• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    KOUDYGentlemans style aneb modern man and his world. Oblečení, boty, doplňky apod.
    KALIBAN
    KALIBAN --- ---
    CADDY: tobe tady na ty fotce klobouk ma hoave vylozene chybi. Ty nsi kloboukovej typ proste.
    FEMUR
    FEMUR --- ---
    AUDIAC: klobouky nejsou mimo.
    T_Y_L
    T_Y_L --- ---
    AUDIAC: No je trochu rozdíl mezi psími dečkami a klobouky i když já bych nikomu nechtěl upírat ani je (ale ani nevím, zda se někde prodávají).

Taky je rozdíl mezi tím jestli je něco módní doplněk, nebo jestli je to spíš nadčasová záležitost. A klobouk imho rozhodně nepatří jen k dočasným módním výstřelkům.

A pokud už bych si měl mermomocí vybrat v čem člověk v kabátu vypadá víc jako trotl - jestli v čepici (v kulichu), nebo v klobouku, tak bych tedy neváhal ani vteřinu :-)
    AUDIAC
    AUDIAC --- ---
    T_Y_L: sice by člověk neměl být otrokem in a out diktátu, ale jsou věci, které jsou prostě (momentálně, ony se jednou vrátí) mimo. Když si někdo vezme psí dečky - a nemusí to ani být u táboráku - tak prostě bude vypadat jak trotl, pokud zrovna nemá pruhovanej dvouřaďák, samopal a nejde na tematickou párty. A nezmění na tom nic, že před sedmdesáti lety to byla gentlemanská móda.
    T_Y_L
    T_Y_L --- ---
    DEMONOFANARCHY: "klobouky jsou proste out"
    Já tedy nevím jaká je definice gentlemana tohoto století, ale osobně myslím, že člověk má nosit to v čem se cítí dobře (tím nemyslím pohohodlnost ale celkový pocit). Nikoliv nějakým nadiktovaným "in" nebo "out".

Pokud se sám v klobouku necítíš dobře - nebo by sis připadal jako některá z tebou vyjmenovaných kategorií, tak je pochopitelné, že ho nosit nebudeš. Ale myslím, že to že jsou klobouky momentálně "out" rozhodně není důvod je nenosit.

CADDY
    CADDY --- ---
    BOBASH: a klobouk mam a nosim, jen s nim ais nemam fotku...a je fakt, ze se taky necitim stoprocentne normlane, ale furt lepsi byt trochu exot, nez vypadat jak kokot v cepici :)

A jeste tezsi je, co si vzit na prenaseni nejakych drobnosti, abych se vyhl igelitce, coz k tomu nepadne uz vubec :)
    CADDY
    CADDY --- ---
    BOBASH: v tom, co nosis Ty, bych si pripadal, ze chci vypadat jako trendy frantik :) u Tebe to i sedi s tim vzhledem, postavou a vlasy, ale na sobe si to fakt predstavit neumim...A navic to tak hlavu nechrani :)
    BOBASH
    BOBASH --- ---
    CADDY: Zrovna ve tvým případě bych to viděl na klasickej klobouk. I když si myslím, že v čepici bys jako debil vypadat nemusel (v něčem jako nosím já, v kulichu nebo kšiltovce budeš vypadat jako trotl).
    HOBORG
    HOBORG --- ---
    v praze :)

uz to vypada ze si ho budu muset asi nechat poslat, ale zrovna u klobouku se mi do toho moc nechce. velikost vim, ale co kdyz nebude spravne sedet..
    HOBORG
    HOBORG --- ---
    kdyz uz se tu resej ty klobouky - kde sehnat klasickej panamak?
    CADDY
    CADDY --- ---
    pro doplneni, co jineho si vzit ke kabatu, proste normalnimu slusnemu odevu...v cepici bych vypadal jako debil (tedy jeste vice, nez obvykle) uz tak a k tomuto se navic nehodi

CADDY
    CADDY --- ---
    DEMONOFANARCHY: no a co mam teda nosit, aby mi nemrzla palice a nepadal na ni sn*h? :)
    ENDRUE
    ENDRUE --- ---
    UMIAKI:
    BOBASH:
    dik
    DEMONOFANARCHY: muzu se zeptat proc? nejake spatne zkusenosti nebo jen osobni averze?
    UMIAKI
    UMIAKI --- ---
    ENDRUE: Přesně tak, zajdi do kloboučnictví - třeba Tonak.
    BOBASH
    BOBASH --- ---
    ENDRUE: Já musel jít do kloboučnictví a nechat si poradit. Především proto, že v normálních krámech nemají klobouky na mojí hlavu.
    ENDRUE
    ENDRUE --- ---
    znate nejake typy, jak vybrat pansky klobouk nebo na co si dat pri vyberu pozor? dik
    CHAIWALLA
    CHAIWALLA --- ---
    TOMMY_
    TOMMY_ --- ---
    vypada to ze ma za pasem kver ;)
    VALOR
    VALOR --- ---
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam