• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    KOUDYGentlemans style aneb modern man and his world. Oblečení, boty, doplňky apod.
    GHOSTSTALKER
    GHOSTSTALKER --- ---
    FIONOR: Marze.
    COMODOR_FALKON
    COMODOR_FALKON --- ---
    MISMAS: Myslím, že hrubě přeceňuješ moje finanční možnosti.. ;)
    MISMAS
    MISMAS --- ---
    COMODOR_FALKON: A nebo ještě lépe - v ceny dostupné mé peněžence:D
    COMODOR_FALKON
    COMODOR_FALKON --- ---
    DEMONOFANARCHY: Kéž by to vyústilo v ceny dostupné mojí peněžence... :-D
    KOUDY
    KOUDY --- ---
    Le Premier
    V květnu otevíráme exkluzivní vlajkovou prodejnu Loake (první v kontinentální Evropě) a potřebujeme nejlepší personál. Dámy prominou, ale je to čistě pánská záležitost, a proto rádi uvítáme dva muže, kteří by měli zájem proniknout do tajů výroby a prodej tradiční britské obuvi. Zájemci nechť se ozvou na jakub@lepremier.cz.
    MESTREY
    MESTREY --- ---
    BOBASH: až v šatně pokleknu před mým Zegnou z Parndorfu, budu se modlit i za tebe...
    PHULE
    PHULE --- ---
    LEMINF: dle meho nazoru je to hruza a silenost......minuly tyden jsem tam byl mrknout se na obleky a kabaty....a humus...je fakt videt ze ac znacka tak je to site styl outlet a kvalita je nekde pod urovni i blbeho OP....fakt ne....
    BOBASH
    BOBASH --- ---
    KALIBAN: Třeba teď nemám dokonce ani košili! A co hůř, mám kostkovaný kalhoty!
    KOUDY
    KOUDY --- ---
    Ženy často nemají pro mužský oblek cit, říká odborník na módu - iDNES.cz
    http://xman.idnes.cz/jakub-lohnisky-panske-obleky-na-miru-dva-/xman-styl.aspx?c=A130227_163258_xman-styl_fro
    KALIBAN
    KALIBAN --- ---
    BOBASH: nechapu jak muzes sedet v kresle doma a nemit na sobe kravatu, takovyhle lidi by se meli zavirat za nedostatek vkusu, ja siberu oblek i v noci kdyz jdu na hajzl...
    BOBASH
    BOBASH --- ---
    MESTREY: Pro kancelářskou krysu, která v obleku tráví 10 hodin denně, možná. Já oblek při práci nenosím, na sezení v křesle u počítače mi plně vyhovuje župan, pyžamo nebo tričko na doma :))
    MESTREY
    MESTREY --- ---
    BOBASH: to je technické minimum, pokud nechceš koncem týdne "vonět" v tom, co nosíš už od pondělí...
    FEMUR
    FEMUR --- ---
    LEMINF: wut_
    LEMINF
    LEMINF --- ---
    Jinak ve Van Graaf jsou už dost dlouho slevy i na obleky, např. 100 % střižní vlna i od 2000,-
    T_Y_L
    T_Y_L --- ---
    COMODOR_FALKON: No mě tedy ani nijak v šatníku nechybí. I kdybych je shledal pohodlnými, stejně bych je měl tak maximálně na doma, ven bych v nich nechodil - je to mimo to co běžně nosím.
    COMODOR_FALKON
    COMODOR_FALKON --- ---
    T_Y_L: Dlouho jsem to měl úplně stejně... Ale před cca 2 lety jsem sehnal jedny fakt úžasné, měkké, pohodlné... První džíny snad po 15 letech...
    Byla to značka Camel Active, stály asi 2k, ale super...
    T_Y_L
    T_Y_L --- ---
    LEMINF: Ano chodí. Nikdy jsem nepochopil jejich oblibu, protože mě přišli nepohodlné.
    COMODOR_FALKON
    COMODOR_FALKON --- ---
    FIONOR: Tak jsem se to konečně naučil jakž takž uvázat bez návodu poblíž a mám jeden další postřeh - důležité je použít kavatu z tlustší látky, zkoušel jsem to s jednou z tenkého hedvábí a funguje to...

Nicméně když jsem se nadšen chlubil spolubydlícímu, že jsem se naučil nový uzel, tak se na mne podíval se slovy "Yeah, Trinity, I know that, I can show you some similar knots" - takže teď se začínám učit uzel, který nemá 3 jako trinity, ale hned 5 ploch... O víkendu snad vyrobím nějaké fotky všeho...
    LEMINF
    LEMINF --- ---
    chodi sem nekdo kdo dziny nenosi ? :))
    MARI
    MARI --- ---
    NEXIOS: tak nějaká větší taška přes rameno, která nebude působit přitepleně...?
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam