• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    KOUDYGentlemans style aneb modern man and his world. Oblečení, boty, doplňky apod.
    Vse co spravny muz potrebuje k zivotu..Tematicke obrazky, diskuze apod.
    rozbalit záhlaví
    FLAVIGNY
    FLAVIGNY --- ---
    NASTY:
    AHASVER:
    vyrabi to mamka meho kamose, sam jsem to ale jeste nezkousel.
    prihodim jenom primy odkaz na jejich stranku: http://www.cupradlo.cz
    AHASVER
    AHASVER --- ---
    NASTY: mám 5 těchhle triček - vzhledem k tomu, že je používám jako spodní prádlo a nosím každý den, tak jen upozorňuju, že jejich lifespan je při týhle rotaci okolo půl roku. pak začne bejt triko "chlupatý", výrazně se smrskne (což teda není na škodu) a prodlouží (asi taky není na škodu). prostě je to relativně v pohodě, ale nemít stálou přítelkyni, tak radši nosím H&M trička za poloviční cenu a měním jak se mi zachce

NASTY: tohle vůbec není potřeba, stačí, aby to byla světle šedá - nosím bílou košili 4x - 5x týdně a šedé triko je naprosto bez problému. přiléhavý střih musíš vybrat (u mě je to to nejdražší hm triko za 299)

le premier má jednu naprosto zásadní výhodu a to je to, že těch triček si člověk může naráz koupit, kolik chce, a vždycky je maj. h&m bych v tomhle ohledu zabil
    AUDIAC
    AUDIAC --- ---
    GAMATES: nejvíc se mi osvědčila basic kolekce z H&M, organic cotton. stojí asi 130 kaček a poměr cena/výkon je super. tohle NASTY stojí čtyřnásobek a že by bylo o tolik lepší, to se fakt říct nedá. možná je o chlup míň vidět v lehký bílý košili, ale to je tak všechno.
    Merino mam taky, ale pod košili jsem ho nikdy nepoužil. můžu vyzkoušet po víkednu, jakej to udělá rozdíl...
    NASTY
    NASTY --- ---
    GAMATES: Mám dobrý reference od známého na tohle neviditelný triko. Osobní zkušenost zatím nemám:
    Neviditelné triko
    http://www.lepremier.cz/neviditelne-triko-457.html
    GEGE
    GEGE --- ---
    GAMATES: nekdo mi doporucoval merino - tipuju, ze icebreaker nebo under armour by mohly neco mit
    FINSON
    FINSON --- ---
    Oh shit, here we go again...
    Sorry za negentlemanskou mluvu :-)
    COMODOR_FALKON
    COMODOR_FALKON --- ---
    GAMATES: Bambus..?
    Trika pod kosili povazuji za zverstvo, takze praktickou zkusenost nemam, ale mam "bezne tricko" a to je super...
    GAMATES
    GAMATES --- ---
    Pánové, už se to tady řešilo, ale hledám nový tip na triko pod košili...zkoušel jsem bavlnu, kokosové vlákna a já nevím, co vše možné, ale potřebuji v letním měsíci na svatbě nějak přežít i horko...takže osvědčené tipy na nějaké opravdu funkční prádlo? Děkuji!
    AUDIAC
    AUDIAC --- ---
    MISMAS: já strávil hledáním kadeřníka snad rok a půl a zakotvil jsem u Milana Georgieva (www.nelaamilan.cz). nechám tam sice cca 400-500, ale mám záruku 100% odvedený kvalitní práce. akorát teď mají trochu plno a objednávají na říjen...
    GEGE
    GEGE --- ---
    MISMAS: první vlasové závody v dejvicích
    MISMAS
    MISMAS --- ---
    Zdravím, pánové...nevíte o nějakém slušném kadeřnictví, kde by mě ostříhali do cca 300,-kč a nebyla to katastrofa?
    Už mě nebaví pořád něco zkoušet a pak mít pocit, že kdybych strčil hlavu do mixéru dopadl bych líp...díky.
    COMODOR_FALKON
    COMODOR_FALKON --- ---
    PAV2: Akorat bych doporucoval spis Chodov, protoze tedy prinejmensim na Smichove maji dost omezeny sortiment...
    Vybral jsem si tam dve kosile, ale to bylo maximum - v moji (fully fited) velikosti tam az na jednu vyjimku meli jen kosile bile a nebo uzke prouzky a jeste dost nudne - a v tlustsi rade to nebylo o moc lepsi...
    PAV2
    PAV2 --- ---
    NASTY: Ja byl zas v TM Lewin, tam maji na nektery veci az 60 %, ale myslim, ze ne na eshopu, jen v obchode.
    NASTY
    NASTY --- ---
    GHOSTSTALKER: Já na sebe ještě něco stihnul vybrat. Ale tak už to s 50% výprodejema bejvá. Mě se třeba nikdy nepodaří koupit boty se slevou, protože moje 41 je nejrychleji vyprodaná.
    GHOSTSTALKER
    GHOSTSTALKER --- ---
    NASTY: Jo, na suprovy velikosti...
    NASTY
    NASTY --- ---
    Dnes na LePremier.cz slevy 50% na většinu chinos + na pár kravat.
    LUBANCZ
    LUBANCZ --- ---
    AHASVER: videl, dokonce od nich mam par let folio tasku a cestovni kufry..
    Ovsem, az tedkon zacinaji delat opravdu decentni pansky tasky. Predtim zbejvalo kupovat jen neco od prady, burberry nebo serapianu (mam jejich predposledni 6261) pokud si chtel opravdu decentni radu a ne neco co vypada jako mrdka z trznice.
    AHASVER
    AHASVER --- ---
    LUBANCZ: tys asi nikdy jejich kolekci neviděl, viď?
    jen teda pro informaci, "celou" dobu mají kolekci rozdělenou do mnoha řad, z nichž pouze jedna se jmenuje monogram... ostatní jsou další vzory, od charakteristické šachovnice, přes luxusní strukturované kůže
    LUBANCZ
    LUBANCZ --- ---
    zda se mi to, nebo konecne udelal LV nejakou normalni panskou tasku bez toho debilniho monogramu? :)

Louis Vuitton Porte-Documents Voyage | Luxurio.cz
    http://www.luxurio.cz/louis-vuitton-porte-documents-voyage/
    COMODOR_FALKON
    COMODOR_FALKON --- ---
    ELDERIK: Smůla je požadavek na ten dlouhý rukáv a směsovou tkaninu...
    Asi měsíc zpět jsem u Lewina kupoval košile ve výprodeji, takže nakonec "2 za cenu 1" (890 kus), soudě podle webu, akce nejspíš stále trvá...
    Ale je to dlouhý rukáv a 100% bavlna - ta je IMHO lepší vždy a všude, než cokoliv s trilobity...

FIONOR: Tak dá se, ale s rostoucí teplotou vzduchu je to méně a méně komfortní řešení...
    Dlužno ale dodat, že s krátkým rukávem mám pouze 3 košile (pistáciová, bílá s velkým tmavošedým čtverečkováním, károvaně modročerná), tj. méně než 10%, které mám vyloženě na léto na extrémní pařáky, kdy ani 100% bavlna nevětrá tak dokonale, jak bych si přál... (a lněnou košili zatím žádnou nemám)
    ELDERIK
    ELDERIK --- ---
    MARTIK: Přesně tak. Je to na ven k džínám. 100% bavlna je super když se šlověk hodně potí, nebo má přse košili další vrstvu - třeba sako. To se tady konat nebude. Další nevýhoda je imho mačkavost (+ následná žehlivost).

Poslední dobou se pohybuju v oblastech kde je celkem teplo, takže mám na sobě většinou džíny a košili s krátkym rukávem která neni zastrčená do kalhot :). Ale ve chvíli kdy mi košile sedí kolem krku tak vypadá jak pytel (prostě strašně široká a plandavá).

MARTIK: Samozřejmě můžu vzít hromadu košil od šunky (H&M) za 300Kč/ks, ale tam maji dost strašný materiály - kvalita odpovídá ceně. Na Peek a Zaru se kouknu.
    COMODOR_FALKON
    COMODOR_FALKON --- ---
    FIONOR: S tou první větou bych nesouhlasil na 100%.
    Ano, je patrně lepší si vzít polo, nebo - jak jsem nedávno zjistil - bambusové triko, ale nebral bych to jako zákon...

Ačkoliv "open space slaves" jsi popsal celkem trefně (ještě bych přidal "krátké vlasy na ježečka v gelu, na ruce chronograf,)
    A s tou bavlnou je to fakt dobrá otázka - jakkoli chápu, že žehlení není nijak zvlášť zábavná aktivita...
    MARTIK
    MARTIK --- ---
    ELDERIK: krátký rukáv, slim střih. Z toho soudím, že chceš něco na venek, ne do práce, že? Pak ale myslím, že s tou cenou míříš zbytečně vysoko. Tohle bych moc neřešil. Peek, Zara. Teď v průběhu léta tam maj slevy (vlastně všude na vše z letních kolekcí) a byla by blbost kupovat cokoliv nad tisíc Kč. A proč nechceš 100% bavlnu?
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam