• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    KOUDYGentlemans style aneb modern man and his world. Oblečení, boty, doplňky apod.
    GHOSTSTALKER
    GHOSTSTALKER --- ---
    KOUDY: Rozhodne si nemyslim, ze by kravata byla jen doplnkem pracovniho obleku a ze by se nehodila na vecerni noseni (proc?).
    KOUDY
    KOUDY --- ---
    hodim to sem..at se tu neresej furt kabelky apod..:))...Kamoska hodila fotku se svym pritelem/nabijecem..netusim proste..na facebook..zeptal sem se ji tam v komentari proc ma ten kluk na sobe kravatu (12 let podnikam..kravatu sem nosil plno let snad kazdej den a je to pro me soucast pracovniho satniku/obleku..proste business vec ktera se imho nehodi na vecer)...Hned tam ale prispechaly nejaky jeji kamosky (okolo 20 let)..ktery zacly tvrdit ze to je tedka styl...co si o tom myslite? :)

MARTIK
    MARTIK --- ---
    GAMATES: taky se přimlouvám za H&M - bílé tričko organic cotton (bacha, maj i nějaký elastický, čehož bych se bál) za 129Kč.
    Odzkoušeno na svatbě v 30 stupňovém pařáku. Tričko jsem samozřejmě na některých místech propotil, ale košile zůstala víceméně netknutá. Bylo mi v saku celý den fakt příjemně. Koupil jsem si do zásoby další tři trička.
    MISMAS
    MISMAS --- ---
    FARFELOO: žádné chlastání, jen občasný fláftruňk :D
    FEMUR
    FEMUR --- ---
    FANFAN: spravně vyhravas bludistaka.
    FARFELOO
    FARFELOO --- ---
    FANFAN: Gentlemani musí mít kde chlastat, ne?
    FANFAN
    FANFAN --- ---
    FEMUR: Hospoda v Brně
    FEMUR
    FEMUR --- ---
    no konecne!

Super Panda Circus - Take a look
    http://www.superpandacircus.cz/en/takealook/
    UMIAKI
    UMIAKI --- ---
    COMODOR_FALKON: Nezlob se, ale pokud ti není aspoň padesát, tak teda nevím...
    COMODOR_FALKON
    COMODOR_FALKON --- ---
    Nové přírůstky do inventáře, aneb včera mi dorazil balíček z Kanady :)
    . . .
    The Elegant Ascot - WHOLESALE Handmade Ascot Cravats Costume SilkTies
    http://www.elegantascot.com/
    COMODOR_FALKON
    COMODOR_FALKON --- ---
    KALIBAN: Od tech mam bezne tricko..
    Ja si tedy precetl popisky, vzal o cislo mensi a pro jistotu si ho jel z domu tech par bloku vyzvednout osobne...
    Takze to moje je krasne prilehave a material je vazne uzasny - lehky, sametove mekky, hedvabne prijemny a rychleschnouci :)
    IMHO lepsi, nez trika co mam od Moiry ci Jitexu..
    KALIBAN
    KALIBAN --- ---
    GAMATES: budu ignorovat ten hejt ze ti nekdo diktuje co mas nosit .... a doporucim tohle
    Bambusová Trička
    http://www.bambusovatricka.cz/

osobne jsem z nich stale jeste porad nadsenej, ten material je genialni. Jen jsou mi opet vsechny velky jako hovado

UMIAKI
    UMIAKI --- ---
    NASTY: Já něco podobného koupil v C&A - asi za 300 za dva kousky. Taky biobavlna a přišly mi festovnější, z pevnější a měkčí látky s méně znatelným výstřihem (do V samozřejmě).
    AUDIAC
    AUDIAC --- ---
    NASTY: telovou asi nemaji, seda ale urcite je. nevim, jakou mas postavu, ale na me nejlip sedi prave tohle nejlevnejsi.
    ohledne poctu a vydrze - mam jich hromadu (8?10?12?) v různém stádiu použitosti, ale v tomhle počtu mi vydrží určitě přes rok. přesně to nevím, protože průběžně je přikupuju podle toho, jak se ty starší mění v hadry na kolo...

takže za mě 1:0 pro H&M
    FLAVIGNY
    FLAVIGNY --- ---
    NASTY:
    AHASVER:
    vyrabi to mamka meho kamose, sam jsem to ale jeste nezkousel.
    prihodim jenom primy odkaz na jejich stranku: http://www.cupradlo.cz
    NASTY
    NASTY --- ---
    AHASVER: Díky za detailní info. Určitě vyzkouším.
    AHASVER
    AHASVER --- ---
    NASTY: mám 5 těchhle triček - vzhledem k tomu, že je používám jako spodní prádlo a nosím každý den, tak jen upozorňuju, že jejich lifespan je při týhle rotaci okolo půl roku. pak začne bejt triko "chlupatý", výrazně se smrskne (což teda není na škodu) a prodlouží (asi taky není na škodu). prostě je to relativně v pohodě, ale nemít stálou přítelkyni, tak radši nosím H&M trička za poloviční cenu a měním jak se mi zachce

NASTY: tohle vůbec není potřeba, stačí, aby to byla světle šedá - nosím bílou košili 4x - 5x týdně a šedé triko je naprosto bez problému. přiléhavý střih musíš vybrat (u mě je to to nejdražší hm triko za 299)

le premier má jednu naprosto zásadní výhodu a to je to, že těch triček si člověk může naráz koupit, kolik chce, a vždycky je maj. h&m bych v tomhle ohledu zabil
    NASTY
    NASTY --- ---
    AUDIAC: A ta H&M kolekce se dá koupit i v tělový barvě k tělu přiléhavém střihu? Pokud ano, pak to rád taky vyzkouším.
    AUDIAC
    AUDIAC --- ---
    GAMATES: nejvíc se mi osvědčila basic kolekce z H&M, organic cotton. stojí asi 130 kaček a poměr cena/výkon je super. tohle NASTY stojí čtyřnásobek a že by bylo o tolik lepší, to se fakt říct nedá. možná je o chlup míň vidět v lehký bílý košili, ale to je tak všechno.
    Merino mam taky, ale pod košili jsem ho nikdy nepoužil. můžu vyzkoušet po víkednu, jakej to udělá rozdíl...
    NASTY
    NASTY --- ---
    GAMATES: Mám dobrý reference od známého na tohle neviditelný triko. Osobní zkušenost zatím nemám:
    Neviditelné triko
    http://www.lepremier.cz/neviditelne-triko-457.html
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam