• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    KOUDYGentlemans style aneb modern man and his world. Oblečení, boty, doplňky apod.
    Vse co spravny muz potrebuje k zivotu..Tematicke obrazky, diskuze apod.
    rozbalit záhlaví
    PHULE
    PHULE --- ---
    BLEVAJZZ: hele tohle tema klidne rozeber vice:))) samotneho me to zajima:)))
    KOUDY
    KOUDY --- ---
    BLEVAJZZ: a pritom kapesnik..pasek hodinek a jeden odstin kravaty maj stejnou barvu a k tomu outfitu mi v lewinovi radili vzit si i treba zlutej kapesnik..ze to je takova vintage moda britska ktera na podzim leti.:)
    BLEVAJZZ
    BLEVAJZZ --- ---
    KOUDY: tohle vůbec není každý pes... tohle je naprosté vyvážení poměru barev a hlavně odstínů barev..to k sobě samozřejmě pasuje.... lidi...hlavně chlapy neumí kombinovat odstíny barev....není to jen o barvách jako takových.. a to ty si třeba na té tvé kombinaci předvedl naprosto ukázkově jak to nemá vypadat.. kdyby měl kapesníček a pásek jiný odstnín a né tak násilný..tak by se to dalo i zkousnout;-)
    MISMAS
    MISMAS --- ---
    KOUDY: Tohle je perfektní:)
    KOUDY
    KOUDY --- ---
    ale treba tohle je taky kazdej pes jina ves a me to pritom ladi docela

FEMUR
    FEMUR --- ---
    me to pripomina 90. ... tenkrat byla super moda byt co nejznackovejsi, takze vsichni na sebe navesili jednotlivosti od nike, adidas, puma, etc, kdy kazdej kousek mel neco do sebe jako tady ale dohromady to byla desna pakarna!:)
    KOUDY
    KOUDY --- ---
    MADIETTA: a pritom sem to videl na blogu s britskym stylem apod..pritom to je proste totalne nesladeny..kazdej pes jina ves...tak ja nevim..treba se ta moda nejak nazyva..mit vsechno jiny...:))
    MADIETTA
    MADIETTA --- ---
    KOUDY: je to hodně podobné a podobně neslušivé. To už je fakt moc.
    TUILE
    TUILE --- ---
    shop v myslbeku me taky nadchl. ten pristup je bozi.
    a budou rozjizdet jeste dva dalsi obchody nekdy na jare pristiho roku.

nicmene co vidim kvalitu nejlevnejsich kosil od lewina a charlese tyrwitta, tak charles vede. (drazsi kousky nemohu soudit, nemela sem v ruce od obou znacek)
    JANDOS
    JANDOS --- ---
    Tak jsem byl u lewina pro kosili a byli moc ochotni, akorat 91rukav mi je dlouhej a 87 kratkej, nic mezi nemaj ale zadarmo to u nove kosile zkratej na moji mezi delku do druheho dne coz je fajn.
    KOUDY
    KOUDY --- ---
    taky naprosto rozhazenej styl...podobnej jako sem hazel do vohozu..

MISMAS
    MISMAS --- ---
    CHAIWALLA: Tak v první řadě bych kravaty nepral v pračce:D
    CHAIWALLA
    CHAIWALLA --- ---
    ZEWL: Čištění kravat a naškrobení kalhot si nechávám většinou v čistírně oděvů a prádelně v Krakovský - je to v centru a ještě nikdy jsem nebyl nespokojenej... Praní kravat dle vlastní zkušenosti moc nedporočuju, nikdy nevíš co ti z tý pračky vyleze... :)

Ještě mě napadá - teď nedávno jsem si nechával založit košili a zkracovat u ní rukávy a byl jsem hodně překvapen kvalitou a cenou servisu tady u tý pani http://www.reny.unas.cz/ - moc milá a ochotná...
    ZEWL
    ZEWL --- ---
    Jak si cistite kravaty? Nejake rady pripadne konkretni pradelna? Daval jsem si jednu od Lewina na dry cleaning a prijde mi trochu zdrcla.

Oblek vzdy bez problemu, ale kravaty a kapesnicky jsou snad na jedno pouziti.
    Jo, je mi jasny, nechapete jak se nekdo muze takhle zasvinit, ale kdyz neco nosis 250hodin mesicne, nevyhnes se tomu.. .
    JAKE_UP
    JAKE_UP --- ---
    BEEBLEBROX: Přidávám se. Taky bych rád věděl, kde je ten zpropadenej kořen palce.
    JANDOS
    JANDOS --- ---
    Podle me trochu klamou ty kratky rukavy saka a velka manzeta. Kosile mu zacina u korene palce coz je spravne, neprijde mi dlouha
    JANDOS
    JANDOS --- ---
    JAKE_UP
    JAKE_UP --- ---
    TUILE: Já a tvá chytrá knížka nejsme ve sporu, protože imho i oproti variantě správně to má méďa pořád dlouhý. Ale asi to bude opravdu tou širokou manžetou, že se mu rukáv "nezarazí".

HORKY_KAFE: imho by si mohl prezident největší země světa dovolit košili na míru.
    HORKY_KAFE
    HORKY_KAFE --- ---
    JANDOS: ne kvůli kordu, ale kvůli tomu, že král Edward byl poněkud kulatější, a ten spodní nedopnul.
    od té doby se saka šijou tak, že při zapnutí toho posledního nesedí ani těm méně kulatějším...
    TUILE
    TUILE --- ---
    JAKE_UP: moje chytra knizka rika o delce rukavu tohle.
    podle me se to z tyhle fotky usoudit neda, jestli je dlouhej nebo kratkej. ale je mozny, ze ma moc sirokou manzetu.

GHOSTSTALKER
    GHOSTSTALKER --- ---
    JANDOS: Prej prezitek... to se hodi i dnes :).
    JANDOS
    JANDOS --- ---
    Prezitek z minulych dob, abys mohl co nejrychleji tasit .... :)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam