• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    KOUDYGentlemans style aneb modern man and his world. Oblečení, boty, doplňky apod.
    KOUDY
    KOUDY --- ---
    KOUDY
    KOUDY --- ---
    MISMAS
    MISMAS --- ---
    MADIETTA: Spíš mě fascinuje jeho narkolepsie...:D
    MADIETTA
    MADIETTA --- ---
    STANDART: a co Karel Schwarzenberg a jeho červené ponožky? ;-)
    PHULE
    PHULE --- ---
    STANDART: Je tam velmi casto k videni, s tim se neda nez souhlasit:) Ale i presto ti na obchodni jednani malokdo v ruzove prijde:D

Ale jak uz jsem psal predtim, nemam v tom zadnou modni oporu proste pouze svuj osobni pocit a nazor:)
    BLEVAJZZ
    BLEVAJZZ --- ---
    FEMUR: nuda
    OSCURO
    OSCURO --- ---
    STANDART: Vidis jak je to individualni - ja Italii nemuzu vystat a v Parizi jsem nebyl schopen koupit jediny kus obleceni, protoze me vzdycky prislo, ze je necim zpraseny - too gay nebo too shiny. Jsem strasna konzerva.
    TUILE
    TUILE --- ---
    moje chytra knizka o natelnicich rika, ze se driv nosili proto, ze gentemani nemeli tolik kosil, aby je mohli stridat trikrat denne pred kazdym jednanim. (jedna se o to pocni)
    takze to je vice mene historicka zelazitost. bylo to tak a tak to tak bude furt. to se mi na pansky mode libi, ze nepodleha tak jednoduse trendum :)

(zkusim vyfotit a postnout celej text az budu zas nekdy zaroven u kompu, fotaku a internetu)
    STANDART --- ---
    Jen jedenmalej dodatek - jak tu všichni víme, barva ponožek by měla být sladěna k barvě kalhot, tzn. i když mě osobně barevná kombinace velmi nadchla, věřím, že v jistých kruzích bych mohl být brán za cirkusáka.
    FEMUR
    FEMUR --- ---
    STANDART: dik, ja jsem spis konzervativnejsi co se tyce vyberu obleku, dneska nosim uz pruhovany ponozky:))
    FEMUR
    FEMUR --- ---
    souhlas, az na ty komiskovy ponozky je to takovy mdly.
    STANDART --- ---
    FEMUR: za mě - dobře sladěné, řekl by gentleman´s UK style - tzn klasické barvy v klasických kombinacích, které neurazí, ale mě ani nenadchnou - to už je ale věc v kusu).

Já jsem spíš na méně klasické živější barvy a nebál se experimentovat, to co postnula MADIETTA je pro mě megapecka.
    JAKE_UP
    JAKE_UP --- ---
    MADIETTA: S názorem na růžovou souhlasím, nicméně tenhle konkrétní outfit mě teda moc nezaujal.
    FEMUR
    FEMUR --- ---
    PHULE: diky za rozbor.:)
    zatim tu je vevetsi mire rozebirano jak se femur chova nez nejaka reacke na jim postnute fotky:)
    MADIETTA
    MADIETTA --- ---
    STANDART: oblek, košile a kravata TM Lewin, boty Geox, ponožky z eBay. :)
    STANDART --- ---
    nadruhou stranu aby růžová byla elegantní, musí být dokonale sladěna s vhodnými doplňky. Btw i když si Willa Smithe velmi vážím a respektuju, jeho outfit je z mého názoru too gay...

STANDART --- ---
    PHULE: v Itálii a Francii, pro mě osobně mekkou módy (i té Gentlemanské) než Británie, je růžová brána jako jedna z nejelegantnějších barev... samozřejmě někdo může kontrovat, jaký jsou Italové polomuži, v čemž máte v zásadě pravdu, přesto to mám za to s růžovou nijak nesouvisí.

MADIETTA: naprostá pecka (včetně bot), náhodou kde se to dá pořídit netušíš?
    PHULE
    PHULE --- ---
    MADIETTA: psal jsem prijit v tomhle nekdo na jednani:)))) tz receno z me strany to bylo:)

ale zajimave odkazy, clovek se vzdy rad dovi neco noveho:D A premyslim jestli ma averze vuci ruzove je zpusobena prostredim a vychovou, zkusenostmi ci proste tim ze me ta barva nebavi:DD
    MADIETTA
    MADIETTA --- ---
    PHULE: nikde nebylo řečeno, že se jedná o odění ze světa byznysu, že. Oblek nosí i řada jiných profesí, kde třeba lehká "extravagance" v podobě netradiční barvy vůbec není na závadu.

Mně se naopak líbí, když se chlap růžové nebojí a nemá vůči ní předsudek. Mimochodem, růžová bývala kdysi mužskou barvou.

When Did Girls Start Wearing Pink? | Arts & Culture | Smithsonian Magazine
    http://www.smithsonianmag.com/arts-culture/When-Did-Girls-Start-Wearing-Pink.html
    Pink Wasn’t Always Considered a Feminine Color and Blue Wasn’t Always Masculine
    http://forgottenhistoryblog.com/pink-wasnt-always-considered-a-feminine-color-and-blue-wasnt-always-masculine/
    PHULE
    PHULE --- ---
    MADIETTA: hmm, premyslim jestli se pokusit to vysvetlit nebo to rict arogantne:D Ale dnes mam veselou naladu a vyjimecne to na netu zkusim ac se tomu vyhybam sec muzu:)

1] Z vetsi casti se jednanim v ruznych castech sveta zivim a nikdy jsem nepotkal chlapa ktery by byl duveryhodnym partnerem pro jednani/diskuzi a mel na sobe ruzovou...
    2] Jsem zastance klasickeho zapadniho stylu pro business (tmave barvy, i modra uz je vetsinou lehky ustrel)
    3] Vetsina lidi ktere jsem v ruzove potkal byli stredni management vlez do prdelky a nekdo jim rekl ze ruzova je modni tak do toho sli aniz by to souhlasilo s jejich osobnimi preferencemi
    4] lehka osobni averze vuci ruzove

Ale ve vysledku je jednoduche z toho vycist spise osobni zkusenost nez ze bych se ridil etiketou oblekani ci to mel podlozene modnim tabu na ruzovou:)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam