• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    KOUDYGentlemans style aneb modern man and his world. Oblečení, boty, doplňky apod.
    KOUDY
    KOUDY --- ---
    KOUDY
    KOUDY --- ---
    KOUDY
    KOUDY --- ---
    KOUDY
    KOUDY --- ---
    LLGHOSTLL
    LLGHOSTLL --- ---
    HYPNOGEN: vyzkoušet určitě a na mířu by to nemuselo stát tolik, ale hodně záleží na materiálu, který není tak drahý sice ale práce stojí hodně.
    HYPNOGEN
    HYPNOGEN --- ---
    LLGHOSTLL: pro mě je třeba brno blíž než praha :)
    nicméně vidím, že u nás je s tím obecně problém. na nějakých UK eshopech jsem je viděl, jenže to chce asi fakt vyzkoušet.

ono možná v reálu nakonec opravdu vyjde líp si ji nechat spíchnout na míru.
    COMODOR_FALKON
    COMODOR_FALKON --- ---
    NEXIOS: Já tedy vestu s plnými zády viděl minulou sobotu... Nevím odkud byla, ale mám telefon na jejího nositele, takže se eventuelně mohu zeptat...
    LLGHOSTLL
    LLGHOSTLL --- ---
    NEXIOS: Hm tak v Praze máš ale jen P&C women - takže tam asi nic. Já mám tady v Brně ve Vaňkovce oboje. To mě mrzí ale můžu tam skočit a říct ti jestli mají. Do brna není tak daleko na skok.
    LLGHOSTLL
    LLGHOSTLL --- ---
    NEXIOS: Ano viděl, opravdu ji kolega nosí. Mimochodem ušití takové vesty není špatný nápad :)
    NEXIOS
    NEXIOS --- ---
    A viděl si někdy takovou vestu skutečně v prodeji? Ten P&C tedy zkusím navštívit, jestli ta informace je založena na očitém svědectví a reálné události :)

Já zrovna taky sháním naprosto obyčejnou černou oblekovou vestu bez podšívkových zad a věru nedoptal jsem se zatím v žádném obchodě. Všude je odpověď, že nikdy neměli, nemají a mít nebudou. V T.M.Lewin jsem nedávno dokonce působil asi až tak beznadějně, že mi dali číslo na krejčovou, co jim upravuje oděvy, ať si zkusím zavolat, jestli mi to třeba neušije. Takže to budu muset prubnout, protože v žádním obchodě (cokoliv jsem navštívil; namátkou třeba Lewin, Graaf, Blažek, Topman, Gant, Pietro; jakékoliv lowbudget řetězce typu Reserved, MS, HM, CA, aj.) jsem zatím nepochodil.

Pokud ještě někdo ví kam _konkrétně_ zajít, tak děkuji předem za info. /Praha/
    LLGHOSTLL
    LLGHOSTLL --- ---
    HYPNOGEN: Ale abych neodpovídal tak neurčitě, tak jak tak vzpomínám, když jsem hledal něco podobného, tak jsem hledal dlouho a nakonec koupil až v zahraničí. Záleží na tom jestli s límcem nebo bez. Ale jak říkám vím že kolega sehnal pěkný v peek and cloppenburg.
    LLGHOSTLL
    LLGHOSTLL --- ---
    HYPNOGEN: V podstatě kdekoli kde mají pánské oblečení. Peek and Cloppenburg mívá něco. Ale doporučuji hodně přebírat ne vždy to vypadá dobře. :)
    HYPNOGEN
    HYPNOGEN --- ---
    hola, kde u nás shánět waistcoats?... ale takové ty, které se dají nosit bez saka, čiže nemají ta saténová záda.
    fenx
    COMODOR_FALKON
    COMODOR_FALKON --- ---
    LLGHOSTLL: Mám podobnou brašnu, jen v černé barvě a s textilním popruhem - od Tchiba...
    LLGHOSTLL
    LLGHOSTLL --- ---
    NEXIOS: Já nosím messenger bag, něco jako Mike ze Suits anaprosto vyhovuje, ale musí to být pravá kůže jinak to vypadá dost blbě

něco takového

Amazon.com: Visconti 18548 Leather Oiled Distressed Messenger Bag: Clothing
    http://www.amazon.com/Visconti-18548-Leather-Distressed-Messenger/dp/B0078WGYNA
    MERTLAS
    MERTLAS --- ---
    AUDIAC
    AUDIAC --- ---
    asi mám štěstí, ale na ty kiwi vosky jsem narazil i v kauflandu, kde mě to fakt překvapilo :) v drogerii/supermarketu samozřejmě nemají na výběr z 10 odstínů, většinou černá/hnědá/neutral, maximálně burgundy. a Collonil serepetičky má skoro všechny Baťa (a to je asi tak jediný, co se tam dá koupit :D)
    jasně, Pánská je fancy místo, tak tam holt musí být fancy ceny. akorát mě osobně by vůbec nevadilo, kdybych si je mohl koupit třeba na Harfě bez toho fancy poplatku :) ale je fakt, že oni nemají zájem to prodávat levněji v levnějších prostorách, ztratilo by to exkluzivitu, která je jejich hlavní devizou.
    AUDIAC
    AUDIAC --- ---
    FIONOR, T_Y_L: trochu se motám okolo retailu (byť ne přímo polobotek) a u oblečení není třeba 80% marže žádná výjimka. zvlášť, pokud je prodejce zároveň dovozcem.
    jinak ohledně marží LP - Kiwi vosky kupuju za cca 35-40 Kč v drogerii, v LP za 99. impregnace na podrážku (http://www.lepremier.cz/sohlen-tonic-neutral-1231.html) jsem u Bati kupoval pod kilo, LP 179. takže si nemyslím, že by boty jeli na 40%...
    (tím nechci nijak kydat hnůj na LP, chápu, že jsou lidi, kteří si i ten vosk koupí radši v hezkém prestižním obchodě, než někde v déemku)
    T_Y_L
    T_Y_L --- ---
    DEMONOFANARCHY: Loake se dají koupit také přes http://www.herringshoes.co.uk/

takže tohle by jim nepomohlo. Navíc už nějaké boty Loake prodávají přes svůj eshop už teď (ale nabídka velikostí zatím nic moc) - tak by mě překvapilo kdyby změnili strategii.

A na Tm Lewin původní jsem se dostal i tak, že v Chromu najdu tm lewin v googlu. Místo na shop pak kliknu na "přeložit tuto stránku" možná to chce nějaký plugin. A zobrazí se původní UK eshop (a to i po to co kliknu na "původní text"). Snad by skrze to mohlo jít i nakoupit.
    T_Y_L
    T_Y_L --- ---
    FIONOR: Tady psaly něco é 30 - 40%: http://www.muzivcesku.cz/ceny-ceny-ceny Myslím, že pokud chtějí oslovovat zákazníky, kteří používají internet, tak moc volbu ve výši marže nemají.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam