• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    KOUDYGentlemans style aneb modern man and his world. Oblečení, boty, doplňky apod.
    GHOSTSTALKER
    GHOSTSTALKER --- ---
    ABRAHAM: Loake v Praze v Panske pasazi. Barker kousek vedle je brutalne predrazeny. A obe znacky lze objednat pres net primo z UK (predem doporucuji odzkouset velikosti).

Anglické boty Loake | Le Premier
    http://www.lepremier.cz/anglicke-boty-loake/
    https://dl.dropboxusercontent.com/u/56940676/BarkerCatalogue/index.html
    ABRAHAM
    ABRAHAM --- ---
    Daji se u nas nekde poridit solidni brogue za lidovejsi cenu? Diky
    KANAREK1
    KANAREK1 --- ---
    ABRAHAM: přijde mi trapné fotit sám sebe, jen abych se dal někam na net :) Takhle napsat mi to nevadí. To odbydu to nutkání někomu to říct a hotovo. Se rozmyslím :)
    ABRAHAM
    ABRAHAM --- ---
    KANAREK1: Nebylo by lepsi sem dat fotky?
    KANAREK1
    KANAREK1 --- ---
    Kdyby to někoho nějak významně zajímalo, tak jsem se líbil na fashion marketu a lidi ze mě prý nemohli spustit oči. Navíc můj nápad nosit odznáčky/placky připíchlé na prstech rukavice také hodně zaujal a je to prý dobré a prodávající to ještě takto neviděli, takže pokud se to rozšíří máte to štěstí, že víte od koho to je :)
    (jak píchnout si dávku narcismu)
    AUDIAC
    AUDIAC --- ---
    vážení, omlouvám se za následující, ale vzhledem k tomu, že už mě to vážně těžce nebaví...

"Tady ještě žádný flame není... Zatím jen masivní kejhání potrefených hus, kterým jsem rozčechral pírka... Flame začíná teprve, když se jedna strana v návalu zoufalství ponoří do septiku a začne metat vulgarity, blokace, výhružky a tak podobně..."

tímto tedy oficiálně vyhlašuji flamewar a doufám, že tím dostatečně naštvu vlastníky práv. Ti to tu promažou a tím se tohle téma ukončí. Takže COMODOR_FALKON: jdi s těma tvejma kecama o už do hajzlu, nikoho to tu nezajímá! Sám jsi potrefená husa, omíláš tu dokola jako jedinej tu samou pitomost a všechny nás už to fakt sere. Snažili jsme se po dobrym, nešlo to.
    COMODOR_FALKON
    COMODOR_FALKON --- ---
    Sakra... Právě jsem si omylem smázl reakci... Mno nic... Jdu na koncert... Hezký večer i vám
    "všem ostatním" čtyřem(?) oponentům...
    FEMUR
    FEMUR --- ---
    UMIAKI: :-) jsi ohleduplny:)
    UMIAKI
    UMIAKI --- ---
    FEMUR: Já si to myslel, ale nechtěl jsem rozjíždět další flame :)
    FEMUR
    FEMUR --- ---
    teda aspon si myslim, ze jsem to byl, ja zastavam stejnej nazor:)
    FEMUR
    FEMUR --- ---
    UMIAKI: to jsem byl ja- a abych to upresnil, hovoril jsem o noseni trik pod kosile do obleku:)
    UMIAKI
    UMIAKI --- ---
    COMODOR_FALKON: "Zatím jen masivní kejhání potrefených hus, kterým jsem rozčechral pírka..." Ty si o sobě myslíš docela dost, co?:-) Ty jsi totiž ten elegán, co ostatní husám (=nám všem ostatním) čechrá pírka ;)
    Hlavně se mi líbí, že jsi přesvědčený, že máš pravdu a všichni ostatní z klubu, který očividně pravidelně čteš ti píšou opak.

Nevím, proč jsou trika pod košilí takovým rudým hadrem... a někdo tady kdysi dávno tvrdil, že ten kdo nenosí pod trika košili (omlouvám se za nepřesnou citaci, ale nedokážu to najít, je to dávno tomu) "je prase". Taky se tu potom rozjela diskuse jako kráva.
    FEMUR
    FEMUR --- ---
    COMODOR_FALKON:
    1) vec nazoru.
    2)ne nepodminuji:) nechapes recene.
    3) vyracis a tocis se na necem co jsem nenapsal.. napises ze pravdepodobne a pak si z toho delas srandu:) to jako vazne?:))
    4) aha, takze potrefeny husy, protoze nesouhlasime s tebou recenym?:) tak flame is here, jsi idiot:)

GHOSTSTALKER
    GHOSTSTALKER --- ---
    COMODOR_FALKON: Uz, prosim, mlc.
    COMODOR_FALKON
    COMODOR_FALKON --- ---
    FEMUR:
    1) Ti "kašpaři" jsou oblečení asi tak 1000x lépe, než většina modelů, co tu je prezentována...

2) Tvrdíš, že není "důležité je to, že kdykoliv nějaké pravidlo poruším, tak vím co a proč jsem porušil a dávám si, v rámci souladu se svojí osobností, záležet na tom, aby to i pak vypadalo elegantně, nebo alespoň stylově..."
    Ale zároveň že: "ona totiž vrcholna elegance tkvi v schopnosti na sebe vzit veci sladene a pekne tak nejak automaticky, na zaklade vkusu a vrchol je v detailech."

Vzhledem k tomu, že výše uvedená tvrzení se vzájemně podmiňují, tak buď mohou platit obě, nebo ani jedno... Máš v tom trochu bordel...

3) A jedno trochu inspirativní video z mojí strany trojbarikády. Nebo rovnou dvě...
    X
    "oblikat se dle youtube videi a de facto kopirovat danej styl od motylku pres strih, podle tooh co frci. to proste neni nedbala elegance ale STROJENOST"
    (...napsal chlap, co si oblek pravděpodobně vybírá podle katalogu Karl Kani, aby náhodou nekopíroval cizí eleganci a tím pádem nebyl strojený... Hell yeah... :-D :-D :-D )

Tady ještě žádný flame není... Zatím jen masivní kejhání potrefených hus, kterým jsem rozčechral pírka... Flame začíná teprve, když se jedna strana v návalu zoufalství ponoří do septiku a začne metat vulgarity, blokace, výhružky a tak podobně...

BEEBLEBROX: Oba...
    FEMUR
    FEMUR --- ---
    COMODOR_FALKON:

Ale důležité je to, že kdykoliv nějaké pravidlo poruším, tak vím co a proč jsem porušil a dávám si, v rámci souladu se svojí osobností, záležet na tom, aby to i pak vypadalo elegantně, nebo alespoň stylově...

XXXXXXXXX

versusmoje " takze vsechno desne strojeny..."

XXXXXXXXX

Háček tkví v tom, co je "elegantně pohodlné" a co už "děsně strojené"....
    Což je jednak dáno individuálním přístupem, druhak materiály.

XXXXXXX

pokud uvazujes nad tim ze porusujes pravidla, vis jake a proc, a davas si v souladu se svou osobnosti etc etc a pak hovoris o materialech etc a pak to doprovids temahle videama kasparu, co vybrali kostymernu studia barrandov, tak je to overkill a strojeny:)

ja jsem priznivec nenucene elegance, nez "full blown in your face i know the trends and because i know the trends I cross them" pristupu, coz je proste overkill jako prase:) cimz jen rikam ze je to strojene:) ne ze je to neco spatneho.:) kazdemu co mu sedne a vyhovuje. ale prosimte nesnaz se tady po ty apologetice kosil jako spodniho pradla me presvedcovat o tom, ze to nemas strojeny:)

ona totiz vrcholna elegance tkvi v schopnosti na sebe vzit veci sladene a pekne tak nejak automaticky, na zaklade vkusu a vrchol je v detailech. oblikat se dle youtube videi a de facto kopirovat danej styl od motylku pres strih, podle tooh co frci. to proste neni nedbala elegance ale STROJENOST:)

a ted koncim, nechtel jsem se do tohohle flamu zapojovat.. mimochodem na oxford a regent street maj naprosto kriminalni slevy na obleky, saka a kabaty.

COMODOR_FALKON
    COMODOR_FALKON --- ---
    FEMUR: Ani ne... Háček tkví v tom, co je "elegantně pohodlné" a co už "děsně strojené"....
    Což je jednak dáno individuálním přístupem, druhak materiály.

A jedno trochu inspirativní video z mojí strany trojbarikády. Nebo rovnou dvě...
    FEMUR
    FEMUR --- ---
    COMODOR_FALKON: takze vsechno desne strojeny...
    FEMUR
    FEMUR --- ---
    nejaky fotky co?
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam