• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    KOUDYGentlemans style aneb modern man and his world. Oblečení, boty, doplňky apod.
    LLGHOSTLL
    LLGHOSTLL --- ---
    nebo:
    KANAREK1
    KANAREK1 --- ---
    AUDIAC: nééé já jsem na tvé straně :)) Dělám si z toho legraci.
    Mám dojem, že je to teď móda. Prostě obdobnej účes, potetovaný ruce a nejlépe ještě plnovous (nedávno v Lyonu jsem vlezl do klubu a všichni páni takto (cca 20ks). Nevim co budou dělat až se změní móda tetovaní zase na ostnatej drát přes biceps :)) Neříkám, že výše popsané podle mě nevypadá dobře, i když sám to až takto nepraktikuji. Kdybych uměl hledat na internetech, tak sem naházim nějaký fotky k tématu, ale bohužel.
    AUDIAC
    AUDIAC --- ---
    KANAREK1: a to se vylučuje, že by potetovanej člověk nemohl nosit i košili když na to přijde? se slzou v oku ti musím říct, že ti rozbourám celou statistiku, protože ti zasahuju do všech skupin :)
    pokud si to situace vyžaduje, nebo když nejsem línej žehlit, tak nosím košili/sako a když jdu třeba na párty, tak si to volný triko a upnutý kalhoty vezmu. neříkejte mi, že tu všichni chodíte v kravatě i pro rohlíky :) (no flame)
    KANAREK1
    KANAREK1 --- ---
    MARI: njn
    MARI
    MARI --- ---
    KANAREK1: mne to prijde teply teda.
    KANAREK1
    KANAREK1 --- ---
    45% lidí co má tendle účes tak má ty ruce potetovaný, 45% volný triko a mrkváče a 10% dejme výjimkám :)
    TOMMY_
    TOMMY_ --- ---
    hipsta hell
    KANAREK1
    KANAREK1 --- ---
    teď na mě vykouklo na internetech:
    LUBANCZ
    LUBANCZ --- ---
    zavidim vsem co maj haro :)) ja se rozhoduju jestli pujdu tenhle nebo az ten dalsi rok dohola a tady se resej ucesy na padesati prispevcich :))
    JAKE_UP
    JAKE_UP --- ---
    @AndrejBabis: Chceli ma fotit a v rozpočtu vidím: Hairdresser 6000 Kč. Tak som sa radši šel ako vždycyk ostříhat do Hpyernovy za 140.
    JAKE_UP
    JAKE_UP --- ---
    TOMMY_: Přesně! Návštěva holiče mě neuvěřitelně irituje. Hlavně snaha stříhajícího o komunikaci se mnou.
    TOMMY_
    TOMMY_ --- ---
    btw taky to nemate tak radi to strihani ??. ja bych byl vzdycky nejradsi aby mi dali narkozu., a ja se pak probral hotovej., :)
    KOUDY
    KOUDY --- ---
    eeee kenzo dela nekde ve welle na krizikove..nevim tu ulici nikdy..ale staci mu napsat na nyxu a objednat se..ma tak mesic cekacku vetsinou..pro kluky to stoji okolo petikila max..
    KANAREK1
    KANAREK1 --- ---
    FIONOR: asi tam půjde taky o to co si na hlavě nechám dělat. Já chodím "za levno" a všechno ok po dobu tří týdnů, kdy si to jdu obnovit protože krk už začíná zarůstat. Nosím jak jsem psal ty sestříhané strany a nahoře delší. Dříve pro vzoru Rammstein dnes už jsem odsouhlasil, že se pochlubím s jemně vlnitýmy vlasy, které mám :)
    Platit několik set za stříhání pochopím jen tehdy pokud to sezení tam má člověk jako koníčka nebo např kamarád chodí někam, kde k tomu dostane skleničku s chlastem, ostříhaj ho, oholí břitvou, vypálí chloupky v nose a ještě ho fláknou horkým ručníkem přes xicht. Tam je toho hodně navíc a někdo se může cejtit jako velkej pán. Mě osobně toto moc nebere a stačí mi, když to mám stříhlý, tak jak se mi to líbí
    KALIBAN
    KALIBAN --- ---
    FIONOR: na krizikove... Koudaaku jak se to tam jmenuje?
    KALIBAN
    KALIBAN --- ---
    btw moje troska do mlejna.... id KENZO tady na nyxu... ostrihal me tak, ze me poprvy v zivote balila holka v baru :)
    MISMAS
    MISMAS --- ---
    Myslím, že bychom měli přestat krmit troly...
    FINSON
    FINSON --- ---
    Já mám lesklou pleš, po obvodu hlavy 1 - 3 cm zbytky chmýří a jak se to ženským líbí! Jo a stříhá mě přítelkyně - strojkem za 150 Kč, už asi sedmým rokem (myslím ten strojek).

Což mě vede k otázce - na tu holou hlavu mi často fouká, prší nebo svítí slunce. Můžu být klidně jenom v košili, ale na hlavu něco potřebuju prakticky celoročně. K obleku to vidím na klobouk (a ten mi můžete také doporučit), ale co mi poradíte ke casual stylu typu džíny + košile nebo černé kalhoty + košile bez saka? Čepic jsem vyzkoušel hromady, našel jsem slušivé k tričku nebo mikině, ale netuším co slušného k výše popsanému poloformálnímu pracovnímu oblečku kancelářské krysy...
    T_Y_L
    T_Y_L --- ---
    FIONOR: Já také nosím dlouhé vlasy (cca po lopatky) a to co píšeš jsem rovněž nepozoroval. Bude to hodně o vlasech s těmi svými nemám problém ani s váhou ani s tím, že bych s nimi musel trávit hodiny péčí o ně, nebo je fénoval. Žádnou nesvobodu kvůli nim nepociťuji (s výjimkou toho, že občas trochu ucpávají odpad :-)).
    TOMMY_
    TOMMY_ --- ---
    Ruku na srdce. Fakt se vam to u chlapu libi? Ja osobne miluju kratsi nebo kratky vlasy i u zenskejch ale u muzu mi to prijde jako vrchol nevkusu. Proste asi jako komiksak ze simpsnu..
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam