• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • Přišli jste skrz odkaz na příspěvek, který již neexistuje.

• diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    KOUDYGentlemans style aneb modern man and his world. Oblečení, boty, doplňky apod.
    ELDERIK
    ELDERIK --- ---
    Zdar. Potřebuju obnovit svůj letní šatník a tak shánim info o tom, kde sehnat košile - krátký rukáv a "slim fit" střih (nebo jak tomu řikaji). Nejspíš 70 nebo 80% bavlna. Do 1500 Kč/ks.

Nějaká doporučení?
    AUDIAC
    AUDIAC --- ---
    COMODOR_FALKON: já mám zase se Zara celkem pozitivní zkušenost. reklamoval jsem tam všeho všudy jedny kalhoty, jinak cca troje další celkem držej (nosím 1-2x týdně) a košilí mám od nich asi 6 a nemám s nima jedinej problém... asi nakupujeme každej v jinym vesmíru :)
    DISKO_CHECHTAK
    DISKO_CHECHTAK --- ---
    MARTIK: vracení stálo cca pětistovku, přijeli až ke dveřím.
    COMODOR_FALKON
    COMODOR_FALKON --- ---
    MARTIK: Myslim, ze to prislo i driv, nez za 7 dni.
    Jak je to s vracenim nevim, boty ( ty modre s cervenobilou podrazkou, jak je tu tehdy nekdo postnul) byly a jsou OK :)
    FARFELOO
    FARFELOO --- ---
    MARTIK: Do 7 dnů to určitě z Anglie do ČR přijde, co s tím udělá česká pošta, to je ovšem jinej problém:-) Přítelkyně vracela kabát a vyšlo to myslím na 500 Kč. Ale tričko a košile bude určitě levnější, to se snad vejde i do velké obálky...
    MARTIK
    MARTIK --- ---
    určitě jste už někdo nakupovali na ASOS. Otázka - kolik zhruba vyjde poštovné, když budu chtít vrátit dejme tomu košili+tričko? Asi by to šlo někde na webu pošty nakalkulovat, ale rád bych konkrétní zkušenosti. Ani nevím, kolik takové hadry vlastně váží.
    A druhý dotaz. ASOS píše, že do ČR doručí objednávku do 7 pracovních dnů. Jest tak?
    COMODOR_FALKON
    COMODOR_FALKON --- ---
    KANAREK1: Co jsem odtamtud měl, to jsem buď vyreklamoval v rámci několika týdnů, nebo jsem to na sobě měl za dva roky jen párkrát a rozpadlo se až pak... 10 vyprání nevydrželo ze Zary nic... Rychle sepraný materiál, praskající švy u límečků i jinde... a tak...
    Uvážím-li, že Zara je cenově někde mezi H&M a Lewinem je to poněkud zarážející

Spolubydla mi ale vysvětlil, že to je OK, že Zara produkuje na hraně legality levnější kopie slavných módních značek a že se vlastně očekává, že si to na sebe člověk párkrát vezme, je nová kolekce a to staré už je na vyhození...
    KANAREK1
    KANAREK1 --- ---
    COMODOR_FALKON: ZARA nebude co do kvality žádný zázrak, kamarád, který tam koupil mnohem víc věcí než já potvrzuje, že je to kšunt, který se za chvíli rozpadne. Já osobně si tam koupil manšestrové sako před sedmi lety a mám ho do dnes, takže si můžeš vybrat :)
    FINSON
    FINSON --- ---
    FLEGMA: Domluv se s p. Müllerem, za cenu toho lisovaného papíru z M&S ti udělá pásek z poctivé kůže, jaký budeš chtít...
    SCHRAPNEL
    SCHRAPNEL --- ---
    COMODOR_FALKON: Uz ich mam asi rok :)
    COMODOR_FALKON
    COMODOR_FALKON --- ---
    SCHRAPNEL: A kolik dnu byl jejich polocas rozpadu..? ;)
    JAFROST
    JAFROST --- ---
    SCHRAPNEL: můžu potvrdit, navíc mají teď vcelku slušný výběr
    SCHRAPNEL
    SCHRAPNEL --- ---
    MARTIK: Ja som na seba zatial vzdy nasiel tmave nohavice v Zara.
    GAMATES
    GAMATES --- ---
    GEGE
    GEGE --- ---
    MARTIK: Dickies i Carhartt maji dobrej vyber. Carhartt ma v platenejch sirokej vyber barev i strihu - western/chinos X 3 sirky nohavic. Za 1500 nejaky maji, ale pokud nejsou slevy, tak spis kolem 2000.
    MARTIK
    MARTIK --- ---
    PAV2: obyč kalhoty na léto 1500,- ..
    PAV2
    PAV2 --- ---
    MARTIK: A co presne je to cenove dostupne? :)
    PAV2
    PAV2 --- ---
    FIONOR: To ja si stezovat nemuzu, meli fakt vsechno od uzlickovejch po ty tematicke, coz jsem potreboval. Nakonec vyhraly tyhle: http://www.tmlewin.cz/...w?pid=505336731475&start=0&cgid=Mens-Cufflinks#cgid=Mens-Cufflinks&start=31
    COMODOR_FALKON
    COMODOR_FALKON --- ---
    MARTIK: Zvlastni, ja s HM nemel nikdy vaznejsi problem. Rozhodne Tebou popisovana situace je hodne zvlastni...
    Ale je fakt, ze jsem dost vybiravy, co se materialu tyce a k vyrobkum z ciny jsem bonusove neduverivy...
    FLAVIGNY
    FLAVIGNY --- ---
    MARTIK: sedi mi kalhoty z benettonu (na prikope). kvalita a strih imho lepsi nez u zary, HM.... a ceny uplne ok.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam