AUDIAC: pár lidí mi psalo do pošty a chtělo referenci na to krejčovství v Kotvě, ale tohle by mělo být veřejně:
pokud budete potřebovat úpravu, tak to dejte
kamkoli jinam. už jen kvůli tý ceně jsem čekal perfektní výsledek, ale zklamali mě a to dost. kalhoty jsem potřeboval zúžit v pase + nohavice. ty nohavice okej, ale pas paní přeťápla. nevím, jak se jí to povedlo, když mi to špendlila na těle a nechávala tam rezervu... nicméně to mi ale nevadí, protože potřebuju pár kilo shodit, takže mám motivaci:)
horší to je ale se sakem. po projmutí v podpaždí u švu s rukávem zůstala nachumlaná látka. když jsem na to upozornil, tak na to paní reagovala tím, že to se ještě přežehlí... když se tam s tím pět minut mořili, tak začala tvrdit, že to je normální po projmutí a kdyby to zabrala, tak se v tom nehnu. a že kdyby to zabrala pod ten rukáv, tak to už je úplně jiná úprava a musel bych za to extra platit. to všechno za 2.300 a 14 dnů na úpravu.
jo a když s tím mám problém, tak ať si přijdu ten a ten den ve čtyři, kdy je tam pan vedoucí, který je kompetentní a on mi to vysvětlí.
takže never more a příště si to nechám upravit necvičeným šimpanzem.
jo a docela mě rozesmálo, když jsem sjížděl eskalátorem a přímo naproti u blažka měli ve slevách za 3.200 komplet nový oblek. :)