• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    KOUDYGentlemans style aneb modern man and his world. Oblečení, boty, doplňky apod.
    BOBASH
    BOBASH --- ---
    KOUDY: by mě zajímalo, jestli aspoň ví, za kterej konec se držej ty věci co ležej vedle něj...
    KOUDY
    KOUDY --- ---
    KOUDY
    KOUDY --- ---
    KOUDY
    KOUDY --- ---
    KOUDY
    KOUDY --- ---
    KOUDY
    KOUDY --- ---
    KOUDY
    KOUDY --- ---
    klasickej beckham no

COMODOR_FALKON
    COMODOR_FALKON --- ---
    KANAREK1: Jedna z mála výhod krátkých vlasů - lze je "beztrestně" umývat jen 1x týdně/měsíčně :-D :-D
    JAKE_UP
    JAKE_UP --- ---
    LOL, jak je disproporční!
    KANAREK1
    KANAREK1 --- ---
    LLGHOSTLL: tak nějak tu hlavu nosim. Jen ne nagelovanou, ale fouknu to (ono, když se člověk dva tejdny nemeje, tak to lepí samo)
    LLGHOSTLL
    LLGHOSTLL --- ---
    např:
    LLGHOSTLL
    LLGHOSTLL --- ---
    nebo:
    KANAREK1
    KANAREK1 --- ---
    AUDIAC: nééé já jsem na tvé straně :)) Dělám si z toho legraci.
    Mám dojem, že je to teď móda. Prostě obdobnej účes, potetovaný ruce a nejlépe ještě plnovous (nedávno v Lyonu jsem vlezl do klubu a všichni páni takto (cca 20ks). Nevim co budou dělat až se změní móda tetovaní zase na ostnatej drát přes biceps :)) Neříkám, že výše popsané podle mě nevypadá dobře, i když sám to až takto nepraktikuji. Kdybych uměl hledat na internetech, tak sem naházim nějaký fotky k tématu, ale bohužel.
    AUDIAC
    AUDIAC --- ---
    KANAREK1: a to se vylučuje, že by potetovanej člověk nemohl nosit i košili když na to přijde? se slzou v oku ti musím říct, že ti rozbourám celou statistiku, protože ti zasahuju do všech skupin :)
    pokud si to situace vyžaduje, nebo když nejsem línej žehlit, tak nosím košili/sako a když jdu třeba na párty, tak si to volný triko a upnutý kalhoty vezmu. neříkejte mi, že tu všichni chodíte v kravatě i pro rohlíky :) (no flame)
    KANAREK1
    KANAREK1 --- ---
    MARI: njn
    MARI
    MARI --- ---
    KANAREK1: mne to prijde teply teda.
    KANAREK1
    KANAREK1 --- ---
    45% lidí co má tendle účes tak má ty ruce potetovaný, 45% volný triko a mrkváče a 10% dejme výjimkám :)
    TOMMY_
    TOMMY_ --- ---
    hipsta hell
    KANAREK1
    KANAREK1 --- ---
    teď na mě vykouklo na internetech:
    LUBANCZ
    LUBANCZ --- ---
    zavidim vsem co maj haro :)) ja se rozhoduju jestli pujdu tenhle nebo az ten dalsi rok dohola a tady se resej ucesy na padesati prispevcich :))
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam