• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    KOUDYGentlemans style aneb modern man and his world. Oblečení, boty, doplňky apod.
    Vse co spravny muz potrebuje k zivotu..Tematicke obrazky, diskuze apod.
    rozbalit záhlaví
    CHAIWALLA
    CHAIWALLA --- ---
    ZEWL: Čištění kravat a naškrobení kalhot si nechávám většinou v čistírně oděvů a prádelně v Krakovský - je to v centru a ještě nikdy jsem nebyl nespokojenej... Praní kravat dle vlastní zkušenosti moc nedporočuju, nikdy nevíš co ti z tý pračky vyleze... :)

Ještě mě napadá - teď nedávno jsem si nechával založit košili a zkracovat u ní rukávy a byl jsem hodně překvapen kvalitou a cenou servisu tady u tý pani http://www.reny.unas.cz/ - moc milá a ochotná...
    ZEWL
    ZEWL --- ---
    Jak si cistite kravaty? Nejake rady pripadne konkretni pradelna? Daval jsem si jednu od Lewina na dry cleaning a prijde mi trochu zdrcla.

Oblek vzdy bez problemu, ale kravaty a kapesnicky jsou snad na jedno pouziti.
    Jo, je mi jasny, nechapete jak se nekdo muze takhle zasvinit, ale kdyz neco nosis 250hodin mesicne, nevyhnes se tomu.. .
    JAKE_UP
    JAKE_UP --- ---
    BEEBLEBROX: Přidávám se. Taky bych rád věděl, kde je ten zpropadenej kořen palce.
    JANDOS
    JANDOS --- ---
    Podle me trochu klamou ty kratky rukavy saka a velka manzeta. Kosile mu zacina u korene palce coz je spravne, neprijde mi dlouha
    JANDOS
    JANDOS --- ---
    JAKE_UP
    JAKE_UP --- ---
    TUILE: Já a tvá chytrá knížka nejsme ve sporu, protože imho i oproti variantě správně to má méďa pořád dlouhý. Ale asi to bude opravdu tou širokou manžetou, že se mu rukáv "nezarazí".

HORKY_KAFE: imho by si mohl prezident největší země světa dovolit košili na míru.
    HORKY_KAFE
    HORKY_KAFE --- ---
    JANDOS: ne kvůli kordu, ale kvůli tomu, že král Edward byl poněkud kulatější, a ten spodní nedopnul.
    od té doby se saka šijou tak, že při zapnutí toho posledního nesedí ani těm méně kulatějším...
    TUILE
    TUILE --- ---
    JAKE_UP: moje chytra knizka rika o delce rukavu tohle.
    podle me se to z tyhle fotky usoudit neda, jestli je dlouhej nebo kratkej. ale je mozny, ze ma moc sirokou manzetu.

GHOSTSTALKER
    GHOSTSTALKER --- ---
    JANDOS: Prej prezitek... to se hodi i dnes :).
    JANDOS
    JANDOS --- ---
    Prezitek z minulych dob, abys mohl co nejrychleji tasit .... :)
    GHOSTSTALKER
    GHOSTSTALKER --- ---
    KANAREK1: Posledni knoflik se nezapina. Tzn. u saka na dva zapnes jen horni, u saka na tri zapnes prvni dva.
    KANAREK1
    KANAREK1 --- ---
    Jak se to má s tím rozepnutým knoflíkem jak má Medvěděv? V jednom obchodě jsem byl pokárán, že si u saka zapínám jen spodní a že se to má dělat obráceně. Ano,všimnul jsem si jak se to nosí, ale toto byl případ, kdy rozepnutý spodní vypadal blbě. Je to jedno nebo je to velkej průšvih?
    JAKE_UP
    JAKE_UP --- ---
    JANDOS: Kratší rukávy saka u Médi ok, ale má imho dlouhej rukáv košile.
    JANDOS
    JANDOS --- ---
    FEMUR: Ty barvy jsou cely nejak domrveny na fotce, ale strihove se mi meda libi hodne a i ty kratsi rukavy se mi libi. Na Klausovi je to jak nocni kosile a prijde mi ze mu to je velky v ramenou
    TUILE
    TUILE --- ---
    tak u spravnyho obleku koukaj manzety, coz splnuje sice jenom medvedev, na druhou stranu u nej koukaj zase az moc :)
    vasek ma kratkej krk, u toho se padnouci oblek bude delat hur - respektive s tim svym kulatym xichtem by mel mit jinej tvar limecku a malicko nizsi stojacek jinak v tom dycky bude vypadat utopene. rukavy ho tahnou, ale to muze bejt jenom blba fotka.
    FEMUR
    FEMUR --- ---
    nevim me to prijde ze to nesedi ani jednomu. meda vypada jako byl dvoubravenj oblek { nemas asi urcite.. ale pripada mi to jako pyzamo
    JANDOS
    JANDOS --- ---
    Jsem narazil na jednu starsi fotku. Neni to Vaskovi cely nejak velky ? :) Medvedev super

FEMUR
    FEMUR --- ---
    KOUDY: jeste ze investuju do vzdelani a na tohle uz nezbejva. ale tohle je fakt mor.
    KOUDY
    KOUDY --- ---
    je to shop kde se fakt da utratit hodne penez..:))..jestli nekdo znate podobny tak klidne nahazujte
    FEMUR
    FEMUR --- ---
    KOUDY: nesnasim te
    KALIBAN
    KALIBAN --- ---
    Dumam jak seted roztrhl pytel s maskarnima a tak, ze bych si poridil jednu sadi oblek vesta ksandy jako z tricatejch let... Jen naprsoto netusim, kam si pro to dojit.. Mate nejakej napad?
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam