• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    KOUDYGentlemans style aneb modern man and his world. Oblečení, boty, doplňky apod.
    MISON
    MISON --- ---
    Panove, mnohokrat jsem slysel, ze se vyplati nechat si udelat oblek na miru v dalekam zahranici. Letos se mozna na mesic podivam do Brazilie. Myslite si, ze to ma cenu ? Nebo se ta legenda tyka spis Asie ? :)
    UMIAKI
    UMIAKI --- ---
    TRIPLT: Hlavně proboha ať tě ani ji ani nenapadne černá košile a růžová kravata:) Takových kombinací (rudá košile, černá kravata nebo naopak) vidím až moc, hnus...
    Jak říkají ostatní - černé boty, opasek a bílá košile a růžová kravata, nebo světle růžová a sytě růžová.

Ale pokud neznáš přesný odstín partnerky, tak bych se oblékl jen bíločerně, nebo šedo bíle - pokud ty odstíny přesně neladí, tak je to hrůza.
    MISMAS
    MISMAS --- ---
    TRIPLT: Mně příjde slazování partnerů velice neestetické, nevím, proč se to tak rádo dělává. Ale když už to tak má být....doporučil bych černé sako, černé boty, světle růžovou nebo fialovou košili a tmavší růžovou kravatu...a rozhodně budete alespoň barevně ladit...
    TRIPLT
    TRIPLT --- ---
    FIONOR: jasny no, akorat mam bohužel jen takové informace :/ "černa/růžová - možná trochu dofialova"... vic mi nebylo řečeno :x
    TRIPLT
    TRIPLT --- ---
    Zdravím, mohl by mi někdo prosím poradit vhodnou košili a kravatu k saku tak aby výběr byl vhodný k šatům partnerky. Partnerka bude mít šaty v kombinaci barev černá/růžová.

diky ;-)
    MISMAS
    MISMAS --- ---
    FEMUR
    FEMUR --- ---
    FEMUR
    FEMUR --- ---
    tady par zajimavosti k manii kvality materialu na obleky.

eBay Guides - What is a super 130's, 140's 150's Fabric
    http://reviews.ebay.com/What-is-a-super-130-apos-s-140-apos-s-150-apos-s-Fabric?ugid=10000000001378966
    JAKE_UP
    JAKE_UP --- ---
    AUDIAC: To snad ne :-)
    FEMUR
    FEMUR --- ---
    CADDY: to zalezi na obleceni.. kdyz oblek tak rucne sita aktovka tenka, kdyz casual tak brasna pres rameno, kdyz outdoor tak batoh
    MISMAS
    MISMAS --- ---
    AUDIAC: Já jsem rozhodně pro "retro brašny":D
    AUDIAC
    AUDIAC --- ---
    CADDY: a co nějakou diplomatku? jsou i pěkný, co devadesátkový podnikatele neevokujou. nebo pokud máš rád retro:
    CADDY
    CADDY --- ---
    MISON: koukam na to a hezky, ale pro me uz prilis mladistve "free"...ja jsem fakt pro cistou eleganci :)
    MISON
    MISON --- ---
    CADDY: tak tezko rict, teda ted neradim, spis premejslim "nahlas" .. asi zalezi co vsechno tahas. ja v posledni dobe mam podobnej problem. clovek toho taha temer tunu a tak se trochu ztraci moznost zustat elegantni. zacla jsem uvazovat o nejaky dobry tasce od crumpleru, kterej ted frci. na jejich strankach jsou pekny kusy. akorat nemuzu v Praze najit zadnej shop :P
    VDFLAT
    VDFLAT --- ---
    MISON: Snad jo, ale moc tomu nevěřím po zkušenostech se švadlenama, který mi pravidelně při prosbě o zkrácení rukávů u saka tvrdí, jak to budu mít krátký.
    CADDY
    CADDY --- ---
    MISON, KANAREK1: tak ja dovolenou a vylety resim podobne, nerad s sebou neco taham a nesnasim baleni, navic cabrio ma maly kufr...sice ne zlatou kreditkou a ve velkem stylu, ale proste jezdim nalehko...mne jde jen o to, ze takhle po meste nebo z prace clovek nejde vzdy uplne s prazdnou... :)
    KANAREK1
    KANAREK1 --- ---
    MISON: taky mám rád výlety jen s peněženkou. Škoda jen, že ji nemám plnou a mám pak hlad :D Ale ten pocit :)
    MISON
    MISON --- ---
    CADDY: hehe, ja ti neporadim, ale jak ses ohradil pred tim "autem a kreditkou" tak jsem si vzpomnel na nejakou scenku z jakyhosi filmu .. typek prijde na recepci, ze ma teda rezervovanej pokoj. kdyz se ho zeptaj kde ma zavazadla, tak vyhodi na pult zlatou (nebo platinovou?) bankovni kartu a ledabyle prohodi: "ja zadny nepotrebuju" ;)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam