• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    KOUDYGentlemans style aneb modern man and his world. Oblečení, boty, doplňky apod.
    MISMAS
    MISMAS --- ---
    GAMATES: ty kožní řasy u límečku!:)
    GAMATES
    GAMATES --- ---
    HORKY_KAFE
    HORKY_KAFE --- ---
    DEMONOFANARCHY: afaik se kšandy nosí hlavně ke smokingu a fraku - kalhoty potřebují pásek, nebo kšandy a ke smokingu a fraku je pásek fauxpas (=jedině kšandy)

btw kšandy jsou spodní prádlo, takže jestli je někdo nosí správně, měl bys to poznat jen podle toho, že nemá pásek
    TUILE
    TUILE --- ---
    DEMONOFANARCHY: medmeni je maj poskladany i takhle
    http://www.vazanky.com/files/pics/han06.jpg

KANAREK1
    KANAREK1 --- ---
    Pokud by někdo chtěl typ na zajímavé nošení kapesníčku, tak v době, kdy jsem k černejm kalhotám a polobotkám nosil červené ponožky, tak jsem vzal červený kapesníček a narval ho do zadní kapsy u kalhot. Vykukoval jen rovný proužek (jako u saka níže). Myslim, že to docela šlo :)
    KOUDY
    KOUDY --- ---
    KOUDY
    KOUDY --- ---
    KOUDY
    KOUDY --- ---
    KOUDY
    KOUDY --- ---
    KOUDY
    KOUDY --- ---
    MISMAS
    MISMAS --- ---
    TRISTRAM: perfektní kravata!:D
    TRISTRAM
    TRISTRAM --- ---
    LUBANCZ
    LUBANCZ --- ---
    HOBORG
    HOBORG --- ---
    tohle je style! :) hugo boss

LEMINF
    LEMINF --- ---
    Tohle se mi povedlo kokupit včera v New yorkeru.. hrozne se mi libila ta barva ..

kosile.jpg (545829 B)
    KANAREK1
    KANAREK1 --- ---
    no dle mého to na něčem vypadá stále blbě (např ten svetr níže). Někde je to ale naopak zajímavé no. Naštěstí žijeme v době, kdy si můžeme vybírat :)
    FEMUR
    FEMUR --- ---
    kde jsou ty casy kdy jsem nopsil tvidovy saka s nasivkama na loktech a byl za mimozemstana:)

dneska je to cool a in a retezce jako zara to prodavaj ve velkym:) ach jo.ů
    KOUDY
    KOUDY --- ---
    TUILE: ja si to hrozne oblibil...dva dny zpatky sem si koupil svetr v zare presne v tomhle stylu :)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam