• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    KOUDYGentlemans style aneb modern man and his world. Oblečení, boty, doplňky apod.
    ABRAHAM
    ABRAHAM --- ---
    PODFUCK: Neni to nejakej podfuk? :)
    NAVARA
    NAVARA --- ---
    KANAREK1: ty nejošoupanější mi po 2-3 letech mohou konkurovat fivefingers, ale stále drží jak židovská víra ;)
    KANAREK1
    KANAREK1 --- ---
    NAVARA: to mi taky říkali, že musím mít víc párů a střídat je, takže po tom co mi jeden pár vydržel půl roku, tak dva páry vydržely rok :D
    NAVARA
    NAVARA --- ---
    KANAREK1: podrážka skutečně jeví známky většího opotřebení než kdysi baťovky, nicméně boty samy vydržely několik let (nastřídačku), což baťovky ani náhodou... a CA už nesplňují "do 2000"
    KANAREK1
    KANAREK1 --- ---
    NAVARA: se Seiblem musím hodně nesouhlasit. Jelikož mám hodně velikou nohu a on je jeden z mála, který dělá mou velikost a navíc něco co nevypadá jak pro franklsteinovo monstrum, tak jsem od něj dřív hodně kupoval. Podrážka prošlapaná za půl roku nebo se za podpatkem zlomila. Prostě kšunty. Mamka od něj kupovala také v normálních velikostech a také nespokojenost co se týká kvality zpracování. Přesedlal jsem na camel active což je o něco málo lepší.
    NAVARA
    NAVARA --- ---
    UMIAKI: však oblek je taktéž každodenními montérkami, o smokingu nepsal
    UMIAKI
    UMIAKI --- ---
    NAVARA: Jsou všechny baňaté a neelegantní. Jsou to boty do města na každý den, ale rozhodně ne k obleku.
    NAVARA
    NAVARA --- ---
    UMIAKI: nerad Seibela?
    NAVARA
    NAVARA --- ---
    SITH: jsem celkem spokojen s Josef Seibel (např. http://www.boty-obuv.cz/zbozi/panska-obuv/polobotky/josef-seibel-polobotka-1828 , nutno zadat filtr), byť teda preferuji černé
    UMIAKI
    UMIAKI --- ---
    NAVARA: Jo, jasně ti vydělí ty hnusné a můžeš se pak soustředit na ty ostatní...
    FINSON
    FINSON --- ---
    T_Y_L: 100% souhlas, proto jsem M&S uvedl na prvním místě :-)
    T_Y_L
    T_Y_L --- ---
    FINSON: Imho ten Marks & spencer je, při řekněme obdobné ceně jako Baťa, lepší kvalita (alespoň tolik moje osobní zkušenost s těmito značkami) a podstatně lepší vzhled. Když člověk vychytá nějakou slevu tak si myslím poměr cena výkon docela dobrý (rozhodně na rychlé doplnění botníku, když člověk zrovna nechce jít do nějaké střední, nebo vyšší třídy).
    JAFROST
    JAFROST --- ---
    SITH: překvapivě u bati jsem jedny objevil, ale jestli je ještě maj, to nevím
    FINSON
    FINSON --- ---
    SITH: Zkusl bych Marks & Spencer, a Baťa má teď vyprodej, tak třeba bys tam něco našel...
    SITH
    SITH --- ---
    kde byste si koupili hnědé boty k obleku s rozpočtem do 2k? u ECCO ted nakupovat nechci a jinde jsem si boty nekupoval
    COMODOR_FALKON
    COMODOR_FALKON --- ---
    FEMUR: Stejna zkusenost, celkem jsem u nich po slevach nechal asi 2500, v PC by to bylo asi 9 tisic...
    FEMUR
    FEMUR --- ---
    KANAREK1: hh, jj brali to fakt hopem. dival jsem se na uctenku a po nakupu v hodnote 4000 jsme tam mel cenu 1100.. a to bylo jeste pred igelitkovou vlnou.
    KANAREK1
    KANAREK1 --- ---
    Kolegyně psala,jak to ten tie rack vzal z gruntu na konci:

"Přišla jsem náhodou k obchodu, který likvidovali.Rozdávali tam velké igelitky, které si mohl člověk naplnit a celé zaplatit jednotně jen za 200.- Kč. Byl to tenhle obchod: http://www.tie-rack.co.uk/. Značka TIE Rack London, asi znáte.Ještě jsem nikdy nic takového nezažila.Oni hned po nás rozebírali regály v tom obchodě"
    UMIAKI
    UMIAKI --- ---
    JAKE_UP: To je přece ta nadsázka! :-)
    JAKE_UP
    JAKE_UP --- ---
    GHOSTSTALKER: Čím máš podloženou tu horší kvalitu?
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam