• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    KOUDYGentlemans style aneb modern man and his world. Oblečení, boty, doplňky apod.
    KALIBAN
    KALIBAN --- ---
    AUDIAC: raminko, vsechny a uz dlouho... skladat to je jen vyhodny kdyz nemas dost mista
    AUDIAC
    AUDIAC --- ---
    COMODOR_FALKON: tak tak... a navíc kdbych měl každý ráno z košile sundávat všechny svorky a plastový bazmeky v límci, tak mi jebne :)

btw jak skladujete košile? ramínko, nebo složený? nějak se mi nedaří najít výhodu složení, ale třeba mi něco podstatnýho uniká...
    COMODOR_FALKON
    COMODOR_FALKON --- ---
    LUBANCZ: Já bych tedy v obchodě bydlet nechtěl...
    Všechno má své přesné neefektivní místo a furt tam choděj lidi.. :-D
    TUILE
    TUILE --- ---
    LUBANCZ: ten pan, co ma tuhle satnu doma, ma misto leve nohy protezu! :)
    JAKE_UP
    JAKE_UP --- ---
    LUBANCZ: Mně tam chybí pípa a chlaďáky.
    LUBANCZ
    LUBANCZ --- ---
    takhle nejak bych si to doma predstavoval :)

LLGHOSTLL
    LLGHOSTLL --- ---
    BEEBLEBROX: To by asi šlo, nějaké konkrétní místo?
    ENDRUE
    ENDRUE --- ---

ENDRUE
    ENDRUE --- ---

LLGHOSTLL
    LLGHOSTLL --- ---
    Věděl by někdo kde kvalitně ušít sako? Premier je fajn, ale je to z ruky./Brno
    TUILE
    TUILE --- ---
    loake uz prodavaj na ujezde, ne?
    T_Y_L
    T_Y_L --- ---
    KOUDY: Já jsem hlavně zvědav na jejich nabídku bot a velikostí. Když jsem se díval na to co měl Le Premier doteď (chápu, že před rozjezdem nové prodejny asi neobnovují zásoby) tak mě tam jen málo bot zaujalo (při tom v eshopu Loake bych si vybral), nebo je neměli v mé velikosti. Tak doufám, že nabídku podstatně rozšíří.
    STANDART --- ---
    co říkáte na retro styl ala Ben l´Oncle Soul nebo Aloe Blacc... možná nejsou tak vystajlovaní jako ti kluci od Hugo Bosse, ale podle mě jsou vždy trés chic :-)

COMODOR_FALKON
    COMODOR_FALKON --- ---
    KALIBAN: Nenalezeno... Ale podle všeho má výhradního distributora který by to snad měl(a) vědět...
    LOPIN
    LOPIN --- ---
    ahoj mam 20% na herring shoes. http://www.herringshoes.co.uk/ plati do 7/4. pokud byste neco chteli, objednam a podelime postovny. Dik.
    KALIBAN
    KALIBAN --- ---
    COMODOR_FALKON: jsou tam nekde ceny? Nektery ty veci vypadaj uplne super :)
    SAMOUT
    SAMOUT --- ---
    T_Y_L: Anebo použít https://hidemyass.com , vybrat proxy kdekoliv mimo CZ/SK, a v poho to jede. Jsou to zmrdi, ale co naděláme, jsme v ČR, vracíme se k cenzuře...
    GAMATES
    GAMATES --- ---
    NASTY: zkus Vichy, zatím bez problémů....
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam