• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    KOUDYGentlemans style aneb modern man and his world. Oblečení, boty, doplňky apod.
    Vse co spravny muz potrebuje k zivotu..Tematicke obrazky, diskuze apod.
    rozbalit záhlaví
    BOBASH
    BOBASH --- ---
    COMODOR_FALKON: Žádnou zbraní se nikdy nemíří na nic, na co nechceš střílet. Ani kuličkovkou. Nikdy.
    COMODOR_FALKON
    COMODOR_FALKON --- ---
    KANAREK1: Prázdný zásobník i komora, OC... :-D
    (P.S.: Prst nemá na spoušti, protože v případě útoku na bodák hrozí jeho zlomení... ;) )
    V podobném duchu máme i pár "pistolkových" fotek... Během skoro hodiny jsme naaranžovali snad 20 scén, ne vše kvůli našemu amatérismu a "just 'cause" přístupu vyšlo samozřejmě..
    KANAREK1
    KANAREK1 --- ---
    nejdřív si s ním promluv o tom, že na lidi se nemíří (a to ani takto hustě) pokud je nechceš zastřelit :) Alespoň nemá prst na spoušti :P Závěr by mu asi rozbil brýle, tak zase mohla být sranda. Všechno má dvě strany :D Hlavně, že víš, jakým směrem se nyní ubírat :)
    COMODOR_FALKON
    COMODOR_FALKON --- ---
    tak já si to teoreticky můžu půjčit od spolubydly... Tedy pokud bych si nejdřív pořídil zbroják, OC... :)

FARFELOO
    FARFELOO --- ---
    MARTIK: Zkus army surplus :-)
    KANAREK1
    KANAREK1 --- ---
    COMODOR_FALKON: zkus si pořídit takovýto doplněk a tvař se drsně: http://i.imgur.com/zR1QgeG.jpg . Třeba to pomůže :)))
    MISMAS
    MISMAS --- ---
    MARTIK: Já teda jeden mám...3 roky starý a nosí se mi úžasně:D
    MARTIK
    MARTIK --- ---
    UMIAKI: čoveče to byl zrovna shop Luggi v Karolině, žádnej Prostějov. Maj tam hezký věci.
    UMIAKI
    UMIAKI --- ---
    MARTIK: Nesmíš se ptát v Albertu ;)
    MARTIK
    MARTIK --- ---
    LUBANCZ: ale dyť to jsou furt stejný, univerzální šaty.

Jinak k těm double breasted..
    Včera jsem hledal v obchodech pea coat. Ptám se prodavačky. Prodavačka "cože to je?" Říkám jí, že takový kabát, spíš kratší, na knoflíky (ne zip) a hlavně dvouřadý. Koukla na mě jako na vola a prej "dvouřadé kabáty se pane už vůbec nenosí!". Takže to má businessinsider špatně!
    TUILE
    TUILE --- ---
    podle me taky ne, ale kdybys mi zacal radit ohledne sladeni bare a pokoutne nabizet nahrdelniky, asi bych se te bala :)
    MISMAS
    MISMAS --- ---
    COMODOR_FALKON: Podle mě teda jako gay nevypadáš, teda! :D
    JAKE_UP
    JAKE_UP --- ---
    BOBASH: Nebo se pro začátek aspoň nechat ostříhat.
    UMIAKI
    UMIAKI --- ---
    KOUDY přejmenuj to rovnou na Gentlemans style aneb how not to look gay (blog style) :-)
    BOBASH
    BOBASH --- ---
    COMODOR_FALKON: Satén na veřejnosti? Tak to se pak nediv :)
    LUBANCZ
    LUBANCZ --- ---
    COMODOR_FALKON: saten, to melo bejt misto sametu, sem si jen nevzpomel na spravnej nazev :)
    Kazdopadne mi stejne k tobe prijde nelichotiva, ale mozna to dela jen ta fotka nebo blbej odlesk...
    COMODOR_FALKON
    COMODOR_FALKON --- ---
    LUBANCZ: Hedvábný satén (T.M.Lewin)
    FARFELOO
    FARFELOO --- ---
    COMODOR_FALKON: Hell party musela být fakt hrozný peklo :-(
    BOBASH
    BOBASH --- ---
    COMODOR_FALKON: Aha. Už chápu.

Obávám se, že jestli se svým ksichtem chceš, aby tě ženy nepovažovaly za buznu/zženštilce, měl by ses nechat najmout do cizinecký legie, začít se živit zabíjením aligátorů holejma rukama nebo aspoň nastoupit na pár měsíců do vítkovickejch železáren :)))
    LUBANCZ
    LUBANCZ --- ---
    COMODOR_FALKON: hele ta modra kosile, to je jen z umely hmoty, samet, nebo prijde silene hnusna jen me? :)
    COMODOR_FALKON
    COMODOR_FALKON --- ---
    MISMAS: Lepší? + 1 s kamarádkou na Hellparty (WTH 10/2014) po asi 4 pivech + 2 portrétovka tamtéž, v téže dobu
    - což mi připomíná - kde sháníte brože/špendlíky/jiné boutoniere věci...?
    Náhrdelníky k vidění zde. Není to nic světoborného, vyžaduje to jen trpělivost, preciznost a soustředění...

Jo a ještě jsem zapomněl, že si občas hraju s obrazy i slovy a donedávna jsem tančil argentinské tango (momentálně jsem bez tanečnice).
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam