• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    KOUDYGentlemans style aneb modern man and his world. Oblečení, boty, doplňky apod.
    Vse co spravny muz potrebuje k zivotu..Tematicke obrazky, diskuze apod.
    rozbalit záhlaví
    KANAREK1
    KANAREK1 --- ---
    FEMUR: prsteny jsou ok, když se mrknu na ten styl, kterej si oblíká. S řetězem souhlasím, taky jsem to zkoušel a tydle těžký na to nejdou (já to vyřešil tak, že jsem pořídil delší a tak jak lidi nosej peněženky na řetězu, já nosím kapesní hodinky :) ). Ten pásek měl bejt asi k tomu řetězu
    GAMATES
    GAMATES --- ---
    FEMUR: tak kritický jsi, ale zastřelení tě asi nečeká...spíš teda nahoď něco, co ti teda přijde podle tvého názoru v pohodě, zatím je vše, podle tebe, na ho*no :-)
    FEMUR
    FEMUR --- ---
    GAMATES: sundat prsteny, a zda se mi to nebo je vesta z nejakyho plyse? nebo samet? ten retez je desne neestetickej, prezka pasku taky nic moc. a uzel kravaty za ten uskrtit vypada to jako z plastu.

{cekam kdy s enekdo ozve ze jsem strasne kritickej.}
    GAMATES
    GAMATES --- ---
    GAMATES
    GAMATES --- ---
    FEMUR: podobná je, jsem si všiml až teď....myslím, že strnulost při focení bych nehodnotil, šlo čistě o oblek...na umělecké fotky jsou tu jiné kluby....týpek má celkem šílené variace...dodám
    FEMUR
    FEMUR --- ---
    GAMATES: tak vymalba mi prisla podobna myslel jsme ze s klukama prevlikate.. hehe
    nikdo nerekl nic o plandani, ale tenhle zakovskej postoj a la koutoul na zinence a vztyk proste evokuje priskrcenost a tezkou nepohodu pri pohybu.
    GAMATES
    GAMATES --- ---
    FEMUR: jinak myslím, že tvar dobrý, jestli máte pocit, že sako má plandat...tak proč ne....kapesník je teda opravdu jak z řiti vytažený....košile myslím, že k obleku celkem v pohodě...kravata je zločin...:-)
    GAMATES
    GAMATES --- ---
    FEMUR: psal jsem, že tohle nejsem já, takže bez odpovědí....

octopus | Tumblr
    http://www.tumblr.com/tagged/octopus?before=1332292543
    FEMUR
    FEMUR --- ---
    ubrousek v klope vypada jak ustrizenej kus babicciny krajky. a kravat je silena. imo kosile neladi s oblekem.

a zase jde se v tom nadechnout?
    takovej dotaz ta kosile na holem tele zadny triko pod ni?
    GAMATES
    GAMATES --- ---
    v tomhle teda nejsem já....

GAMATES
    GAMATES --- ---
    ...obleků bude víc....
    KANAREK1
    KANAREK1 --- ---
    GAMATES: vždyť v pořádku :)
    GAMATES
    GAMATES --- ---
    KANAREK1: samospoušť a znovuobjevený starý oblek...taky snaha hodit sem něco vlastního...aspoň se rozjela debata....:-)
    KANAREK1
    KANAREK1 --- ---
    GAMATES: já bych řekl, že to není špatné a to že je to upnutější (nebo to tak vypadá) mi nevadí. Jen ta fotka evokuje Sheldona z Velkého třesku :)
    FEMUR
    FEMUR --- ---
    GAMATES: jj prvni faze je denial.
    FEMUR
    FEMUR --- ---
    GAMATES: no muzes, ale nic moc. kosile je ti mala, krk se ti vali ven prs limecek, limecek neuvyzehlenej zjevne, barvy mdly, divne dlouhy manzety kosile a muzes se v tom nadechnout?
    GAMATES
    GAMATES --- ---
    MISMAS:
    JONY:

...jen jsem si chtěl potvrdit celkové pojetí tohoto klubu...tzn. "zjebat" každého na počkání :-)
    JONY
    JONY --- ---
    GAMATES: Přijde mi, že si v tom celém nějak strašně upnutý.
    MISMAS
    MISMAS --- ---
    GAMATES: ty kožní řasy u límečku!:)
    GAMATES
    GAMATES --- ---
    HORKY_KAFE
    HORKY_KAFE --- ---
    DEMONOFANARCHY: afaik se kšandy nosí hlavně ke smokingu a fraku - kalhoty potřebují pásek, nebo kšandy a ke smokingu a fraku je pásek fauxpas (=jedině kšandy)

btw kšandy jsou spodní prádlo, takže jestli je někdo nosí správně, měl bys to poznat jen podle toho, že nemá pásek
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam