• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    KOUDYGentlemans style aneb modern man and his world. Oblečení, boty, doplňky apod.
    MISMAS
    MISMAS --- ---
    AHASVER: Já mám zase problém s jeanama, to radši "seprané" béžové něco :D je to asi o osobním cítění:)
    GEGE
    GEGE --- ---
    AHASVER: z ty fotky jsem si predstavil, ze je to spis nekde klubik/lounge u plaze, ale samozrejme bych svoje nohy nekde vystavovat nutne nechtel a ani se koukat na cizi.

AHASVER
    AHASVER --- ---
    KOUDY: kalhoty v reálu vypadaj výrazně hůř (myslel jsem, že to jsou nějaký pěkný plátěný chinos, tohle vypadá spíš na takový ty tvrďáky, který v kombinaci s touhle barvou vypadaj většinou lacině a sepraně), kravata to samý (uf, uf) a taškou a botama to vyloženě zabil (a to proti keckám k tomuhle typu oblečení nic zásadního nemám)

jinak můj denní outfit jsou tmavě modrý džíny, grenson/loake brogues, bílá košile, úzká kravata, někdy sako, když neni sako, pak vždy vyhrnutý rukávy a někdy vesta. nikdy bez kravaty. a na večer se nepřevlíkám.

a gosling v tom filmu nebyl nijak zásadně konzistentní, takže věřim, že tam někdy večer byl i v kravatě

GEGE: no tak v těch ponožkách asi po chodníku nechodí, žejo... a boty na boso jsou pěknej humus a osobně si taky nechávám i tyhle ťapky (když jdu jako bezponožkovej) na nohách, když už si teda někde ausgerechnet musim sundat boty, protože mi nepřijde nic eklóznějšího u cizího člověka než bosá noha
    KOUDY
    KOUDY --- ---
    ne takhle

KOUDY
    KOUDY --- ---
    jak rikam no..pro me je kravata soucasti pracovniho outfitu...vecerni outfit si predstavuju treba takhle

GEGE
    GEGE --- ---
    KOUDY: taky uz jsem si parkrat vzal kravatu bez toho, abych mel sako, jen tak na vecer. nikoho toho nepohorsilo, ba naopak a hlavne holky mi to chvalily ;) a to jim nebylo 20, ale 25.

ale ty vyhrnuty kalhoty a k tomu kratky ponozky pusobi skutecne divne. kdyby mel mokasiny a byl na boso, tak je to lepsi.
    AHASVER
    AHASVER --- ---
    KOUDY: mně na tom spíš zaráží ta kombinace bezponožkovýho looku s vyhrnutejma kalhotama A kravaty s košilí s nevyhrnutym rukávem

jinak ten kluk vypadá dobře a nevim, proč by se kravata nemohla nosit i večer
    GHOSTSTALKER
    GHOSTSTALKER --- ---
    KOUDY: Rozhodne si nemyslim, ze by kravata byla jen doplnkem pracovniho obleku a ze by se nehodila na vecerni noseni (proc?).
    KOUDY
    KOUDY --- ---
    hodim to sem..at se tu neresej furt kabelky apod..:))...Kamoska hodila fotku se svym pritelem/nabijecem..netusim proste..na facebook..zeptal sem se ji tam v komentari proc ma ten kluk na sobe kravatu (12 let podnikam..kravatu sem nosil plno let snad kazdej den a je to pro me soucast pracovniho satniku/obleku..proste business vec ktera se imho nehodi na vecer)...Hned tam ale prispechaly nejaky jeji kamosky (okolo 20 let)..ktery zacly tvrdit ze to je tedka styl...co si o tom myslite? :)

MARTIK
    MARTIK --- ---
    GAMATES: taky se přimlouvám za H&M - bílé tričko organic cotton (bacha, maj i nějaký elastický, čehož bych se bál) za 129Kč.
    Odzkoušeno na svatbě v 30 stupňovém pařáku. Tričko jsem samozřejmě na některých místech propotil, ale košile zůstala víceméně netknutá. Bylo mi v saku celý den fakt příjemně. Koupil jsem si do zásoby další tři trička.
    MISMAS
    MISMAS --- ---
    FARFELOO: žádné chlastání, jen občasný fláftruňk :D
    FEMUR
    FEMUR --- ---
    FANFAN: spravně vyhravas bludistaka.
    FARFELOO
    FARFELOO --- ---
    FANFAN: Gentlemani musí mít kde chlastat, ne?
    FANFAN
    FANFAN --- ---
    FEMUR: Hospoda v Brně
    FEMUR
    FEMUR --- ---
    no konecne!

Super Panda Circus - Take a look
    http://www.superpandacircus.cz/en/takealook/
    UMIAKI
    UMIAKI --- ---
    COMODOR_FALKON: Nezlob se, ale pokud ti není aspoň padesát, tak teda nevím...
    COMODOR_FALKON
    COMODOR_FALKON --- ---
    Nové přírůstky do inventáře, aneb včera mi dorazil balíček z Kanady :)
    . . .
    The Elegant Ascot - WHOLESALE Handmade Ascot Cravats Costume SilkTies
    http://www.elegantascot.com/
    COMODOR_FALKON
    COMODOR_FALKON --- ---
    KALIBAN: Od tech mam bezne tricko..
    Ja si tedy precetl popisky, vzal o cislo mensi a pro jistotu si ho jel z domu tech par bloku vyzvednout osobne...
    Takze to moje je krasne prilehave a material je vazne uzasny - lehky, sametove mekky, hedvabne prijemny a rychleschnouci :)
    IMHO lepsi, nez trika co mam od Moiry ci Jitexu..
    KALIBAN
    KALIBAN --- ---
    GAMATES: budu ignorovat ten hejt ze ti nekdo diktuje co mas nosit .... a doporucim tohle
    Bambusová Trička
    http://www.bambusovatricka.cz/

osobne jsem z nich stale jeste porad nadsenej, ten material je genialni. Jen jsou mi opet vsechny velky jako hovado

UMIAKI
    UMIAKI --- ---
    NASTY: Já něco podobného koupil v C&A - asi za 300 za dva kousky. Taky biobavlna a přišly mi festovnější, z pevnější a měkčí látky s méně znatelným výstřihem (do V samozřejmě).
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam