• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    KOUDYGentlemans style aneb modern man and his world. Oblečení, boty, doplňky apod.
    FINSON
    FINSON --- ---
    FLEGMA: Domluv se s p. Müllerem, za cenu toho lisovaného papíru z M&S ti udělá pásek z poctivé kůže, jaký budeš chtít...
    SCHRAPNEL
    SCHRAPNEL --- ---
    COMODOR_FALKON: Uz ich mam asi rok :)
    COMODOR_FALKON
    COMODOR_FALKON --- ---
    SCHRAPNEL: A kolik dnu byl jejich polocas rozpadu..? ;)
    JAFROST
    JAFROST --- ---
    SCHRAPNEL: můžu potvrdit, navíc mají teď vcelku slušný výběr
    SCHRAPNEL
    SCHRAPNEL --- ---
    MARTIK: Ja som na seba zatial vzdy nasiel tmave nohavice v Zara.
    GAMATES
    GAMATES --- ---
    GEGE
    GEGE --- ---
    MARTIK: Dickies i Carhartt maji dobrej vyber. Carhartt ma v platenejch sirokej vyber barev i strihu - western/chinos X 3 sirky nohavic. Za 1500 nejaky maji, ale pokud nejsou slevy, tak spis kolem 2000.
    MARTIK
    MARTIK --- ---
    PAV2: obyč kalhoty na léto 1500,- ..
    PAV2
    PAV2 --- ---
    MARTIK: A co presne je to cenove dostupne? :)
    PAV2
    PAV2 --- ---
    FIONOR: To ja si stezovat nemuzu, meli fakt vsechno od uzlickovejch po ty tematicke, coz jsem potreboval. Nakonec vyhraly tyhle: http://www.tmlewin.cz/...w?pid=505336731475&start=0&cgid=Mens-Cufflinks#cgid=Mens-Cufflinks&start=31
    COMODOR_FALKON
    COMODOR_FALKON --- ---
    MARTIK: Zvlastni, ja s HM nemel nikdy vaznejsi problem. Rozhodne Tebou popisovana situace je hodne zvlastni...
    Ale je fakt, ze jsem dost vybiravy, co se materialu tyce a k vyrobkum z ciny jsem bonusove neduverivy...
    FLAVIGNY
    FLAVIGNY --- ---
    MARTIK: sedi mi kalhoty z benettonu (na prikope). kvalita a strih imho lepsi nez u zary, HM.... a ceny uplne ok.
    MARTIK
    MARTIK --- ---
    Prosím vás nějaký tip na cenově dostupné casual kalhoty, které drží tvar? Kupoval jsem zatím v Peeku a v H&M (já vím, já vím, lowend, nebrat, atd...).. V kabince dobrý, první tři dny dobrý, ale pak to na mně začne plandat. U výběru druhého kusu jsem už byl obezřetnější. Kalhoty jsem měl při zkoušení fakt těsné, skoro problém zapnout. Chtěl jsem si tak nechat rezervu.. no a stejně na mně po týdnu nošení plandají..
    PAV2
    PAV2 --- ---
    Tak tip na knoflíčky už nepotřebuju, objevil jsem u T.M.Lewin, konečně pořádný výběr!
    UMIAKI
    UMIAKI --- ---
    MARTIK: Bídáci! :)
    MARTIK
    MARTIK --- ---
    UMIAKI: Peek v Praze nemá pánskou módu. (Aspoň loni neměl).
    PAV2
    PAV2 --- ---
    Máte někdo tip na obchod v Praze s velkým výběrem manžetových knoflíčků, klasické i tématické? Díky
    NASTY
    NASTY --- ---
    KAZUO_KIRIYAMA: Děda byl hráč :-). Já, jak jsem psal, zkušenosti s koženou podešví teprve sbírám. Na podzim budu moudřejší.
    ABRAHAM
    ABRAHAM --- ---
    KAZUO_KIRIYAMA: Ona i gumová se sešlape. Je to prostě podrážka. A kožená se paradoxně dost likviduje i na kobercích v kanclech. A ty chodníky z jara jsou děsivý, kdy každý kamínek a písek křoupe pod koženou podrážkou :)
    KAZUO_KIRIYAMA
    KAZUO_KIRIYAMA --- ---
    ABRAHAM, NASTY: Pravda je, že kožená podrážka odchází v agresivním prostředí, jako jsou třeba pražské chodníky (ideálně na jaře plné posypového kamení), celkem dost rychle nehledě na komerční chemické ošetření. Praděda si prý vyráběl na kožené podrážky vlastní impregnaci z vodního skla, lněné fermeže a možná ještě něčeho dalšího, ale netuším, jak by to bylo dnes náročné vyrobit v bytě (při tepelné úpravě lněného oleje vznikají při vyšších teplotách docela prudké toxiny).
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam