevím, kde sehnat tu košili za přijatelnou cenu...nevíte?:P
    KOUDY
    KOUDY --- ---
    Sem na mobilu ale za hodinu zacnu googlit jestli nekdo nebudete rychlejsi. Potrebuju na vecer cervenyho satenovyho motylka. Nevadi kdyz si ho vezmu k cerny kosili a cernejm kalhotam? Nechci ho k bily kosili moc. Kdyztak klidne nahodte nejaky clanky,obrazky z googlu apod. Dekuju.
    MISMAS
    MISMAS --- ---
    AUDIAC: Nejlepší alternativou stejně zůstává, když zná někdo nějakou švadlenku na výslužbě, co si už většinou doma čučí na telku a občas něco spíchne (pokud to ještě zvládá)....kvalita maxmální...a cena minimální.....
    FEMUR
    FEMUR --- ---
    AUDIAC: diky
    MISMAS
    MISMAS --- ---
    AUDIAC: Ludry jedny!
    AUDIAC
    AUDIAC --- ---
    AUDIAC: pár lidí mi psalo do pošty a chtělo referenci na to krejčovství v Kotvě, ale tohle by mělo být veřejně:

pokud budete potřebovat úpravu, tak to dejte kamkoli jinam. už jen kvůli tý ceně jsem čekal perfektní výsledek, ale zklamali mě a to dost. kalhoty jsem potřeboval zúžit v pase + nohavice. ty nohavice okej, ale pas paní přeťápla. nevím, jak se jí to povedlo, když mi to špendlila na těle a nechávala tam rezervu... nicméně to mi ale nevadí, protože potřebuju pár kilo shodit, takže mám motivaci:)
    horší to je ale se sakem. po projmutí v podpaždí u švu s rukávem zůstala nachumlaná látka. když jsem na to upozornil, tak na to paní reagovala tím, že to se ještě přežehlí... když se tam s tím pět minut mořili, tak začala tvrdit, že to je normální po projmutí a kdyby to zabrala, tak se v tom nehnu. a že kdyby to zabrala pod ten rukáv, tak to už je úplně jiná úprava a musel bych za to extra platit. to všechno za 2.300 a 14 dnů na úpravu.
    jo a když s tím mám problém, tak ať si přijdu ten a ten den ve čtyři, kdy je tam pan vedoucí, který je kompetentní a on mi to vysvětlí.

takže never more a příště si to nechám upravit necvičeným šimpanzem.

jo a docela mě rozesmálo, když jsem sjížděl eskalátorem a přímo naproti u blažka měli ve slevách za 3.200 komplet nový oblek. :)
    MISMAS
    MISMAS --- ---
    AUDIAC: whůůů...tak to je docela síla....tolik mě ten můj současný snad ani nestál:D
    AUDIAC
    AUDIAC --- ---
    HORKY_KAFE: uff, tak za úpravu obleku 2.300 :/ no jo, holt služby v Praze:) doufám aspoň, že to udělá pořádně...
    UMIAKI
    UMIAKI --- ---
    JOPS: To není pravidlo, ale blbost. Ten vzor by akorát neměl mít podobnou velikost, takže třeba modrá pruhovaná kravata by šla, ale s velkými pruhy. K tomu, co píšeš, bych zkusil jednobarevnou modrou nebo červenou kravatu (syté odstíny) nebo nějaké vetší pruhy červená-bílá nebo modrá-bílá.
    JOPS
    JOPS --- ---
    chlopaci dotaz a samozrejme damy muzou taky poradit :)

Mam pruhovany oblek, cernej s tenkyma bilyma prouzkama a modrou kosili.

Jakou kravatu k tomu ? Ja ted mam nejakou modrou se vzorem.

Bylo mi receno, ze k tomuhle obleku musi byt jednobarevna kravata. Je to nejake pravidlo ?
    ESELVIRA
    ESELVIRA --- ---
    baví mě tenhle typ účesu
    MISMAS
    MISMAS --- ---
    FIONOR: No, řeknu to takhle...sice mám rád kvalitní služby a na své vlasy jsem zatížený, ale bohužel jsem student...:D
    MISMAS
    MISMAS --- ---
    Nevěděl byste někdo o nějakém pořádném a zase ne moc předraženém pánském holičství (kadeřnictví - whatever) v Praze?...
    AUDIAC
    AUDIAC --- ---
    to nevím. mám ji vyzkoušenou na úpravy, ale myslím, že by to mohla zvládnout. tady je kontakt: http://svatebnisalon.jicinsko.com/7692/kontakty/ kdyžtak by tě mohla na někoho odkázat, kdo to v okolí dělá...
    AUDIAC
    AUDIAC --- ---
    DEMONOFANARCHY: svatební salon co je v "myší díře" u náměstí. fakt je šikovná, spolehlivá a za pakatel.
    MISMAS
    MISMAS --- ---
    AUDIAC: Tak když to potřebuješ rychle, tak je to jasné, to chápu....
    A taky kdoví, jak je to s kvalitou, já prostě těm mimo prahu víc věřím...:D
    AUDIAC
    AUDIAC --- ---
    MISMAS: ja sice mam sikovnou krejcovou v Jicine, ale casove je to strasne narocny a nevyplati se tam jezdit kvuli jedny veci, navic pokud ji potrebuju treba behem jednoho tydne. pravda je, ze za zkraceni a zuzeni kalhot u ni dam stovku a v Praze ctyri. ale kdyz k tomu pripoctu cas a cestu...
    AUDIAC
    AUDIAC --- ---
    Dáte mi někdo tip na osvědčeného krejčího v Praze, který by mi upravil oblek? (pokud za to nebude chtít nějakou šílenou částku, budu jen rád:))
    UMIAKI
    UMIAKI --- ---
    AUDIAC: V army shopech se prodávají vlněné pea coaty okolo 1500, ale nevím jaká je kvalita... za zkoušku to myslím stojí.
    AUDIAC
    AUDIAC --- ---
    poradíte mi někdo, kde po Praze sehnat nějakej tříčtvrteční pea coat nebo něco podobnýho dvouřadýho?

aby to nebyla samá syntetika, ale zase abych nemusel prodat ledvinu? potřeboval bych se vejít tak do 7 tis., ale zatím jsem narazil buďto na žmolkující syntetiku v H&M nebo Zara a nebo potom krásný vlna/kašmír ve Van Graaf, ale tak za desítku... Existuje tu vůbec něco mezi?
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam