• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    KOUDYGentlemans style aneb modern man and his world. Oblečení, boty, doplňky apod.
    FEMUR
    FEMUR --- ---
    MADIETTA: ponozky jsou bomba:) ale botybych moznanejak osetril vic a tak.
    FEMUR
    FEMUR --- ---
    UMIAKI: vole, tak se neposer:) nikdo nerekl ze je to PRAVIDLO tak si nevymejslej laskave v zaplave emocniho vypeti,, kdyz napisu zeje to vae vizitka. proste jako je tvoje vizitka spinava kosile, spinavy boty, ale i kvalitni latka, a vycisteny boty, tak i noseni( nenoseni) trika pod kosili je taky vizitkou. tak se laskave uklidni.

jj bauhaus ma taky vsechno pro dum a zahradu a kdyz tam nahodou nemaj jednu cast sortimentu, tak to zni dela neco v oboru nepotrebneho. pekny vecer.
    MADIETTA
    MADIETTA --- ---
    Pravý muž se růžové nebojí...

... a klidně přidá i subversivní růžové ponožky :-))

UMIAKI
    UMIAKI --- ---
    FEMUR: "argumentovat zbytecnosti zbozi na zaklade toho zeneni v jednom obchode prodavano je fascinujici. diky za rozsireni obzoru."

Zbytečné podle tebe znamená opak samozřejmého?
    Oba tyhle obchody prodávají kompletní sortiment oblečení pro pány a jde se tam obléct od hlavy k patě. Kdyby bylo to triko taková samozřejmost, tak ho samozřejmě taky mají (mají mj. i trenýrky, což je také spodní prádlo).
    Nikdy jsem neslyšel žádné pravidlo o nutnosti trička pod košilí a prostě mě serou kecy jako, že to "je naše vizitka".
    FEMUR
    FEMUR --- ---
    a nesetrete me. /hacky a carky si doplnte dle libosti a umyslu.
    FEMUR
    FEMUR --- ---
    a aby mel umiaky zase radost z multipostu!
    taktady hazu nejaky svoje stary fotky v obleku, kde jsou nedostatky, delka kravaty, spatne uvazana kravata a tak:) holt party hard.

mate volne pusobnosti byt arogantni jako ja / kriticti, cesi maj holt problem s rozlisovanim/

pro nedockavce pristi tzden budou fotky cerstve.
    FEMUR
    FEMUR --- ---
    UMIAKI: fap fap
    FEMUR
    FEMUR --- ---
    STANDART: aha tak jestli je to dojem z fotky tak se omlouvam

UMIAKI: aha, diky za psychologickej rozbor. tak priste do posty jo?

UMIAKI: argumentovat zbytecnosti zbozi na zaklade toho zeneni v jednom obchode prodavano je fascinujici. diky za rozsireni obzoru.

BEEBLEBROX: jj taky nekteri lide pod obleky nenosi trenky. jak jsme psal Na ZACATKU, proti gusut zadny disputat, btw, driv se pod kosile /pred WWII/nosily napriklad natelniky. takze to neni o tom ze by se nenosilo nic:)
    UMIAKI
    UMIAKI --- ---
    FEMUR: Ty seš teda řádně "insecure". Svůj názor neobhájíš, jen arogantně kopeš kolem sebe a ještě osočuješ z arogance ostatní. Jestli si potřebuješ pohonit ego, tak na to nepotřebuješ tenhle klub.
    A quadruple post je výborná věc ;)

FEMUR: Když je to tak samozřejmé, tak proč je neprodává ani T.M. Lewin ani Charles Tyrwhitt?
    STANDART --- ---
    FEMUR: lesklý dojem může dělat fotka, jinak je to španělský puroego http://www.puroego.com/en/7-suits

Dle mého skromného názoru stylové obleky za reasonable money... nepotřebuju přeplácet za značku, a i když v šatníku mám věci např. od Russel & Hodge nebo Turnbull & Asser, rozdíl poznají jen fajnšmekři, na který v Čechách jen tak nenarazím
    FEMUR
    FEMUR --- ---
    ale abych se s vlastni kuzi na trh za tejden sem nahazim nejaky fotky sebe v obleku a muzete si uzit vendettu.
    FEMUR
    FEMUR --- ---
    jojo a minusy za nazor to je skvely:)
    FEMUR
    FEMUR --- ---
    JAKE_UP: kdyby ses zeptal trochu min arogantne, holt bych odpovedel jinak. holt jsem uz takovej.
    FEMUR
    FEMUR --- ---
    leskly obleky jeste nekdo nosi?
    STANDART --- ---
    z Brněnskýho jobfairu.. kdybych věděl, že jednou se budu prezentovat na nyxu, dal bych si víc záležet...

GAMATES
    GAMATES --- ---
    tak pojďte rypáci...:-)

View image: corny01103
    http://postimage.org/image/9qhcjesct/
    KOUDY
    KOUDY --- ---
    STANDART: ja bych volil jiny hodinky ale jinak supr imho.
    STANDART --- ---
    KOUDY: boty jsou absolutně breath-taking!
    AUDIAC
    AUDIAC --- ---
    JAKE_UP: tak třeba já nosím triko pod košili pro to, abych neměl (nebo minimalizoval) koláče. sako nosím minimálně, obvykle chodím jen v košili. A ať dělám co dělám, tak se prostě potím a to triko, pokud má delší rukáv, hodně pomůže.

MAGUMI: tyhle jsou super. akorát těch 550 je hodně :/ jsem si nedávno koupil v céáčku duopack bílejch za cca 450 a službu odvedou na 90% stejnou. ale tyhle jsou prostě lepší, no...
    MAGUMI
    MAGUMI --- ---
    Ideální tričko pod košili: http://www.cupradlo.cz/covert_underwear/
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam