• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    KOUDYGentlemans style aneb modern man and his world. Oblečení, boty, doplňky apod.
    AUDIAC
    AUDIAC --- ---
    T_Y_L, BEEBLEBROX: super, díky
    T_Y_L
    T_Y_L --- ---
    AUDIAC: Ve Šťerboholech v Park Avenue byla před pár týdny nějaká akce (nevím, jestli jí ještě mají) - 2 za 700 (plus nějaké další slevy asi 10, nebo 20%). V Tie Rack jsou cenově někde kolem 150 (když je nějaká akce) - 350, a výběr mají docela velký.
    AUDIAC
    AUDIAC --- ---
    Kde sháníte kapesníčky do saka? upřímně se mi nechce dávat v Le Premier šest set za čtvereček látky 20x20 a v HM mají akorát dva vzory, navíc barevně velmi podobný. no a v Zara snad ani nevědí, co to je :)
    LUBANCZ
    LUBANCZ --- ---
    KOUDY: :)
    ENDRUE
    ENDRUE --- ---
    ENDRUE
    ENDRUE --- ---
    ENDRUE
    ENDRUE --- ---
    ENDRUE
    ENDRUE --- ---
    GAMATES
    GAMATES --- ---
    je chladno...

KOUDY
    KOUDY --- ---
    KOUDY
    KOUDY --- ---
    KOUDY
    KOUDY --- ---
    GAMATES
    GAMATES --- ---
    tetování skrývat či nikoli?

T_Y_L
    T_Y_L --- ---
    FINSON: Co se tvého dotazu na klobouk týče, tak já mám pozitivní zkušenosti s Tonakem. Zatím jsem jim zůstal po zkoušení různých klobouků věrný a zůstanu i nadále. Na to jaký typ vybrat tu před časem proběhl tento link: http://artofmanliness.com/2008/05/28/the-perfect-hat-for-your-ugly-mug/
    Ale chce to jít a vyzkoušet.

Čepici nenosím, protože vždy, když jdu ven, mám nějaké sako a tedy i klobouk. Ale pokud člověk nemá dlouhé vlasy, tak bych se také přimlouval za flat cap.
    Tady je třeba vidět, jak to funguje právě jenom s košilí:
    Outfit - bekovka - Forever 21, košile - Express, kalhoty - Betabrand - Módnípeklo.cz
    http://www.modnipeklo.cz/inspirace/162/

Případně další varianta je baret. BTW barety i bekovky má i Tonak, ale nikdy jsem nezkoušel tak nevím v jakém provedení.
    FINSON
    FINSON --- ---
    KALIBAN, KANAREK1, MAGUMI: OK, děkuji!
    MAGUMI
    MAGUMI --- ---
    FINSON: Flat cap.
    KANAREK1
    KANAREK1 --- ---
    FINSON: už se to tu řešilo. Mám dojem, že si můžeš koupit vlastně cokoli.
    KALIBAN
    KALIBAN --- ---
    FINSON: obavam se, ze nereagujeme, protoze cepice ani nic podobneho, pokud neni fakt kosa nenosime :(
    FINSON
    FINSON --- ---
    Vážení, opravdu jsem se zeptal tak blbě? Co stylového nosíte na hlavě vy? Já na ni prostě většinu času něco potřebuju :-( Pokud vám to přijde jako trollení, tak se omlouvám, jsem v tomhle směru prostě buran.
    COMODOR_FALKON
    COMODOR_FALKON --- ---
    MAGUMI: Mam trochu obavy o výsledek, i když kalhoty by bylo nutné upravit tak jak tak...
    Máš nějakou referenci na někoho šikovného..?
    VALOR: Tak tu tam jakože mám, ale obvykle jsem tak ztahaný, že na ni ani nevyskočím, natož, abych se na ni dotáhl... (je asi 2,5m vysoko)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam