• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    KOUDYGentlemans style aneb modern man and his world. Oblečení, boty, doplňky apod.
    Vse co spravny muz potrebuje k zivotu..Tematicke obrazky, diskuze apod.
    rozbalit záhlaví
    T_Y_L
    T_Y_L --- ---
    ISCARIOT:Jak bylo napsáno, je to spíše móda. Modernější střihy jsou spíše užší, zatímco klasika je spíš širší. Záleží na osobních preferencích. Kalhoty pak také mohou být flat front, single pleaded, double pleaded (v Čechách se tomu říká sámky a se sámky jsou pak obvykle volnější).
    Rozdíl je vidět třeba tady
    http://www.polyvore.com/...nBnAAAABC5vdXQKFmRlSFNYWDhvUy1DNVJJUzduT2h1X0EAAAACaWQKAXgAAAAEc2l6ZQ.jpg

Já osobně preferuji klasičtější střihy a ideálně double pleaded. Bohužel v dnešní době je širší střihy někde vůbec najít (i single pleaded). Všude je posedlost slim fit a flat front a kdo má jiný vkus má smůlu. Kdo má rád užší kalhoty tak si vybere snáze.
    UMIAKI
    UMIAKI --- ---
    ISCARIOT: Záleží na módě, ale stejně jako u šířky kravaty se extrémy dlouhodobě nevyplácejí. Podle mě je hlavní moment, kdy v obleku sedíš - pokud tvoje kalhoty praskají na stehnech ve švech nebo naopak se tam nedokrvují, tak to je špatně. Já preferuju střih dobře padnoucí, úzký, ale ne moc omezující. A na všechny příležitosti (black white tie etc.) to je stejné.
    ISCARIOT
    ISCARIOT --- ---
    Pořád všude vidím pořady o tom jakou barvu obleku nosit se a tam, ale jak je to pánové s šířkou společenských kalhot? protože už jsem viděl spousty šíleností.. tak se ptám: je nějaká standardní šířka pro tu a tu příležitost?
    FEMUR
    FEMUR --- ---
    KOUDY: ja vim.
    KOUDY
    KOUDY --- ---
    FEMUR: v cr je to same

Thomas`s Barber Shop - první klasické pánské holičství v Praze
    http://www.thomasbarbershop.cz
    SA_KRA_
    SA_KRA_ --- ---
    KOUDY: mam radsi tuhle :)
    FEMUR
    FEMUR --- ---
    MUTHA: ale trochu z ruky:)
    FEMUR
    FEMUR --- ---
    VYBORNY

The GSElevator Guide To Being A Man - Business Insider
    http://www.businessinsider.com/the-gselevator-guide-to-being-a-man-2013-9#ixzz2ehrO5JJr
    NIMUI
    NIMUI --- ---
    KANAREK1: Jo, to si umím představit a to bych pochopila - ale tohle je opravdu takové podivné.
    KANAREK1
    KANAREK1 --- ---
    NIMUI: taková bederní rouška no :) V minulých letech jsem nosil šálu (pokud mi bylo zbytečně horko) složenou ve vnitřní kapse bundy a čouhala mi ta do 3/4 stehna (nebylo to tedy takto vycentrované). To nebylo myslím úplně špatné :)
    KOUDY
    KOUDY --- ---
    imho bozi

NIMUI
    NIMUI --- ---
    SA_KRA_: Ta vyčuhující šála v rozkroku je fakt nějaká móda? Připadá mi to tam dost rušivé. Samotné šály jsou super - oživují a přitom jsou originálně decentní, ale ta délka je ... hm, nepřesvědčivá
    KOUDY
    KOUDY --- ---
    FEMUR
    FEMUR --- ---
    FIONOR: dimky ale je to wanabe posh:)
    SA_KRA_
    SA_KRA_ --- ---
    Carolina Herrera F/W 2013

FEMUR
    FEMUR --- ---
    hemingway to nesplnuje, anonymous si hraje na neco co neni, black angel je prej kyc a sel po prohibici do hajzlu.
    FEMUR
    FEMUR --- ---
    uz se to tu resilo, neco jsme sam doporucoval, ale shanim se po baru/lounge/klubu ve styllu londynskych panskych klubu.

nevtirava atmosfera, drevena podlaha, tlusty koberece, kozeny kresla, sem tam chesterfieldka, ostruvkovy sezeni, kdy jsi oddelen od ostatnich stolecku a muzes nerusene konverzovat, drinky nemusej bejt ani michany..

uz asi dve hodiny patram po webu a nic?

nejake tipy na neco podobneho v praze?
    KOUDY
    KOUDY --- ---
    KOUDY
    KOUDY --- ---
    KOUDY
    KOUDY --- ---
    KOUDY
    KOUDY --- ---
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam