• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    KOUDYGentlemans style aneb modern man and his world. Oblečení, boty, doplňky apod.
    LLGHOSTLL
    LLGHOSTLL --- ---
    HYPNOGEN: V podstatě kdekoli kde mají pánské oblečení. Peek and Cloppenburg mívá něco. Ale doporučuji hodně přebírat ne vždy to vypadá dobře. :)
    HYPNOGEN
    HYPNOGEN --- ---
    hola, kde u nás shánět waistcoats?... ale takové ty, které se dají nosit bez saka, čiže nemají ta saténová záda.
    fenx
    COMODOR_FALKON
    COMODOR_FALKON --- ---
    LLGHOSTLL: Mám podobnou brašnu, jen v černé barvě a s textilním popruhem - od Tchiba...
    LLGHOSTLL
    LLGHOSTLL --- ---
    NEXIOS: Já nosím messenger bag, něco jako Mike ze Suits anaprosto vyhovuje, ale musí to být pravá kůže jinak to vypadá dost blbě

něco takového

Amazon.com: Visconti 18548 Leather Oiled Distressed Messenger Bag: Clothing
    http://www.amazon.com/Visconti-18548-Leather-Distressed-Messenger/dp/B0078WGYNA
    MERTLAS
    MERTLAS --- ---
    AUDIAC
    AUDIAC --- ---
    asi mám štěstí, ale na ty kiwi vosky jsem narazil i v kauflandu, kde mě to fakt překvapilo :) v drogerii/supermarketu samozřejmě nemají na výběr z 10 odstínů, většinou černá/hnědá/neutral, maximálně burgundy. a Collonil serepetičky má skoro všechny Baťa (a to je asi tak jediný, co se tam dá koupit :D)
    jasně, Pánská je fancy místo, tak tam holt musí být fancy ceny. akorát mě osobně by vůbec nevadilo, kdybych si je mohl koupit třeba na Harfě bez toho fancy poplatku :) ale je fakt, že oni nemají zájem to prodávat levněji v levnějších prostorách, ztratilo by to exkluzivitu, která je jejich hlavní devizou.
    AUDIAC
    AUDIAC --- ---
    FIONOR, T_Y_L: trochu se motám okolo retailu (byť ne přímo polobotek) a u oblečení není třeba 80% marže žádná výjimka. zvlášť, pokud je prodejce zároveň dovozcem.
    jinak ohledně marží LP - Kiwi vosky kupuju za cca 35-40 Kč v drogerii, v LP za 99. impregnace na podrážku (http://www.lepremier.cz/sohlen-tonic-neutral-1231.html) jsem u Bati kupoval pod kilo, LP 179. takže si nemyslím, že by boty jeli na 40%...
    (tím nechci nijak kydat hnůj na LP, chápu, že jsou lidi, kteří si i ten vosk koupí radši v hezkém prestižním obchodě, než někde v déemku)
    T_Y_L
    T_Y_L --- ---
    DEMONOFANARCHY: Loake se dají koupit také přes http://www.herringshoes.co.uk/

takže tohle by jim nepomohlo. Navíc už nějaké boty Loake prodávají přes svůj eshop už teď (ale nabídka velikostí zatím nic moc) - tak by mě překvapilo kdyby změnili strategii.

A na Tm Lewin původní jsem se dostal i tak, že v Chromu najdu tm lewin v googlu. Místo na shop pak kliknu na "přeložit tuto stránku" možná to chce nějaký plugin. A zobrazí se původní UK eshop (a to i po to co kliknu na "původní text"). Snad by skrze to mohlo jít i nakoupit.
    T_Y_L
    T_Y_L --- ---
    FIONOR: Tady psaly něco é 30 - 40%: http://www.muzivcesku.cz/ceny-ceny-ceny Myslím, že pokud chtějí oslovovat zákazníky, kteří používají internet, tak moc volbu ve výši marže nemají.
    AUDIAC
    AUDIAC --- ---
    FIONOR: odhaduji, že marži mají aspoň 100% (neříkám, že je to moc nebo málo) ale myslím, že u tohodle zboží se nějaká cenová válka a výraznější zlevnění čekat nedá, o to nemají zájem :)
    T_Y_L
    T_Y_L --- ---
    FIONOR: Tak Le Premier mají ceny jako Loake v Británii (+- kurz - někdy byli levnější, než daný pár bot na e-shopu Loake). Asi nelze čekat, že by šli nějak dramaticky pod tyto původní ceny (s výjimkou nějakých akcií a výprodejů). Předpokládám, že s novou prodejnou tu politiku nezmění (ale snad ani směrem vzhůru).

Jinak Loake má boty šité v UK i boty šité v Indii (asi ne dětmi). Ty druhé začínají na 100 GBP, ty první někde na 150(?) GBP (tedy pokud nemáš na mysli boty za 500 GBP, tak u Loake asi nepochodíš :-)). Momentálně myslím, že měl Le Premier v nabídce ty boty dražší kategorie šité v UK.

Jsem zvědav, jakou cenovou politiku bude mít Barker (ve vztahu k jejich cenám v UK).
    GHOSTSTALKER
    GHOSTSTALKER --- ---
    FIONOR: Marze.
    COMODOR_FALKON
    COMODOR_FALKON --- ---
    MISMAS: Myslím, že hrubě přeceňuješ moje finanční možnosti.. ;)
    MISMAS
    MISMAS --- ---
    COMODOR_FALKON: A nebo ještě lépe - v ceny dostupné mé peněžence:D
    COMODOR_FALKON
    COMODOR_FALKON --- ---
    DEMONOFANARCHY: Kéž by to vyústilo v ceny dostupné mojí peněžence... :-D
    KOUDY
    KOUDY --- ---
    Le Premier
    V květnu otevíráme exkluzivní vlajkovou prodejnu Loake (první v kontinentální Evropě) a potřebujeme nejlepší personál. Dámy prominou, ale je to čistě pánská záležitost, a proto rádi uvítáme dva muže, kteří by měli zájem proniknout do tajů výroby a prodej tradiční britské obuvi. Zájemci nechť se ozvou na jakub@lepremier.cz.
    MESTREY
    MESTREY --- ---
    BOBASH: až v šatně pokleknu před mým Zegnou z Parndorfu, budu se modlit i za tebe...
    PHULE
    PHULE --- ---
    LEMINF: dle meho nazoru je to hruza a silenost......minuly tyden jsem tam byl mrknout se na obleky a kabaty....a humus...je fakt videt ze ac znacka tak je to site styl outlet a kvalita je nekde pod urovni i blbeho OP....fakt ne....
    BOBASH
    BOBASH --- ---
    KALIBAN: Třeba teď nemám dokonce ani košili! A co hůř, mám kostkovaný kalhoty!
    KOUDY
    KOUDY --- ---
    Ženy často nemají pro mužský oblek cit, říká odborník na módu - iDNES.cz
    http://xman.idnes.cz/jakub-lohnisky-panske-obleky-na-miru-dva-/xman-styl.aspx?c=A130227_163258_xman-styl_fro
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam