• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    KOUDYGentlemans style aneb modern man and his world. Oblečení, boty, doplňky apod.
    KOUDY
    KOUDY --- ---
    Uz sem to tu psal..mam dost bot odtud..maj tam velky slevy...treba z 5000 na 2,5k...ale mam odtamtud i boty za desitku...vsechny uz mam nekolik let a sou furt v naprosto spickovym stavu..ikdyz se k nim chovam casto jako prase..

http://www.ctshirts.co.uk/mens-shoes/mens-business-shoes?q=gbpdefault|||||||||||||||&cm_sp=Dept-_-Shoes-_-SB6-_-Business-shoes-_-ProductShot

vozej do cr a ted co koukam tak maj snad na vsechno 50% slevu..kurva :D

KAZUO_KIRIYAMA
    KAZUO_KIRIYAMA --- ---
    COMODOR_FALKON: připouštím, že jsem si toho přes upatlanou privátní fólii na notebooku nejdřív nevšiml, to ovšem nic nemění na tom, že to vypadá strašně :)
    BOBASH
    BOBASH --- ---
    FIONOR: A není pak levnější koupit si ty dražší?
    BOBASH
    BOBASH --- ---
    FIONOR: Můžeš si dovolit boty za 4 tisíce, ale za 150 liber už ne?
    KALIBAN
    KALIBAN --- ---
    Tak zas jestli chces kvalitni boty a ocekavas ze za ne das litr, tak to asi taky nebude uplne fungovat
    COMODOR_FALKON
    COMODOR_FALKON --- ---
    MERTLAS: Limited Shire Edition... :-D
    MERTLAS
    MERTLAS --- ---
    MERTLAS: pripadne, ze v tom je bez ponozek ;) :D
    MERTLAS
    MERTLAS --- ---
    COMODOR_FALKON: treba ze tyhle boty jsou opravdu z prave kuze :D (jeste z ni lezou chloupky :D )
    MISMAS
    MISMAS --- ---
    Páni gentlemani :-), mám na vás jeden zákeřný dotaz ohledně frakovky a motýlka....

setkal jsem se se dvěmi variantami nošení motýlka s frakovým límcem...a to
    a) ty dva malé cípy jsou volně jakoby nad motýlkem
    b) cípy jsou zachyceny za křídly motýlka

co je správně - netušíte?
    děkuji za radu:)..
    COMODOR_FALKON
    COMODOR_FALKON --- ---
    MISMAS + ZEWL + KAZUO_KIRIYAMA: Myslím, že vám ohledně COVERDALE něco uniklo... :-D :-D :-D
    MISMAS
    MISMAS --- ---
    KAZUO_KIRIYAMA: A když něco seženeš, blížící se k ideálu...tak jsou vždy nějak divné...:D
    KAZUO_KIRIYAMA
    KAZUO_KIRIYAMA --- ---
    COVERDALE: Zde by se hodilo odcitovat slavnou (byť gramaticky chybnou) větu z Conradova Srdce temnoty: „The horror! The horror!“

BTW: zjistil jsem, ze je v Praze prakticky nadlidský úkol sehnat slušně vypadající oxfordky (jednoduché, prošívané, bez plastů), ideálně s koženou podrážkou, ale to už bych chtěl asi vážně dneska moc :)
    ZEWL
    ZEWL --- ---
    COVERDALE: vibram FF s chloupkem? Vhodne do prace, na party i do prirody? :))
    MISMAS
    MISMAS --- ---
    COVERDALE: Zajímalo by mě, jestli dalo dr. Frankensteinovi hodně práce vytvořit své druhé monstrum...
    COVERDALE
    COVERDALE --- ---
    VALOR
    VALOR --- ---
    MERTLAS: njn trochu se diskuse zvrtla tak už to bývá ;)
    MERTLAS
    MERTLAS --- ---
    Tak puvodni dotaz nebyl miren na darling a podobne podniky, ale spis na podniky v gentlemanskem stylu podobnem bar and books... proste podniky, kde by se schazeli lidi "gentlemanskeho" smysleni... :)
    KANAREK1
    KANAREK1 --- ---
    VALOR: cizinci mi problém nedělají, ale češi se mi zdají ve slavii s nosem hodně nahoru. Takový můj názor.
    Jako jouda mi připadá člověk, který pozve slečnu do Intercontinentalu a ožere se tam. A jelikož to bylo přes den, tak si to netroufnu svést na noční zábavu :)
    VALOR
    VALOR --- ---
    KANAREK1: podle mojí zkušenosti jsou návštěvníci Slávie převážně cizinci. Nevím kdo tobě připadá jako jouda, nebo jak ho odlišíš od někoho kdo jouda není.(podle toho jestli se snaží dostat holku a má naváto?) Sachr ve Slávii z Rakouska není. V Rakousku dělají ještě mnohem lepší, ale co naděláš.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam