• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    KOUDYGentlemans style aneb modern man and his world. Oblečení, boty, doplňky apod.
    Vse co spravny muz potrebuje k zivotu..Tematicke obrazky, diskuze apod.
    rozbalit záhlaví
    KOUDY
    KOUDY --- ---
    MISMAS: vsak sem k tomu psal ze sazim hlavne na klasiku cerna/bila..cerna/cena..cerna/modra apod...takovej muj business outfit v 90% casu...az posledni dobou zkousim kombinovat toho lewina..ruzny styly..vesty..kapesniky apod..nicmene spis stylem ze najdu nekde na nejakym blogu fakt peknou fotku tak to podle ni sladim..pak nahodim outfit na nyx a vsichni reknou ze to je naprosto nesladena hruza a ze k sobe nic nepasuje..tak to priste zas zkusim znova :D
    MISMAS
    MISMAS --- ---
    KOUDY: Všechno je to elegantní, neurazí...ale moc mě to neba:) (pokud tu někoho zajímá můj názor:D )
    FEMUR
    FEMUR --- ---
    KANAREK1: :-))))))) ! zase tak stylový nejsou! tvl tos me pobavil.
    KANAREK1
    KANAREK1 --- ---
    STANDART: to určitě ne. Výstřední je možná triko s fakáčem pod ní: http://i.imgur.com/lnE19.jpg :)

Spíš jsem se podivil nad tím, jaké sem pánové cpou fotky ze světa s celkem stylovejma věcma a sami (mně to tak připadá) zase tak stylový nejsou. Jde spíše o zklamání. Čekal jsem od pánů prostě víc no. Samozřejmě rukávy jim asi seděj.
    STANDART --- ---
    KANAREK1: tou výstředností máš namysli tuhle bundu [ KANAREK1 @ Gentlemans style aneb modern man and his world (blog style) ] jakožto jedinej nalezenej img k tématu?

nerad bych se uchýlil k přehnané vztahovačnosti, ale kritizovat druhé bez názorného příkladu mi přijde ala styl ženského myšlení "nevím co chci, ale tohle určitě ne"
    FEMUR
    FEMUR --- ---
    KANAREK1: diky za rozbor.
    BLEVAJZZ:spravne a tak je to v poradku. na svatbe kteranenimoje nemma v umyslu ze sebe ani delat kaspara ani na sebe strhavat pozornost. na druhe akci ktera byla diplomaticka se ulety ktere zjevne cekas nehodi.

KANAREK1
    KANAREK1 --- ---
    Tak na to co tu prezentujete za názory a vkus (dle obrázků, které se vám líbí), tak to co jste tu ukázali nyní na své osobě je takové nemastné neslané. Koudy na poslední fotce dobrej rukáv případně to co je v tom odkazu. Nevim, asi mám rád "výstřednější" věci.
    KOUDY
    KOUDY --- ---
    STANDART: bilej byl na nejakou jacht party v recku..jinak jedu spis tmavsi veci...posledne treba tohle http://sphotos-e.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-snc7/398401_10151239639806458_2133051515_n.jpg to bylo nekam vecer..v praze
    STANDART --- ---
    KOUDY: úplně první outfit vypadá zajímavě a bílej je "like a boss", ale při své motornosti by mi ho za prvním rohem pocikala muška a já byl jelou dobu nesvuj, že to každej vidí + hodinky super
    KOUDY
    KOUDY --- ---
    ja jel plno let vicemene klasiku...ale posledni dobou mne fakt bavi ten lewin...skoda ze nemam alespon 100 litru abych tam mohl jit a kompletne obmenit satnik.
    KOUDY
    KOUDY --- ---
    KOUDY
    KOUDY --- ---
    KOUDY
    KOUDY --- ---
    KOUDY
    KOUDY --- ---
    MISMAS
    MISMAS --- ---
    MADIETTA: Spíš mě fascinuje jeho narkolepsie...:D
    MADIETTA
    MADIETTA --- ---
    STANDART: a co Karel Schwarzenberg a jeho červené ponožky? ;-)
    PHULE
    PHULE --- ---
    STANDART: Je tam velmi casto k videni, s tim se neda nez souhlasit:) Ale i presto ti na obchodni jednani malokdo v ruzove prijde:D

Ale jak uz jsem psal predtim, nemam v tom zadnou modni oporu proste pouze svuj osobni pocit a nazor:)
    BLEVAJZZ
    BLEVAJZZ --- ---
    FEMUR: nuda
    OSCURO
    OSCURO --- ---
    STANDART: Vidis jak je to individualni - ja Italii nemuzu vystat a v Parizi jsem nebyl schopen koupit jediny kus obleceni, protoze me vzdycky prislo, ze je necim zpraseny - too gay nebo too shiny. Jsem strasna konzerva.
    TUILE
    TUILE --- ---
    moje chytra knizka o natelnicich rika, ze se driv nosili proto, ze gentemani nemeli tolik kosil, aby je mohli stridat trikrat denne pred kazdym jednanim. (jedna se o to pocni)
    takze to je vice mene historicka zelazitost. bylo to tak a tak to tak bude furt. to se mi na pansky mode libi, ze nepodleha tak jednoduse trendum :)

(zkusim vyfotit a postnout celej text az budu zas nekdy zaroven u kompu, fotaku a internetu)
    STANDART --- ---
    Jen jedenmalej dodatek - jak tu všichni víme, barva ponožek by měla být sladěna k barvě kalhot, tzn. i když mě osobně barevná kombinace velmi nadchla, věřím, že v jistých kruzích bych mohl být brán za cirkusáka.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam