• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    KOUDYGentlemans style aneb modern man and his world. Oblečení, boty, doplňky apod.
    FEMUR
    FEMUR --- ---
    KALIBAN: to ti preju:)

ja se ptal protoze mi prislo ze pod tou kosili nic neni jak je zkrabacena a ptam se kdo dneska proboha nosi kosile na holy telo,do obleku?

jo a minusky si nechte na Vanoce:)
    KALIBAN
    KALIBAN --- ---
    FEMUR: ja nosim pod kosile zasadne tricka z http://www.bambusovatricka.cz/ a jsou fakt genialni.. Pohodlny, v lete chladej v zime hrejou... Muzu totalne doporucit!
    FEMUR
    FEMUR --- ---

trochu nevsedni vzor. asi jsi ale nechtel promo co ale realnz fotky zkusim nekde najit sebe, ale nejak jsem se nikda nefotil takhle kasirovana kdyz nejakz fotky mam jsou tmavy pracovni obleky zadnej bespoke.
    FEMUR
    FEMUR --- ---
    GAMATES: divnej limecek kosile zase. nacpanej jak klobasa, latka nelibi, vzor zajimkavej jako psi decky jeste pls:)

GAMATES: naprosto katastrofalni, useknout nohu a prvni asociace co me napadla byla frankensteinovo monstrum. nebo podnikatele z leknuti a smenaren. albanci. takovyhle boty nosej ve stredni asii.
    UMIAKI
    UMIAKI --- ---
    GAMATES: Na všech fotkách se ti krabatí košile pod límečkem, máš kravatu uvázanou moc nahoře na krku - kravata nedrží košili nahoře, košile sedí na ramenou a na šíji.
    MISMAS
    MISMAS --- ---
    GAMATES: Já Tě nejebu, jen jsem na to trošku alergický, jeden náš pedagog to měl na každé košili a jsem an to strašně senzitivní:D
    MADIETTA
    MADIETTA --- ---
    GAMATES: to je strašný.
    GAMATES
    GAMATES --- ---
    FIONOR: na tanec neskutečně pohodlné....k proužkům v pohodě....
    GAMATES
    GAMATES --- ---
    tak tyhle na letošní plesovou sezónu....

GAMATES
    GAMATES --- ---
    tak ten už má na fest....ale jinak....? co na to FEMUR?

KANAREK1
    KANAREK1 --- ---
    FEMUR: prsteny jsou ok, když se mrknu na ten styl, kterej si oblíká. S řetězem souhlasím, taky jsem to zkoušel a tydle těžký na to nejdou (já to vyřešil tak, že jsem pořídil delší a tak jak lidi nosej peněženky na řetězu, já nosím kapesní hodinky :) ). Ten pásek měl bejt asi k tomu řetězu
    GAMATES
    GAMATES --- ---
    FEMUR: tak kritický jsi, ale zastřelení tě asi nečeká...spíš teda nahoď něco, co ti teda přijde podle tvého názoru v pohodě, zatím je vše, podle tebe, na ho*no :-)
    FEMUR
    FEMUR --- ---
    GAMATES: sundat prsteny, a zda se mi to nebo je vesta z nejakyho plyse? nebo samet? ten retez je desne neestetickej, prezka pasku taky nic moc. a uzel kravaty za ten uskrtit vypada to jako z plastu.

{cekam kdy s enekdo ozve ze jsem strasne kritickej.}
    GAMATES
    GAMATES --- ---
    GAMATES
    GAMATES --- ---
    FEMUR: podobná je, jsem si všiml až teď....myslím, že strnulost při focení bych nehodnotil, šlo čistě o oblek...na umělecké fotky jsou tu jiné kluby....týpek má celkem šílené variace...dodám
    FEMUR
    FEMUR --- ---
    GAMATES: tak vymalba mi prisla podobna myslel jsme ze s klukama prevlikate.. hehe
    nikdo nerekl nic o plandani, ale tenhle zakovskej postoj a la koutoul na zinence a vztyk proste evokuje priskrcenost a tezkou nepohodu pri pohybu.
    GAMATES
    GAMATES --- ---
    FEMUR: jinak myslím, že tvar dobrý, jestli máte pocit, že sako má plandat...tak proč ne....kapesník je teda opravdu jak z řiti vytažený....košile myslím, že k obleku celkem v pohodě...kravata je zločin...:-)
    GAMATES
    GAMATES --- ---
    FEMUR: psal jsem, že tohle nejsem já, takže bez odpovědí....

octopus | Tumblr
    http://www.tumblr.com/tagged/octopus?before=1332292543
    FEMUR
    FEMUR --- ---
    ubrousek v klope vypada jak ustrizenej kus babicciny krajky. a kravat je silena. imo kosile neladi s oblekem.

a zase jde se v tom nadechnout?
    takovej dotaz ta kosile na holem tele zadny triko pod ni?
    GAMATES
    GAMATES --- ---
    v tomhle teda nejsem já....

Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam