• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    KOUDYGentlemans style aneb modern man and his world. Oblečení, boty, doplňky apod.
    LLGHOSTLL
    LLGHOSTLL --- ---
    Eldredge - dnes ráno. Moc to není vidět - foceno mobilem. Sebe jsem oříznul. Na fotce to není vidět, ale i na té černé to vypadá dobře ten uzel.

COMODOR_FALKON
    COMODOR_FALKON --- ---
    KANAREK1: To je jeden z těch komplikovanějších uzlů, o kterých jsem se zmiňoval před cca týdnem.....a pořád se mi moc nedaří, ne natolik abych byl ochotný to nafotit a publikovat... :(
    KOUDY
    KOUDY --- ---
    KOUDY
    KOUDY --- ---
    KOUDY
    KOUDY --- ---
    KOUDY
    KOUDY --- ---
    KOUDY
    KOUDY --- ---
    KOUDY
    KOUDY --- ---
    KOUDY
    KOUDY --- ---
    KANAREK1
    KANAREK1 --- ---
    KOUDY
    KOUDY --- ---
    KOUDY
    KOUDY --- ---
    KOUDY
    KOUDY --- ---
    KOUDY
    KOUDY --- ---
    KOUDY
    KOUDY --- ---
    LLGHOSTLL
    LLGHOSTLL --- ---
    HYPNOGEN: vyzkoušet určitě a na mířu by to nemuselo stát tolik, ale hodně záleží na materiálu, který není tak drahý sice ale práce stojí hodně.
    HYPNOGEN
    HYPNOGEN --- ---
    LLGHOSTLL: pro mě je třeba brno blíž než praha :)
    nicméně vidím, že u nás je s tím obecně problém. na nějakých UK eshopech jsem je viděl, jenže to chce asi fakt vyzkoušet.

ono možná v reálu nakonec opravdu vyjde líp si ji nechat spíchnout na míru.
    COMODOR_FALKON
    COMODOR_FALKON --- ---
    NEXIOS: Já tedy vestu s plnými zády viděl minulou sobotu... Nevím odkud byla, ale mám telefon na jejího nositele, takže se eventuelně mohu zeptat...
    LLGHOSTLL
    LLGHOSTLL --- ---
    NEXIOS: Hm tak v Praze máš ale jen P&C women - takže tam asi nic. Já mám tady v Brně ve Vaňkovce oboje. To mě mrzí ale můžu tam skočit a říct ti jestli mají. Do brna není tak daleko na skok.
    LLGHOSTLL
    LLGHOSTLL --- ---
    NEXIOS: Ano viděl, opravdu ji kolega nosí. Mimochodem ušití takové vesty není špatný nápad :)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam