• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    KOUDYGentlemans style aneb modern man and his world. Oblečení, boty, doplňky apod.
    COMODOR_FALKON
    COMODOR_FALKON --- ---
    FIONOR: Taky takovou ještě někde mám... Vlastně 2 úplně stejné... Jen na jedné je potisk "Maturant 2005" :-D :-D
    Tehdejší černá košile se dneška nedožila...
    AUDIAC
    AUDIAC --- ---
    KOUDY: mám kravatu v kombinaci zlatá/šedivá a sedí to k sobě parádně, takže bych zkusil třeba šedivou koši s jemným vzorem, třeba herring bone...
    BOBASH
    BOBASH --- ---
    JAKE_UP: Leda by byla zlatá doslova :)
    KOUDY
    KOUDY --- ---
    odklanime se trosku od puvodni diskuze..Chtel sem vedet s cim skombinovat zlatou kravatu...cerna z toho vysla nejlepe.
    JAKE_UP
    JAKE_UP --- ---
    Já tomu moc nerozumím. To ti ji jako neprodaj, když nejseš úspěšnej? Protože jinak si asi tenhle symbol úspěchu může oblíct kdejakej vágus.
    BOBASH
    BOBASH --- ---
    KOUDY: A už vůbec ne člověk, od kterýho bych chtěl okoukávat způsoby jak dát najevo, že ho mám většího... zlatá kravata jako symbol úspěchu vypadá poněkud vulgárně...
    BOBASH
    BOBASH --- ---
    KOUDY: Malá ryba možná není, člověk se kterým bych chtěl obchodovat ale taky ne.
    KOUDY
    KOUDY --- ---
    BOBASH: Ja se ho na nic neptal...jen sem cetl k jaky prilezitosti se vetsinou v businessu pouziva zlata kravata a trump mi zrovna v businessu neprijde jako nejaka mala ryba nebo neco..ale to je jedno.
    BOBASH
    BOBASH --- ---
    KOUDY: Donald Trump je jeden z posledních, koho bych se na oblíkání ptal.
    KOUDY
    KOUDY --- ---
    BOBASH: To se musis zeptat jeho ne?..Me jen zajimalo s cim ji skombinovat..stejne jako treba cervenou apod..:)
    BOBASH
    BOBASH --- ---
    KOUDY: Tak jestli to říká Donald Trump, tak to bude určitě pravda. A nosí se jako symbol úspěchu předtím než zbankrotuješ, nebo až potom? :)
    KOUDY
    KOUDY --- ---
    ona se zlata kravata dost pouziva jako symbol uspechu..nekde sem to cetl od donalda trumpa..v kombinaci s cernou kosili vetsinou.
    JAKE_UP
    JAKE_UP --- ---
    Zlatou kravatu bych skombinoval s odpadkovým košem.
    DUNAR_
    DUNAR_ --- ---
    KOUDY: zlatou fakt leda tak k cerne, jinak nenosit.
    FEMUR
    FEMUR --- ---
    zejmena ke kolotoci.
    MISMAS
    MISMAS --- ---
    KOUDY: Pokud Tě zajímá můj osobná názor...tak kombinace černé a zlaté musí být perfektní!:)
    KOUDY
    KOUDY --- ---
    nemate nekdo nekde clanek o kombinaci kravat a kosil?..zajima mne s cim zkombinovat zlatou kravatu treba..s jakou barvou kosile (nechci bilou a nejsem si jistej cernou)
    KOUDY
    KOUDY --- ---
    ja mam jedny s kovovym tahem a druhy s hnedym kozenym tahem...na business a na volnej cas.
    ZEWL
    ZEWL --- ---
    MISMAS: ja nevim jak vy, ale ja jsem v praci kazdy den, takze mi to neprijde jako extremni situace :) Troufam si tvrdit, ze cervene ponozky sejmou v kazde druhe firme,..
    MISMAS
    MISMAS --- ---
    ZEWL: Tak pokud nějak diktovaný styl oblékaní, tak se nedivím, ale tu se asi nebavíme o extrémních situacích, jako je extraformal a firemní oblíkání...
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam