• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    KOUDYGentlemans style aneb modern man and his world. Oblečení, boty, doplňky apod.
    BROTHER
    BROTHER --- ---
    KANAREK1: priznam se, ze od bs jedu hlavne kosile, uz jsem jim vernej asi od roku 98 a dal bych za ne ruku do ohne, nektery jsou doslova neznicitelny, ostatni sortiment nejak moc nemohu posoudit, protoze nabidka tady byla vzdycky celkem zoufala, ikdyz ted jsem koukal, ze je snad ve slovaci bs shop, jeste se mi libej nejaky svetry a pola, vsechno taky ne...

JAKE_UP: nic si z toho nedelej, nemuzes chapat vsechno... :)
    JAKE_UP
    JAKE_UP --- ---
    Co se týče toho Bena Shermana, tak jsem něco nepochopil? Vždyť ty hadry jsou hrozný.
    FEMUR
    FEMUR --- ---
    NEXIOS: myslis kabelky?
    JAKE_UP
    JAKE_UP --- ---
    NEXIOS: K zblití.
    KANAREK1
    KANAREK1 --- ---
    BROTHER: no letos jsem tam byl docela zoufalej. Kromě polotrik, který jsou stále "stejný" jsem tam nic nenašel. Naštěstí měli ve slevě pěkný svetry, takže jsem udělal zásobu a čekám, zda nezlevní ještě, že bych si vzal od jednoho ještě druhou barvu :) Poslední dva roky, tam ale nacházím čím dál méně pro mě zajímavých věcí, tak doufám, že to tak nebude pokračovat dál.
    NEXIOS
    NEXIOS --- ---
    Když už je tu diskuze o nošení .. jak se díváte na ty různé men's-shoulder-bagY (velikostně na mobil, klíče, peněženku; nikoliv tašky na laptopy) v kombinaci s košilí/svetrem/sakem? Ano/Ne?
    JAKE_UP
    JAKE_UP --- ---
    ENDRUE: Pravá naprsní kapsa u saka, případně levá kapsa kalhot, pokud to jsou džíny. Je to ale velká briketa a dost mě to sere.
    FEMUR
    FEMUR --- ---
    ENDRUE: poslednich 6 meiscu ho nepouzivam, jinak v zavazadle, aktovka, prirucni taska. nemam ho rad po kapsach.
    BOBASH
    BOBASH --- ---
    ENDRUE: Levá kapsa u kalhot, pokud mám na sobě džíny. Případně postranní kapsa u kabátu nebo saka.
    ENDRUE
    ENDRUE --- ---
    kde nosite mobilni telefon?
    MARI
    MARI --- ---
    FIONOR: to je sice hezký, ale ten tvar nohavice je děsivej. u košile se to třeba neděje, tak mi o nevadí.
    BROTHER
    BROTHER --- ---
    BS ma uzasny kosile...
    KANAREK1
    KANAREK1 --- ---
    Tak já nejvíc nakupuji u Bena Shermana (saka vynechávám jelikož je nevyužiji a pro nálady, kdy se je vzít jen pro radost mi dvě vycházková stačí) a k té ohrnovací módě jsem tam koupil modré kalhoty, které když se ohrnou mají červený proužek v místech, kde je šev. Nepřijde mi to špatné. Nejsem ale zase mezi těmi, kteří ohrnou veškeré kalhoty, jen aby byli in. Prostě toto k tomu bylo uzpůsobeno a dá se to nosit ohrnuté nebo ne. Nej to asi vypadá u mokasín (podle mě)
    BOBASH
    BOBASH --- ---
    FEMUR: Gentleman není ženská, aby každou sezónu vyhodil všechny hadry a koupil si nový, protože ty starý už nejsou v módě ;)
    FEMUR
    FEMUR --- ---
    proste gentleman to nema zapotrebi, satnik je jen soucasti jeho stylu, doplnkem, nikoli prohlasenim.
    FEMUR
    FEMUR --- ---
    me to evokuje snahu na sebe za kazdou cenu upozornit nejakym kontrastem uz to neni ani tak o sladeni jako do oci bijici barevnou skalou / nektery kombinace nemaj s gentlemanskym oblikanim nic spolecnyho.. ano ma to stejnej strih, je to drahy a peknej matros, ale vysledkem preci nema byt show off ja na to mam, nebo hele jsem trendy, ale proste schopnost se obleci tak abych neurazil a vypadal skvele./ cimz myslim nepoutat zbytecnou pozornost. kdfyz se rekne gentlemanske oblekani mam na mysli spise nenapadne, ale na druhy pohled jasne rozeznatelne kvalitativni zpracpovani, a ne podlehani modnim vystrelkum jednou za rok, kdy davam na odiv ze na sebe umim naplacat posledni modni trendy.

MARI
    MARI --- ---
    KOUDY: to de, ale to triko mi tam příjde zrovna trochu divný (asi moc velký výstřih) a vestu bych vynechala úplně. a taky to, jak má ty kalhoty až moc natěsno (tý obepnutý lýtka myslím nevypadají dobře). :)
    takže dobrý jsou asi jen ty boty a barva obleku. :D

měla jsem ale na mysli spíš něco takového (pro běžné nošení):

ale tu módu ohrnutých nohavic moc nepobírám... hezké kalhoty to tvarem degraduje na tepláky (mi příjde). neví někdo, proč se to děje? :))
    KOUDY
    KOUDY --- ---
    MARI: neco takhle jo? :)

MARI
    MARI --- ---
    KOUDY: nemůžu si pomoct, ale mi se stejně na chlapech víc líbí sako+kalhoty neoblekové. třeba na svatbu apod. je oblek jasnej, ale na běžné nošení (i třeba divadlo) mi příjde tak nějak víc sexy trochu ležérnější styl. taková ta nedbalá elegance, která nepůsobí nuceně, ale zároveň má šmrnc. pravda, záleží asi i na tom, co je to za oblek... ten modrej se mi hodně líbí (i ta kravata atd.).
    NASTY
    NASTY --- ---
    KOUDY: OK, prubnu jedny.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam