• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    KOUDYGentlemans style aneb modern man and his world. Oblečení, boty, doplňky apod.
    SAMOUT
    SAMOUT --- ---
    T_Y_L: Anebo použít https://hidemyass.com , vybrat proxy kdekoliv mimo CZ/SK, a v poho to jede. Jsou to zmrdi, ale co naděláme, jsme v ČR, vracíme se k cenzuře...
    GAMATES
    GAMATES --- ---
    NASTY: zkus Vichy, zatím bez problémů....
    TUILE
    TUILE --- ---
    NASTY: ja sem v americe koupila (damskej) gelovej secret.
    je unscented (neparfemovanej), nedela bily obleceni a treba delaji i neco pro pany. v cechach sem ho nevidela, stal ca 4 dolary.

MISMAS
    MISMAS --- ---
    NASTY: něco takového možná najdeš v utopické dimenzi, ale tady to neexistuje...

viděl jsem jednou na netu návod, jak si vyrobit vlastní práškový podpažďák, který je údajně výborný....možná by jsi mohl zkusit!:)
    NASTY
    NASTY --- ---
    Pánové, nemáte tip na neparfémovaný antiperspirant který v oblasti podpaží neničí bílé oděvy? Díky.
    T_Y_L
    T_Y_L --- ---
    Jak se tu před časem řešilo otevření obchodu Barker v Praze, tak to tedy na cenovou válku a zajímavé ceny moc nevypadá. Alespoň dle zkušeností lidí co tam byli je to podstatně dražší, než eshop v UK.

http://www.muzivcesku.cz/forum/tema/predrazene-boty-barker
    LLGHOSTLL
    LLGHOSTLL --- ---
    KANAREK1: Aha chápu u mě v práci dress code taky není ale kravaty miluju tak to bude asi tím.
    KANAREK1
    KANAREK1 --- ---
    LLGHOSTLL: Proč se to nelíbí? Mám z toho prostě takový divný pocit :) Takový nijaký tvar. Náhodný uzel. Myslím, že tu nelibost neumím vyjádřit.
    Kravaty nenosím moc často, takže jsem u klasického (širšího) uzlu. Já před nedávnem dostal své první dlouhé kalhoty, mé zaměstnání oblek nevyžaduje, takže kravaty řeším jen občas případně na nedělní procházku a tam mám docela divoký vzor, takže opravdu jen jednoduchý uzel.
    Na Barnyho si nehraju, takže jsem spíše v té mladé free módě :)
    LLGHOSTLL
    LLGHOSTLL --- ---
    KANAREK1: Já ti rozumím. jen mě zajímalo proč se ti to nelíbí a co nosíš ty?
    KANAREK1
    KANAREK1 --- ---
    LLGHOSTLL: neřikám nenosit to. Za sebe to nemusím, ale když se to umí nosit a líbí se ti to, tak proč ne
    LLGHOSTLL
    LLGHOSTLL --- ---
    KANAREK1: Jako je to volný uzel a rozhodně čím míň vzorů ta kravata má tím líp. Ale podle mě to vypadá moc dobře.
    KANAREK1
    KANAREK1 --- ---
    TRISTRAM: mně se to poravdě zdá takové neforemné i na těch ukázkovejch fotkách, takže pro to moc nekejvu
    LLGHOSTLL
    LLGHOSTLL --- ---
    TRISTRAM: Trinity nosím běžně, dobře se to váže. určitě vyzkoušej.
    LLGHOSTLL
    LLGHOSTLL --- ---
    Eldredge - dnes ráno. Moc to není vidět - foceno mobilem. Sebe jsem oříznul. Na fotce to není vidět, ale i na té černé to vypadá dobře ten uzel.

COMODOR_FALKON
    COMODOR_FALKON --- ---
    KANAREK1: To je jeden z těch komplikovanějších uzlů, o kterých jsem se zmiňoval před cca týdnem.....a pořád se mi moc nedaří, ne natolik abych byl ochotný to nafotit a publikovat... :(
    KOUDY
    KOUDY --- ---
    KOUDY
    KOUDY --- ---
    KOUDY
    KOUDY --- ---
    KOUDY
    KOUDY --- ---
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam