• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    KOUDYGentlemans style aneb modern man and his world. Oblečení, boty, doplňky apod.
    TRISTRAM
    TRISTRAM --- ---
    LUBANCZ
    LUBANCZ --- ---
    HOBORG
    HOBORG --- ---
    tohle je style! :) hugo boss

LEMINF
    LEMINF --- ---
    Tohle se mi povedlo kokupit včera v New yorkeru.. hrozne se mi libila ta barva ..

kosile.jpg (545829 B)
    KANAREK1
    KANAREK1 --- ---
    no dle mého to na něčem vypadá stále blbě (např ten svetr níže). Někde je to ale naopak zajímavé no. Naštěstí žijeme v době, kdy si můžeme vybírat :)
    FEMUR
    FEMUR --- ---
    kde jsou ty casy kdy jsem nopsil tvidovy saka s nasivkama na loktech a byl za mimozemstana:)

dneska je to cool a in a retezce jako zara to prodavaj ve velkym:) ach jo.ů
    KOUDY
    KOUDY --- ---
    TUILE: ja si to hrozne oblibil...dva dny zpatky sem si koupil svetr v zare presne v tomhle stylu :)
    MISMAS
    MISMAS --- ---
    TUILE: Já nevím, ale mně to příjde dobrý:D
    TUILE
    TUILE --- ---
    KOUDY: ty zesileny lokty vypadaj silene.
    hodne se mi to nelibi, ale objevuje se to cim dal casteji...
    KALIBAN
    KALIBAN --- ---
    OSCURO: hele ja nosil svyho casu kosile na miru ... z respect fashion, materialy super, pristup genialni... majitele znam osobne, dycky se tam zaseknu... obleky a kalhoty nikdy jinak... ale T M Lewin ma proste tak kurva dobrou konfekci a za takovy penize, ze jsem z toho porad hotovej... ted jsem si nechal delat fakt echt brutal kvalitni kosili na miru (za trojku) a je na podobny urovni jako lewin... takze proste uz jen tam.
    CHAIWALLA
    CHAIWALLA --- ---
    AUDIAC: 120,- založení, 240,- krácení rukávů - nebo tak nějak... i tak mi to taky přijde dost, ale u dražších košil se to vyplatí...
    KOUDY
    KOUDY --- ---
    KOUDY
    KOUDY --- ---
    KOUDY
    KOUDY --- ---
    KOUDY
    KOUDY --- ---
    KOUDY
    KOUDY --- ---
    KOUDY
    KOUDY --- ---