• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    KOUDYGentlemans style aneb modern man and his world. Oblečení, boty, doplňky apod.
    OSCURO
    OSCURO --- ---
    AUDIAC: Kdyz uz se to nakouslo - kosile na miru. Dobra zkusenost s necim/nekym konkretnim?
    AUDIAC
    AUDIAC --- ---
    TUILE: jsem asi zhýčkanej krejčovejma z malejch měst, zvyknul jsem si platit za zůžení a zkrácení nohavic necelou stovku :)
    Ono totiž když si ke každý košili připočítám tuhle cenu (protože v drtivý většině případů mi prostě jsou hodně dlouhý), tak už se pomalu začíná stírat rozdíl mezi konfekcí a košilí na míru.
    TUILE
    TUILE --- ---
    AUDIAC: taky by me to zajimalo.
    350 mi prijde jako adekvatni cena, kdyz si vemu, ze bych na tom stravila pul duhy hodiny nejmene.
    PHULE
    PHULE --- ---
    BLEVAJZZ: hele tohle tema klidne rozeber vice:))) samotneho me to zajima:)))
    AUDIAC
    AUDIAC --- ---
    CHAIWALLA: na kolik vyjde zkrácení rukávů u košile? nevím, jestli jsem takovej škrt, ale tam, kde si je nechávám upravit já, za to chtějí 350 a to mi připadá docela hodně. Sice je paní šikovná a vstřícná, ale přijde mi to moc...
    KOUDY
    KOUDY --- ---
    BLEVAJZZ: uvidime no..je to challenge ty barvy sladit nekdy..ale ja na to prijdu :)
    BLEVAJZZ
    BLEVAJZZ --- ---
    KOUDY:tohle je martine prostě o talentu.... ještě jsem zapomněl zásadní věc a to je poměr barev v globalu.. pokud si vezmeš pásek a kapesník ve stejném odstínu je to pořád málo...to už je skoro na debatu v reálu.... příklad.. holka si vezme černé boty s červenejma puntíkama a k tomu si vezme černou čelenku s červenejma puntíkama a řekne si.. mám uplně stejné boty ..budu ladit... bohužel nebude.. je to chyba.. nedodržela poměr barev aby to vůbec mohlo ladit a každá věc sama o sobě nevynikne a ve finále neladí..... jak říkám .. je to věda ;-)
    FEMUR
    FEMUR --- ---
    KOUDY: tohle je pecka.
    KOUDY
    KOUDY --- ---
    BLEVAJZZ: a pritom kapesnik..pasek hodinek a jeden odstin kravaty maj stejnou barvu a k tomu outfitu mi v lewinovi radili vzit si i treba zlutej kapesnik..ze to je takova vintage moda britska ktera na podzim leti.:)
    BLEVAJZZ
    BLEVAJZZ --- ---
    KOUDY: tohle vůbec není každý pes... tohle je naprosté vyvážení poměru barev a hlavně odstínů barev..to k sobě samozřejmě pasuje.... lidi...hlavně chlapy neumí kombinovat odstíny barev....není to jen o barvách jako takových.. a to ty si třeba na té tvé kombinaci předvedl naprosto ukázkově jak to nemá vypadat.. kdyby měl kapesníček a pásek jiný odstnín a né tak násilný..tak by se to dalo i zkousnout;-)
    MISMAS
    MISMAS --- ---
    KOUDY: Tohle je perfektní:)
    KOUDY
    KOUDY --- ---
    ale treba tohle je taky kazdej pes jina ves a me to pritom ladi docela

FEMUR
    FEMUR --- ---
    me to pripomina 90. ... tenkrat byla super moda byt co nejznackovejsi, takze vsichni na sebe navesili jednotlivosti od nike, adidas, puma, etc, kdy kazdej kousek mel neco do sebe jako tady ale dohromady to byla desna pakarna!:)
    KOUDY
    KOUDY --- ---
    MADIETTA: a pritom sem to videl na blogu s britskym stylem apod..pritom to je proste totalne nesladeny..kazdej pes jina ves...tak ja nevim..treba se ta moda nejak nazyva..mit vsechno jiny...:))
    MADIETTA
    MADIETTA --- ---
    KOUDY: je to hodně podobné a podobně neslušivé. To už je fakt moc.
    TUILE
    TUILE --- ---
    shop v myslbeku me taky nadchl. ten pristup je bozi.
    a budou rozjizdet jeste dva dalsi obchody nekdy na jare pristiho roku.

nicmene co vidim kvalitu nejlevnejsich kosil od lewina a charlese tyrwitta, tak charles vede. (drazsi kousky nemohu soudit, nemela sem v ruce od obou znacek)
    JANDOS
    JANDOS --- ---
    Tak jsem byl u lewina pro kosili a byli moc ochotni, akorat 91rukav mi je dlouhej a 87 kratkej, nic mezi nemaj ale zadarmo to u nove kosile zkratej na moji mezi delku do druheho dne coz je fajn.
    KOUDY
    KOUDY --- ---
    taky naprosto rozhazenej styl...podobnej jako sem hazel do vohozu..

MISMAS
    MISMAS --- ---
    CHAIWALLA: Tak v první řadě bych kravaty nepral v pračce:D
    CHAIWALLA
    CHAIWALLA --- ---
    ZEWL: Čištění kravat a naškrobení kalhot si nechávám většinou v čistírně oděvů a prádelně v Krakovský - je to v centru a ještě nikdy jsem nebyl nespokojenej... Praní kravat dle vlastní zkušenosti moc nedporočuju, nikdy nevíš co ti z tý pračky vyleze... :)

Ještě mě napadá - teď nedávno jsem si nechával založit košili a zkracovat u ní rukávy a byl jsem hodně překvapen kvalitou a cenou servisu tady u tý pani http://www.reny.unas.cz/ - moc milá a ochotná...
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam