• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    KOUDYGentlemans style aneb modern man and his world. Oblečení, boty, doplňky apod.
    AUDIAC
    AUDIAC --- ---
    KANAREK1: jasně, taky se mi líbí, když jde malej špunt třeba na svatbu a vyfiknou ho. ale tohle je obávám se klučičí light verze honeyboo...
    KANAREK1
    KANAREK1 --- ---
    AUDIAC: no na malé americké holčičky co jsou předělány na modelky psychopatickými obézními maminkamy myslím nemá nic. Toto je pak v pohodě :)
    Kdysi jsem sem dával takovýho malýho špunta, kterého dobře oblékli. Jde to i se stylem
    AUDIAC
    AUDIAC --- ---
    BLEVAJZZ: bohužel se obávám, že to je myšleno vážně. občas zůstává rozum stát, co jsou ti rodiče za magory. tohle je ještě relativně v pohodě...
    BLEVAJZZ
    BLEVAJZZ --- ---
    FIONOR: tak ono to myslím si není myšleno na vážno... spíš je to jen kvůli fotce...
    FEMUR
    FEMUR --- ---
    chudak dite.
    BLEVAJZZ
    BLEVAJZZ --- ---
    KOUDY
    KOUDY --- ---
    KOUDY
    KOUDY --- ---
    KOUDY
    KOUDY --- ---
    ISCARIOT
    ISCARIOT --- ---
    V M&S maji od vcerejska slevy az 50% na vybrane produkty, tyka se i obleku! :) ja bych si vybral, ale uz mam nakoupeno :)
    COMODOR_FALKON
    COMODOR_FALKON --- ---
    BOBASH: Tak "klasické" oblekové sako F&F je většinou z igeli...ee...polyesteru...
    Ale nakonec jsem koupil 100% len podšitý 100% PES v H&M za 750... (a krásnou tyrkysovou košili z lehké nadýchané bavlny k tomu)
    Trochu mne zklamal M&S, kde nic moc střihy, i na vrchu míchané s PES a za 3k.. Ale mají tam pěkné modré(!) mokasíny s pevnou, leč gumovou (tichou) podrážkou za 12xx...
    Asi do nich půjdu příští měsíc po výplatě...
    JAKE_UP
    JAKE_UP --- ---
    Pánové, řeším vohoz na dnešní koncert do Rudoflina. Je to sice Rudolfinum (takže oblek), ale je to Bobby McFerrin a venku je tak 451 stupňů Fahrenheiita (takže kraťasy a polo). Takže co?
    GHOSTSTALKER
    GHOSTSTALKER --- ---
    Sledujete nekdo serialoveho Hannibala? Lecteruv satnik je hodne inspirativni... a vubec cely jeho lifestyle, krom toho drobneho detailu, ze jako surovinu pouziva lidi :)

Hannibal Official Trailer 3 (2013) HD - NBC - A Killer's Legend Reborn - YouTube
    http://www.youtube.com/watch?v=dnMgxYjWNZI&?#t=75s
    KANAREK1
    KANAREK1 --- ---
    Jak se tu probíralo to podávání si rukou. Raději jen odkaz, je to na zvracení: http://img.ihned.cz/attachment.php/980/48529980/0R9o6FcQ5G2SmAxhMWilLaj3UJKbze78/_OL_2865.jpg
    BOBASH
    BOBASH --- ---
    COMODOR_FALKON: Já nosím z F&F low-cost saka, díky mojí konfekční postavě to na mě vypadá vcelku ok, u neoblekovejch není žádnej nápadnej problém s materiálem a stojej řádově litr. Ale funguje to jen u bavlněno-lněnejch, manšestrovejch a podobně. F&F "klasický" oblekový sako je obvykle dost strašidelný.
    COMODOR_FALKON
    COMODOR_FALKON --- ---
    ISCARIOT: Dnes jsem vyrazil v béžových kalhotech a bílé, černě kostičkované košili s krátkým rukávem...
    Ale kdybych chtěl, tak můžu do práce klidně v plátěných kraťasech a lněné tunice z indie...

SMALLRICCIO: Mno... Některé kapely mají i pěkné košile, žel jen s krátkým rukávem..

Btw: Dnes jsem viděl celkem ucházející low-cost světlý oblek F&F za 2000 (50% bavlna, 50% len, žel také 100% PES podšívka) - v podstatě stejné sako jsem v "normálním krámě" viděl za 4690...
    KANAREK1
    KANAREK1 --- ---

AUDIAC
    AUDIAC --- ---
    SMALLRICCIO: pitomce bez vkusu ani dresscodem nenapravíš. prostě kdo na oblečení kašle, bude chodit hastroš pořád a naopak komu to jedno není, tak i bez dresscodu bude chodit slušně oblečenej, akorát zajímavěji a nesvázaně.
    nedávno mi krvácely oči, když jsem viděl spolužáka na zkoušce: košile s rozhalenkou, na tom křívě kravata, mikina s kapucí, na tom sako. na nohou skate boty, na zádech špinavej batoh. o velikostech marný mluvit. ale měl oblek? měl...

já nevím, proč se tak bazíruje na tmavých nevýrazných barvách a jediná barevná věc může být kravata. myslím, že už jen tohle spoustu lidí tlačí do montérkovýho přístupu.
    JAKE_UP
    JAKE_UP --- ---
    SMALLRICCIO: Ve Škoda Werke k tomu ještě musí mít bílou košili a zelenou kravatu. Es muss sein!
    AUDIAC
    AUDIAC --- ---
    SMALLRICCIO: samozřejmě, když jsou do toho nucený, tak na to kašlou a nemají potřebu dávat za oblek víc, než je nezbytně nutný. prostě montérky. a je to škoda, no...

na školách je to úplně na hlavu. chodit na zkoušky v obleku mi přijde vcelku zbytečný a navíc to právě zakořeňuje ten přístup montérek. když studovalo vejšku 3% populace a byla to prestižní záležitost, tak ok, ale v dnešní době... to je jak vzít si dnes frak do letadla :)
    navíc když přijdu na zkoušku v košili a chinoskách a proti mě má kantor vytahaný triko, pač to už má těžce na háku, tak bych je za ty jejich řeči "choďte na zkoušky slušně oblečení" nakopal
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam