• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    KOUDYGentlemans style aneb modern man and his world. Oblečení, boty, doplňky apod.
    TRIPLT
    TRIPLT --- ---
    Zdravím, mohl by mi někdo prosím poradit vhodnou košili a kravatu k saku tak aby výběr byl vhodný k šatům partnerky. Partnerka bude mít šaty v kombinaci barev černá/růžová.

diky ;-)
    MISMAS
    MISMAS --- ---
    FEMUR
    FEMUR --- ---
    FEMUR
    FEMUR --- ---
    tady par zajimavosti k manii kvality materialu na obleky.

eBay Guides - What is a super 130's, 140's 150's Fabric
    http://reviews.ebay.com/What-is-a-super-130-apos-s-140-apos-s-150-apos-s-Fabric?ugid=10000000001378966
    JAKE_UP
    JAKE_UP --- ---
    AUDIAC: To snad ne :-)
    FEMUR
    FEMUR --- ---
    CADDY: to zalezi na obleceni.. kdyz oblek tak rucne sita aktovka tenka, kdyz casual tak brasna pres rameno, kdyz outdoor tak batoh
    MISMAS
    MISMAS --- ---
    AUDIAC: Já jsem rozhodně pro "retro brašny":D
    AUDIAC
    AUDIAC --- ---
    CADDY: a co nějakou diplomatku? jsou i pěkný, co devadesátkový podnikatele neevokujou. nebo pokud máš rád retro:
    CADDY
    CADDY --- ---
    MISON: koukam na to a hezky, ale pro me uz prilis mladistve "free"...ja jsem fakt pro cistou eleganci :)
    MISON
    MISON --- ---
    CADDY: tak tezko rict, teda ted neradim, spis premejslim "nahlas" .. asi zalezi co vsechno tahas. ja v posledni dobe mam podobnej problem. clovek toho taha temer tunu a tak se trochu ztraci moznost zustat elegantni. zacla jsem uvazovat o nejaky dobry tasce od crumpleru, kterej ted frci. na jejich strankach jsou pekny kusy. akorat nemuzu v Praze najit zadnej shop :P
    VDFLAT
    VDFLAT --- ---
    MISON: Snad jo, ale moc tomu nevěřím po zkušenostech se švadlenama, který mi pravidelně při prosbě o zkrácení rukávů u saka tvrdí, jak to budu mít krátký.
    CADDY
    CADDY --- ---
    MISON, KANAREK1: tak ja dovolenou a vylety resim podobne, nerad s sebou neco taham a nesnasim baleni, navic cabrio ma maly kufr...sice ne zlatou kreditkou a ve velkem stylu, ale proste jezdim nalehko...mne jde jen o to, ze takhle po meste nebo z prace clovek nejde vzdy uplne s prazdnou... :)
    KANAREK1
    KANAREK1 --- ---
    MISON: taky mám rád výlety jen s peněženkou. Škoda jen, že ji nemám plnou a mám pak hlad :D Ale ten pocit :)
    MISON
    MISON --- ---
    CADDY: hehe, ja ti neporadim, ale jak ses ohradil pred tim "autem a kreditkou" tak jsem si vzpomnel na nejakou scenku z jakyhosi filmu .. typek prijde na recepci, ze ma teda rezervovanej pokoj. kdyz se ho zeptaj kde ma zavazadla, tak vyhodi na pult zlatou (nebo platinovou?) bankovni kartu a ledabyle prohodi: "ja zadny nepotrebuju" ;)
    MISON
    MISON --- ---
    JAKE_UP: bude to moje prvni a pravdepodobne i posledni navsteva naseho plesu ;) musim vsem vyrazit dech :D uz trenuju mluvu frajeru z filmu z 50. let ;D uz si jen sehnat stribrny pozdro na cigarety a pomadu na vlasy :DDD
    CADDY
    CADDY --- ---
    drobny dotaz - jak resite prenaseni vice drobnejsich veci? Kdyz uz je clovek slusne obleceny, tak by bylo kontraproduktivni si brat igelitku jak ukrajinec, kufriky mi prijdou spis jako domena podnikatelu 90. let, kozene desky zase nepomohou v pripade neplacatych predmetu a neni to uplne prakticke....a dal uz me moc nenapada...max notebookova brasna, ale to zase spis dela dojem nejakeho obchodaka a navic laka pripadne chmataky s vidinou notebooku :)

odpovedi typu, ze gentleman jezdi jenom autem kazdy metr a nepotrebuje s sebou nic, krom klicu a kreditky, neni to, co cekam :)
    MISMAS
    MISMAS --- ---
    JAKE_UP: Takový broučoun tady zase....tak Mison chce vypadat dobře, tak kušuj...:D
    MISMAS
    MISMAS --- ---
    MISON: Bohužel...jsem z konkurenční fakulty:D...nicméně se přátelím s hodně lidma z 2.lf a tak vím, kdy máte ples....:D
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam