• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    KOUDYGentlemans style aneb modern man and his world. Oblečení, boty, doplňky apod.
    ZEWL
    ZEWL --- ---
    COVERDALE: vibram FF s chloupkem? Vhodne do prace, na party i do prirody? :))
    MISMAS
    MISMAS --- ---
    COVERDALE: Zajímalo by mě, jestli dalo dr. Frankensteinovi hodně práce vytvořit své druhé monstrum...
    COVERDALE
    COVERDALE --- ---
    VALOR
    VALOR --- ---
    MERTLAS: njn trochu se diskuse zvrtla tak už to bývá ;)
    MERTLAS
    MERTLAS --- ---
    Tak puvodni dotaz nebyl miren na darling a podobne podniky, ale spis na podniky v gentlemanskem stylu podobnem bar and books... proste podniky, kde by se schazeli lidi "gentlemanskeho" smysleni... :)
    KANAREK1
    KANAREK1 --- ---
    VALOR: cizinci mi problém nedělají, ale češi se mi zdají ve slavii s nosem hodně nahoru. Takový můj názor.
    Jako jouda mi připadá člověk, který pozve slečnu do Intercontinentalu a ožere se tam. A jelikož to bylo přes den, tak si to netroufnu svést na noční zábavu :)
    VALOR
    VALOR --- ---
    KANAREK1: podle mojí zkušenosti jsou návštěvníci Slávie převážně cizinci. Nevím kdo tobě připadá jako jouda, nebo jak ho odlišíš od někoho kdo jouda není.(podle toho jestli se snaží dostat holku a má naváto?) Sachr ve Slávii z Rakouska není. V Rakousku dělají ještě mnohem lepší, ale co naděláš.
    KANAREK1
    KANAREK1 --- ---
    KOUDY:
    VALOR: pokud mluvíte o darling cabaretu, tak doporučuji se mu hodně vyhejbat. Kamarádka, která tam chvilku dělala říkala, že je to celkem dost zabreberkovaný podnik :)

VALOR: nechávají si dovážet Sachr z Rakouska nebo jen napodobenina?
    Jinak co se Slavie týká, tak má možná dobrou atmosféru, když koukáš na vodu a na hrad a hraje ti tam klavír, ale nesmíš se koukat na lidi kolem. To jsou taky dle mého ve většině případů joudové co tam chodí jen pro to jméno (připadá mi to tak). Intercontinental je super. Tam umí vytvořit takovou atmosféru, že se člověk cítí jako doma a když za ním nesedí jouda co se snaží dostat holku a už objednal tolik vína, že je totálně na šrot, tak tě nic neruší a docela si to užíváš (myšleno v restauraci nahoře).
    FEMUR
    FEMUR --- ---
    Obsluha konaky vina a prvni misto u maurera to je mum hideout ustarestudny.cz
    VALOR
    VALOR --- ---
    FIONOR: přesně! :) A ten jejich sachr je dokonalej.
    VALOR
    VALOR --- ---
    Napadlo mě místo, kam chodíme po večerech rádi s mojí ženou,není to ani bar, ani místo s pěknejma holkama, ale je tam dobrá obsluha a hlavně inspirativní atmosféra, kterou jsem nenašel dlouho v žádném jiném rádoby nóbl podniku. Každý večer živá hudba - piano a kuchyně do noci. http://www.cafeslavia.cz/
    VALOR
    VALOR --- ---
    FEMUR: jo good joke. ;)
    FEMUR
    FEMUR --- ---
    VALOR: no ja to myslel tak ze ten doutnik byl kozenej.
    VALOR
    VALOR --- ---
    ;)

VALOR
    VALOR --- ---
    Pak jde o to co je pro koho gentlemanské. :) Myslím že i v Darlingu si přijde gentleman na své.
    VALOR
    VALOR --- ---
    FEMUR: myslím že transka to být nemusela. Ženy jsou dnes emancipované a umí si život užít.
    VALOR
    VALOR --- ---
    KOUDY: Ale to nebyla ironie. ;)
    KOUDY
    KOUDY --- ---
    VALOR: S darlingem sem reagoval na cloud9..nikde sem nepsal ze je to nebo to byl gentlemansky podnik.
    FEMUR
    FEMUR --- ---
    VALOR: LOL
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam