• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    KOUDYGentlemans style aneb modern man and his world. Oblečení, boty, doplňky apod.
    PAV2
    PAV2 --- ---
    NASTY: Ja byl zas v TM Lewin, tam maji na nektery veci az 60 %, ale myslim, ze ne na eshopu, jen v obchode.
    NASTY
    NASTY --- ---
    GHOSTSTALKER: Já na sebe ještě něco stihnul vybrat. Ale tak už to s 50% výprodejema bejvá. Mě se třeba nikdy nepodaří koupit boty se slevou, protože moje 41 je nejrychleji vyprodaná.
    GHOSTSTALKER
    GHOSTSTALKER --- ---
    NASTY: Jo, na suprovy velikosti...
    NASTY
    NASTY --- ---
    Dnes na LePremier.cz slevy 50% na většinu chinos + na pár kravat.
    LUBANCZ
    LUBANCZ --- ---
    AHASVER: videl, dokonce od nich mam par let folio tasku a cestovni kufry..
    Ovsem, az tedkon zacinaji delat opravdu decentni pansky tasky. Predtim zbejvalo kupovat jen neco od prady, burberry nebo serapianu (mam jejich predposledni 6261) pokud si chtel opravdu decentni radu a ne neco co vypada jako mrdka z trznice.
    AHASVER
    AHASVER --- ---
    LUBANCZ: tys asi nikdy jejich kolekci neviděl, viď?
    jen teda pro informaci, "celou" dobu mají kolekci rozdělenou do mnoha řad, z nichž pouze jedna se jmenuje monogram... ostatní jsou další vzory, od charakteristické šachovnice, přes luxusní strukturované kůže
    LUBANCZ
    LUBANCZ --- ---
    zda se mi to, nebo konecne udelal LV nejakou normalni panskou tasku bez toho debilniho monogramu? :)

Louis Vuitton Porte-Documents Voyage | Luxurio.cz
    http://www.luxurio.cz/louis-vuitton-porte-documents-voyage/
    COMODOR_FALKON
    COMODOR_FALKON --- ---
    ELDERIK: Smůla je požadavek na ten dlouhý rukáv a směsovou tkaninu...
    Asi měsíc zpět jsem u Lewina kupoval košile ve výprodeji, takže nakonec "2 za cenu 1" (890 kus), soudě podle webu, akce nejspíš stále trvá...
    Ale je to dlouhý rukáv a 100% bavlna - ta je IMHO lepší vždy a všude, než cokoliv s trilobity...

FIONOR: Tak dá se, ale s rostoucí teplotou vzduchu je to méně a méně komfortní řešení...
    Dlužno ale dodat, že s krátkým rukávem mám pouze 3 košile (pistáciová, bílá s velkým tmavošedým čtverečkováním, károvaně modročerná), tj. méně než 10%, které mám vyloženě na léto na extrémní pařáky, kdy ani 100% bavlna nevětrá tak dokonale, jak bych si přál... (a lněnou košili zatím žádnou nemám)
    ELDERIK
    ELDERIK --- ---
    MARTIK: Přesně tak. Je to na ven k džínám. 100% bavlna je super když se šlověk hodně potí, nebo má přse košili další vrstvu - třeba sako. To se tady konat nebude. Další nevýhoda je imho mačkavost (+ následná žehlivost).

Poslední dobou se pohybuju v oblastech kde je celkem teplo, takže mám na sobě většinou džíny a košili s krátkym rukávem která neni zastrčená do kalhot :). Ale ve chvíli kdy mi košile sedí kolem krku tak vypadá jak pytel (prostě strašně široká a plandavá).

MARTIK: Samozřejmě můžu vzít hromadu košil od šunky (H&M) za 300Kč/ks, ale tam maji dost strašný materiály - kvalita odpovídá ceně. Na Peek a Zaru se kouknu.
    COMODOR_FALKON
    COMODOR_FALKON --- ---
    FIONOR: S tou první větou bych nesouhlasil na 100%.
    Ano, je patrně lepší si vzít polo, nebo - jak jsem nedávno zjistil - bambusové triko, ale nebral bych to jako zákon...

Ačkoliv "open space slaves" jsi popsal celkem trefně (ještě bych přidal "krátké vlasy na ježečka v gelu, na ruce chronograf,)
    A s tou bavlnou je to fakt dobrá otázka - jakkoli chápu, že žehlení není nijak zvlášť zábavná aktivita...
    MARTIK
    MARTIK --- ---
    ELDERIK: krátký rukáv, slim střih. Z toho soudím, že chceš něco na venek, ne do práce, že? Pak ale myslím, že s tou cenou míříš zbytečně vysoko. Tohle bych moc neřešil. Peek, Zara. Teď v průběhu léta tam maj slevy (vlastně všude na vše z letních kolekcí) a byla by blbost kupovat cokoliv nad tisíc Kč. A proč nechceš 100% bavlnu?
    JAKE_UP
    JAKE_UP --- ---
    FIONOR: V zásadě s tebou souhlasím, ale nebyl bych tak striktní. Sportovní košile pro volný čas je imho ok. Neříká nic o tom, že shání košile výhradně do práce.
    BOBASH
    BOBASH --- ---
    FIONOR: Jde o to, co to má bejt za košile a k čemu je chce nosit. K džínám, chinos nebo něčemu takovýmu mi košile s krátkým rukávem přijde naprosto ok...
    ELDERIK
    ELDERIK --- ---
    Zdar. Potřebuju obnovit svůj letní šatník a tak shánim info o tom, kde sehnat košile - krátký rukáv a "slim fit" střih (nebo jak tomu řikaji). Nejspíš 70 nebo 80% bavlna. Do 1500 Kč/ks.

Nějaká doporučení?
    AUDIAC
    AUDIAC --- ---
    COMODOR_FALKON: já mám zase se Zara celkem pozitivní zkušenost. reklamoval jsem tam všeho všudy jedny kalhoty, jinak cca troje další celkem držej (nosím 1-2x týdně) a košilí mám od nich asi 6 a nemám s nima jedinej problém... asi nakupujeme každej v jinym vesmíru :)
    DISKO_CHECHTAK
    DISKO_CHECHTAK --- ---
    MARTIK: vracení stálo cca pětistovku, přijeli až ke dveřím.
    COMODOR_FALKON
    COMODOR_FALKON --- ---
    MARTIK: Myslim, ze to prislo i driv, nez za 7 dni.
    Jak je to s vracenim nevim, boty ( ty modre s cervenobilou podrazkou, jak je tu tehdy nekdo postnul) byly a jsou OK :)
    FARFELOO
    FARFELOO --- ---
    MARTIK: Do 7 dnů to určitě z Anglie do ČR přijde, co s tím udělá česká pošta, to je ovšem jinej problém:-) Přítelkyně vracela kabát a vyšlo to myslím na 500 Kč. Ale tričko a košile bude určitě levnější, to se snad vejde i do velké obálky...
    MARTIK
    MARTIK --- ---
    určitě jste už někdo nakupovali na ASOS. Otázka - kolik zhruba vyjde poštovné, když budu chtít vrátit dejme tomu košili+tričko? Asi by to šlo někde na webu pošty nakalkulovat, ale rád bych konkrétní zkušenosti. Ani nevím, kolik takové hadry vlastně váží.
    A druhý dotaz. ASOS píše, že do ČR doručí objednávku do 7 pracovních dnů. Jest tak?
    COMODOR_FALKON
    COMODOR_FALKON --- ---
    KANAREK1: Co jsem odtamtud měl, to jsem buď vyreklamoval v rámci několika týdnů, nebo jsem to na sobě měl za dva roky jen párkrát a rozpadlo se až pak... 10 vyprání nevydrželo ze Zary nic... Rychle sepraný materiál, praskající švy u límečků i jinde... a tak...
    Uvážím-li, že Zara je cenově někde mezi H&M a Lewinem je to poněkud zarážející

Spolubydla mi ale vysvětlil, že to je OK, že Zara produkuje na hraně legality levnější kopie slavných módních značek a že se vlastně očekává, že si to na sebe člověk párkrát vezme, je nová kolekce a to staré už je na vyhození...
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam