• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    KOUDYGentlemans style aneb modern man and his world. Oblečení, boty, doplňky apod.
    AHASVER
    AHASVER --- ---
    CORNHOLIO: hliník a další chemický látky, který jsou v antiperspirantech obsažený, na sebe jednak vážou část potu, který by tkaninou normálně prošel, ale protože je "hustší", tak neprojde, jednak jsou kyselý a v reakci s horkou vodou nebo pracím práškem (tj. při běžném praní) spustí chemickou reakci, která vede k odbarvení/zabervení tkaniny
    CORNHOLIO
    CORNHOLIO --- ---
    MISMAS: díky, ale tohle bych dost nerad:) Nakonec ono nejlepší bude se spíš poradit s dermatologem... Každopádně díky za rady!
    CORNHOLIO
    CORNHOLIO --- ---
    Díky, vyzkouším. Na těch podtričkách se ten hliník projevuje jak přesně?
    AHASVER
    AHASVER --- ---
    MUI: driclor, samozřejmě. používám v létě, protože si nechci ničit podtrika hliníkem
    NAVARA
    NAVARA --- ---
    CORNHOLIO: u nás to kolega s podobným problémem řeší ještě nátělníky (s rukávy) a po obědě mění košili za čistou
    CORNHOLIO
    CORNHOLIO --- ---
    Mám jeden dotaz, říkal jsem si, že to zkusím tady, možná byste mi mohli poradit. Má někdo z vás taky problémy s pocením?:) Já se bohužel potím dost a odnáší to trička i košile. Zpravidla pokud se ráno osprchuju a použiju antiperspirant, během dvou-tří hodin mám v podpaždí mokré skvrny, jak na tričkách, tak i na košilích, a rád bych, aby mi oblečení vydržely aspoň do večera... nehledě na to, že se takhle celkem ničí a po roce je tričko na odpis. Takže než se zajdu poradit za dermatologem, zkouším to tady. Máte zkušenosti s nějakým spolehlivým antiperspirantem, případně řešíte někdo podobný problém? Jak čistíte opakované propocená trička, kdy po čase už vznikají v podpaždí skvrny?
    COMODOR_FALKON
    COMODOR_FALKON --- ---
    MARTIK: Jen pulku a to jeste tu spolecensky akceptovanou... :-P
    MARTIK
    MARTIK --- ---
    COMODOR_FALKON: synku vidím tvoje spodní prádlo!! bacha na to!
    NAVARA
    NAVARA --- ---
    KANAREK1: všude jsou zkurvení trpajzlíci co kradou ponožky a strkají náboje do pušek, tedy pokud si ji pustil z ruky - zkontrolovat :)
    KANAREK1
    KANAREK1 --- ---
    tak já věřím, že člověk, co si něco takového pořídí by nemířil pokud by tam byly náboje a věřím, že se to dělalo jen pro fotku. Chtěl jsem jen tak rejpnout :)
    NAVARA
    NAVARA --- ---
    BOBASH: Je to dobré pravidlo, ale není to posvátné neporušitelné. Dodržuje se při jakékoli běžné manipulaci, etc - ale pokud je účelem nafocení scénky, tak před záběrem ukážeš oběti že je prázdná (kontrolu zbraně) a můžeš fotit.
    BOBASH
    BOBASH --- ---
    COMODOR_FALKON: Žádnou zbraní se nikdy nemíří na nic, na co nechceš střílet. Ani kuličkovkou. Nikdy.
    COMODOR_FALKON
    COMODOR_FALKON --- ---
    KANAREK1: Prázdný zásobník i komora, OC... :-D
    (P.S.: Prst nemá na spoušti, protože v případě útoku na bodák hrozí jeho zlomení... ;) )
    V podobném duchu máme i pár "pistolkových" fotek... Během skoro hodiny jsme naaranžovali snad 20 scén, ne vše kvůli našemu amatérismu a "just 'cause" přístupu vyšlo samozřejmě..
    KANAREK1
    KANAREK1 --- ---
    nejdřív si s ním promluv o tom, že na lidi se nemíří (a to ani takto hustě) pokud je nechceš zastřelit :) Alespoň nemá prst na spoušti :P Závěr by mu asi rozbil brýle, tak zase mohla být sranda. Všechno má dvě strany :D Hlavně, že víš, jakým směrem se nyní ubírat :)
    COMODOR_FALKON
    COMODOR_FALKON --- ---
    tak já si to teoreticky můžu půjčit od spolubydly... Tedy pokud bych si nejdřív pořídil zbroják, OC... :)

FARFELOO
    FARFELOO --- ---
    MARTIK: Zkus army surplus :-)
    KANAREK1
    KANAREK1 --- ---
    COMODOR_FALKON: zkus si pořídit takovýto doplněk a tvař se drsně: http://i.imgur.com/zR1QgeG.jpg . Třeba to pomůže :)))
    MISMAS
    MISMAS --- ---
    MARTIK: Já teda jeden mám...3 roky starý a nosí se mi úžasně:D
    MARTIK
    MARTIK --- ---
    UMIAKI: čoveče to byl zrovna shop Luggi v Karolině, žádnej Prostějov. Maj tam hezký věci.
    UMIAKI
    UMIAKI --- ---
    MARTIK: Nesmíš se ptát v Albertu ;)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam