• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    KOUDYGentlemans style aneb modern man and his world. Oblečení, boty, doplňky apod.
    Vse co spravny muz potrebuje k zivotu..Tematicke obrazky, diskuze apod.
    rozbalit záhlaví
    MARTIK
    MARTIK --- ---
    KOUDY: jak je to s tím kapesníčkem? Nosí se i na formální, pracovní příležitosti? A jaká by měla být barva? Ladit s kravatou? Včera jsem si koupil černý sako a dostal jsem jako bonus právě kapesníček, který má na sobě asi 20 odstínů barev, tak nevím, jestli to nosit :)
    KOUDY
    KOUDY --- ---
    KOUDY
    KOUDY --- ---
    KOUDY
    KOUDY --- ---
    PETITLU
    PETITLU --- ---
    AUDIAC
    AUDIAC --- ---
    NEXIOS: z Bershky mam pár svetrů, triček a kalhoty a vypadá to, že to celkem drží... tak snad i tohle by mohlo být celkem v pohodě.
    NEXIOS
    NEXIOS --- ---
    WATTEVILLE:
    VDFLAT: Mám taky jeden, kupovanej v Praze, a nemůžu si ho vynachválit. Sice slouží zatím jen dva roky, ale jako novej, hřeje exkluzivně a vypadá snad ještě lépe, než hřeje. http://www.tmlewin.cz/...tore/Sites-tmlczh-Site/cs_CZ/Product-Show?pid=48803&start=7&cgid=Mens-Coats

Jen ta cena no, původní tazatel psal něco o 4 tisících. To se ovšem nedá o 100% vlně vůbec uvažovat. Slyšel jsem něco o Bershce ( http://www.bershka.com/...oats%2Band%2BJackets#all:true,page:1,cat:0,price:0:4499,special,size,color ) , ovšem nemám zkušenost. Ale za ty prachy mi to teoreticky nepříjde jako zas tak špatnej kompromis - většinou navrchu alespoň kolem 60% údajné vlny a podšitý klasickým polystyrénem.
    NASTY
    NASTY --- ---
    AUDIAC: Já měl s P&C problém v tom, že se snažej bejt občas moc hógo fógo a navíc ekl stylem. Například blbejskavý pánský trička Versace za pět litrů mě jednou doslova vyhnaly ven z obchodu. Dnes už ale vím do kterých zákoutí se nedívat a užívám si jinak vcelku dobrý sortiment.
    VDFLAT
    VDFLAT --- ---
    WATTEVILLE: Mam od nich zimni vlnenej kabat a muzu jen doporucit. Ale teda kupoval jsem v UK, tak snad sem nevozi beckovou kvalitu.
    MISMAS
    MISMAS --- ---
    KANAREK1: Přesně - a my hybridi ostrouháme!:D
    FEMUR
    FEMUR --- ---
    WATTEVILLE: kamara di taam koupil zimni vlnenej a moc pekny. ceny nevim
    KANAREK1
    KANAREK1 --- ---
    NAGASAWA: jasně. V zásadě žádný problém dokud nezačnou osahávat (ale člověk si může říct, že alespoň někdo o něj má zájem :D).
    Zara je kapitola sama o sobě. Přístup povýšený, jak když dáš vrátnému klíče, všude rusové a navíc šité pro malé Španěly (moje postava tam nemá na nic nárok :) )
    COMODOR_FALKON
    COMODOR_FALKON --- ---
    AUDIAC: Tak ono je nutné číst visačky... Samozřejmě tam maji i věci děsivé, typicky košile "easy care" jsou děsivé všude.. Jinak zajímavé je, že H&M nemá jednotné ceny, ani šíři a kvalitu sortimentu - nejširší je asi na Chodově, nejkvalitnější materiály(a nejužší sortiment) na Václaváku a lněné sako, které se mi líbilo na Chodově, jsem ten samý den koupil ve výprodeji za půlku na Pankráci...
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    KANAREK1: buzny se koncentrujou v P&C. Kdyz jsem si zkousel kalhoty, tak slysim, jak prodavac chlapovi z vedlejsi kabiny chvali prdel a pta se ho, co dela za sport, aby mu dotycnej ochotne odpovidal, zatimco se do toho snazila marne vlozit jeho pritelkyne. Bylo to... bizarni. Kazdopadne at uz buzny, tak se tam chovaji ochotne a slusne a prisli(y) mi vic profesionalni nez v Zare, kde za pultem stali dva povysenecky se tvarici znudeni hipsteri.
    KANAREK1
    KANAREK1 --- ---
    AUDIAC: já si nenechal dělat žádné úpravy a až na to, že prodavači jsou buzny s jejich přístupem nemám problém (ani s tím, že jsou buzny dokud mi nezačali sahat na zadek víc než bylo nutné :D ).
    Já mám postavu, na kterou padnoucí kabát těžko sháním a tam jsem právě za mám dojem 6000 kč sehnal dobře padnoucí, dobře vypadající.

Jinak jsou tam především drahé a mám dojem i staré věci, takže tam moc nenakupuji, ale na tu zmíněnou značku se občas zajdu podívat.
    AUDIAC
    AUDIAC --- ---
    KANAREK1: že by tam bylo něco, co není naprosto přepálený? já si tam teda cca 2 roky zpět koupil kabát od Cinque, ale to byla tak jediná věc... a přístup teda taky nic moc. když jsem tam nechal nemalej peníz za ten kabát, tak mi ještě naúčtovali posunutí knoflíku :(
    KANAREK1
    KANAREK1 --- ---
    Pokud budeš v Praze, tak zkus i toho van grafa. Mají tam značku Finshley & Harding. Dá se zaplatit a řekl bych, že to má i styl docela.
    AUDIAC
    AUDIAC --- ---
    COMODOR_FALKON: já mam zase zkušenost opačnou... každopádně se ale shodneme na tom, že tam nakupovat jen ve slevách, to je jejich skutečná cena :)

P&C a jemu podobný jsou mi z nějakýho záhadnýho důvodu nesympatický a navíc se mi tam prakticky nikdy nic nelíbilo.
    MARTIK
    MARTIK --- ---
    DISKO_CHECHTAK: do pytle.. Fakt jsem na P&C spoléhal. Nějaký jiný tip na pražský obchod? Zkusím H&M. Co ještě?
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    MARTIK: pripadne to vem po ceste pres Brnenskou Vaňkovku. Tam panska sekce je.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam