• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    KOUDYGentlemans style aneb modern man and his world. Oblečení, boty, doplňky apod.
    Vse co spravny muz potrebuje k zivotu..Tematicke obrazky, diskuze apod.
    rozbalit záhlaví
    UMIAKI
    UMIAKI --- ---
    UMIAKI: Co to kecám... naopak:) "pokud tvoje kalhoty praskají na stehnech ve švech nebo naopak tam vlaje spousta volné látky"
    UMIAKI
    UMIAKI --- ---
    ISCARIOT: Záleží na módě, ale stejně jako u šířky kravaty se extrémy dlouhodobě nevyplácejí. Podle mě je hlavní moment, kdy v obleku sedíš - pokud tvoje kalhoty praskají na stehnech ve švech nebo naopak se tam nedokrvují, tak to je špatně. Já preferuju střih dobře padnoucí, úzký, ale ne moc omezující. A na všechny příležitosti (black white tie etc.) to je stejné.
    ISCARIOT
    ISCARIOT --- ---
    Pořád všude vidím pořady o tom jakou barvu obleku nosit se a tam, ale jak je to pánové s šířkou společenských kalhot? protože už jsem viděl spousty šíleností.. tak se ptám: je nějaká standardní šířka pro tu a tu příležitost?
    FEMUR
    FEMUR --- ---
    KOUDY: ja vim.
    KOUDY
    KOUDY --- ---
    FEMUR: v cr je to same

Thomas`s Barber Shop - první klasické pánské holičství v Praze
    http://www.thomasbarbershop.cz
    SA_KRA_
    SA_KRA_ --- ---
    KOUDY: mam radsi tuhle :)
    FEMUR
    FEMUR --- ---
    MUTHA: ale trochu z ruky:)
    FEMUR
    FEMUR --- ---
    VYBORNY

The GSElevator Guide To Being A Man - Business Insider
    http://www.businessinsider.com/the-gselevator-guide-to-being-a-man-2013-9#ixzz2ehrO5JJr
    NIMUI
    NIMUI --- ---
    KANAREK1: Jo, to si umím představit a to bych pochopila - ale tohle je opravdu takové podivné.
    KANAREK1
    KANAREK1 --- ---
    NIMUI: taková bederní rouška no :) V minulých letech jsem nosil šálu (pokud mi bylo zbytečně horko) složenou ve vnitřní kapse bundy a čouhala mi ta do 3/4 stehna (nebylo to tedy takto vycentrované). To nebylo myslím úplně špatné :)
    KOUDY
    KOUDY --- ---
    imho bozi

NIMUI
    NIMUI --- ---
    SA_KRA_: Ta vyčuhující šála v rozkroku je fakt nějaká móda? Připadá mi to tam dost rušivé. Samotné šály jsou super - oživují a přitom jsou originálně decentní, ale ta délka je ... hm, nepřesvědčivá
    KOUDY
    KOUDY --- ---
    FEMUR
    FEMUR --- ---
    FIONOR: dimky ale je to wanabe posh:)
    SA_KRA_
    SA_KRA_ --- ---
    Carolina Herrera F/W 2013

FEMUR
    FEMUR --- ---
    hemingway to nesplnuje, anonymous si hraje na neco co neni, black angel je prej kyc a sel po prohibici do hajzlu.
    FEMUR
    FEMUR --- ---
    uz se to tu resilo, neco jsme sam doporucoval, ale shanim se po baru/lounge/klubu ve styllu londynskych panskych klubu.

nevtirava atmosfera, drevena podlaha, tlusty koberece, kozeny kresla, sem tam chesterfieldka, ostruvkovy sezeni, kdy jsi oddelen od ostatnich stolecku a muzes nerusene konverzovat, drinky nemusej bejt ani michany..

uz asi dve hodiny patram po webu a nic?

nejake tipy na neco podobneho v praze?
    KOUDY
    KOUDY --- ---
    KOUDY
    KOUDY --- ---
    KOUDY
    KOUDY --- ---
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam