• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    KOUDYGentlemans style aneb modern man and his world. Oblečení, boty, doplňky apod.
    KOUDY
    KOUDY --- ---
    KOUDY
    KOUDY --- ---
    KOUDY
    KOUDY --- ---
    KOUDY
    KOUDY --- ---
    KOUDY
    KOUDY --- ---
    KOUDY
    KOUDY --- ---
    KOUDY
    KOUDY --- ---
    KOUDY
    KOUDY --- ---
    kosile bud le premier..nebo lewin..nebo http://www.respect-fashion.cz/
    AUDIAC
    AUDIAC --- ---
    OSCURO: Le premier je super, s jinými zkušenost nemám.
    jinak kam pro kožené rukavice? NAPA Dobříš?
    TRISTRAM
    TRISTRAM --- ---
    KOUDY: kravata je uvazana pekne, ale jinak nechapu tu vestu, kapesnik a koralky. Koneckoncu ta kosile ma tak velkej limec, ze bych z ni usil rogalo.
    s vestou to melo vypada vic, nebo min formalni?
    KOUDY: to je lepsi, respektive dobry, sako padne, neme prilis siroke rukavy, ten svetr tam nejakym zpusovem ladi, vidim anglii,
    PHULE
    PHULE --- ---
    OSCURO: Le Premier..... Andrej...oboje naprosto super, konfekci uz si nikdy kupovat nebudu:D
    OSCURO
    OSCURO --- ---
    AUDIAC: Kdyz uz se to nakouslo - kosile na miru. Dobra zkusenost s necim/nekym konkretnim?
    AUDIAC
    AUDIAC --- ---
    TUILE: jsem asi zhýčkanej krejčovejma z malejch měst, zvyknul jsem si platit za zůžení a zkrácení nohavic necelou stovku :)
    Ono totiž když si ke každý košili připočítám tuhle cenu (protože v drtivý většině případů mi prostě jsou hodně dlouhý), tak už se pomalu začíná stírat rozdíl mezi konfekcí a košilí na míru.
    TUILE
    TUILE --- ---
    AUDIAC: taky by me to zajimalo.
    350 mi prijde jako adekvatni cena, kdyz si vemu, ze bych na tom stravila pul duhy hodiny nejmene.
    PHULE
    PHULE --- ---
    BLEVAJZZ: hele tohle tema klidne rozeber vice:))) samotneho me to zajima:)))
    AUDIAC
    AUDIAC --- ---
    CHAIWALLA: na kolik vyjde zkrácení rukávů u košile? nevím, jestli jsem takovej škrt, ale tam, kde si je nechávám upravit já, za to chtějí 350 a to mi připadá docela hodně. Sice je paní šikovná a vstřícná, ale přijde mi to moc...
    KOUDY
    KOUDY --- ---
    BLEVAJZZ: uvidime no..je to challenge ty barvy sladit nekdy..ale ja na to prijdu :)
    BLEVAJZZ
    BLEVAJZZ --- ---
    KOUDY:tohle je martine prostě o talentu.... ještě jsem zapomněl zásadní věc a to je poměr barev v globalu.. pokud si vezmeš pásek a kapesník ve stejném odstínu je to pořád málo...to už je skoro na debatu v reálu.... příklad.. holka si vezme černé boty s červenejma puntíkama a k tomu si vezme černou čelenku s červenejma puntíkama a řekne si.. mám uplně stejné boty ..budu ladit... bohužel nebude.. je to chyba.. nedodržela poměr barev aby to vůbec mohlo ladit a každá věc sama o sobě nevynikne a ve finále neladí..... jak říkám .. je to věda ;-)
    FEMUR
    FEMUR --- ---
    KOUDY: tohle je pecka.
    KOUDY
    KOUDY --- ---
    BLEVAJZZ: a pritom kapesnik..pasek hodinek a jeden odstin kravaty maj stejnou barvu a k tomu outfitu mi v lewinovi radili vzit si i treba zlutej kapesnik..ze to je takova vintage moda britska ktera na podzim leti.:)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam