• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    KOUDYGentlemans style aneb modern man and his world. Oblečení, boty, doplňky apod.
    MERTLAS
    MERTLAS --- ---
    TOMMY_: Na 5S mam tu bezovo hnedou variantu... Hezka vydrzela cca tyden. Pak uz jsou znat znamky opotrebeni a po nekolika mesicich to je total pruser... Jednou za cas ho vzdy reklamuju a dostanu novej...
    TOMMY_
    TOMMY_ --- ---
    KOUDY: Tak si kup ten original apple leather case., sam mam to jejich pouzdro z cerny kuze a je super. A vypada dost podobne. Jen na 6 uz nevim proc nedelaj tu hezkou bezovo-medovou barvu jako na 5s. Ale cerny je porad a to je gut
    KOUDY
    KOUDY --- ---
    pred casem sme tu resili obaly na mobily..nasel sem peknej hnedej kozenej na iphone6 kterej bych bral..ale sere me tam ta kapsa na kreditky...kdybyste nekdo vedel o podobnem tenkem obalu v tehle barve kuze ale bez toho kreditkopouzdra..dejte vedet:)

Leather Wallet Case for iPhone 6 - Tan - Mujjo
    http://www.mujjo.com/leather-wallet-case-for-iphone-6-tan

BLEVAJZZ
    BLEVAJZZ --- ---
    TOP!!!!!:-))
    Koupil starý sklad. Dnes v něm úspěšný lev salonů svádí krásné ženy - iDNES.cz
    http://bydleni.idnes.cz/jak-zaridit-loft-02r-/dum_osobnosti.aspx?c=A141105_105326_dum_osobnosti_web
    FINSON
    FINSON --- ---
    Takže kdyby to někoho zajímalo: Pár motýlků se na naší Black Tie Party našlo, smoking samozřejmě neměl nikdo, vyskytlo se i dost jedinců v barevných chinos, jeansech, polo tričkách, kostkovaných košilích, barevných kravatách a tak - takže rozhodně jsem tam nebyl za to ho nejhoršího dresscode breakera.
    A jako jediný z těch, co měli oblek, jsem si do něj vzal kapesníček, což vzbudilo nemálo pozitivních reakcí.
    Konec hlášení.
    KIA
    KIA --- ---
    Všem moc děkuji!:) nakonec se u pana Tlustého našla jedna posledni damska street taška za krásnou cenu, v barvě co jsem chtela:) takze to mam nakonec bez cekacky a parádní:)
    Diky moc:)

KOUDY
    KOUDY --- ---
    Poctivost a elegance. Navštívili jsme továrnu na legendární boty Barker Shoes - iDNES.cz
    http://xman.idnes.cz/...man-styl_fro#utm_source=sph.idnes&utm_medium=richtext&utm_content=clanek-box
    FINSON
    FINSON --- ---
    MISMAS: Přesně :-) Jinak řečeno, beru to jako "black tie optional" :-)
    MISMAS
    MISMAS --- ---
    FINSON: No ale vzhledem k tomu, že je to večírek...tak to asi vem čert:D
    FINSON
    FINSON --- ---
    MISMAS: OK, takže jak jsem psal, podle tohohle článku to vlastně nebude black tie akce, takhle oblečený tam nepřijde nikdo :-) Jsem si tím jist. Ani charakter akce sám o sobě mi s popisem black tie nesedí, tohle není žádný Žofín. Takže spíš takové maškarní v černých oblecích. Tím pádem mám myslím jasno :-)
    FINSON
    FINSON --- ---
    MISMAS: Zrovna jsem to našel :-)
    FINSON
    FINSON --- ---
    Eh, tak první faux-pas máme za sebou, samozřejmě jsem chtěl napsat, že nemám smoking, nikoli frak. Ten teda nemám taky, ale... chápete ;-)
    MISMAS
    MISMAS --- ---
    FINSON: http://www.muzivcesku.cz/smoking-kazde-skrine

Black tie neznamená frak, ale smoking!:) Frak je white tie:) Výše přiložený článek tuto tematiku myslím vyčerpávajícně probírá.
    FINSON
    FINSON --- ---
    Vážení, mám zde takovou prekérku. Předesílám, že jsem typciký buran, který na sebe bere formální oblek 2x do roka. Budeme mít tematický firemní večírek a tím tématem je Black Tie. Vzhledem k tomu, co jsme za firmu a vzhledem k tomu, že většina lidí tady jsou ještě větší burani než já sám, tak ve fraku tam fakt nikoho nečekám - předpokládám, že všichni dorazí v tzv. moderní interpretaci black tie, což podle chytrých průvodců na internetech má být prostě černý oblek, černé ponožky, černé boty, bílá košile a černá kravata. Hodlám tak dorazit i já, fraku nemaje. A teď: Nevypátral jsem, jak je to u tohoto dress code s kapesníčky. Mám si ho vzít nebo ne? Troufli byste si na jinou než bílou barvu? Co kravata - může být pro "oživení" úzká?
    DAVE_PAGE
    DAVE_PAGE --- ---
    K delce nohavic existuje i "pojmenovane" rozdeleni :) http://www.muzivcesku.cz/kratke-nebo-dlouhe
    UMIAKI
    UMIAKI --- ---
    AHASVER: Thom Browne je extrém :)
    Podle mě pokud máte slim kalhoty, tak mají končit tak dva tři centimetry nad podpatkem a pak při každém kroku a každém posazení jdou ponožky pěkně vidět. Mít je venku pořád je obdoba kozaté ženské, co ji vždycky leze podprda... prostě moc ostentativní.
    PAPRIKODLAK
    PAPRIKODLAK --- ---
    AHASVER: Soudil jsem to relativně podle standardu Echa, který je normálně v pohodě.
    Oblek nosím jenom občas, takže co se týče stylu jsem spíš konzervativní, než trendy. Ale předpokládám, že budu mít oblek jako daily wear, tak mě to zanedlouho přestane bavit a budu do svého minimalismu přidávat osvěžující prvky. :)
    AHASVER
    AHASVER --- ---
    PAPRIKODLAK: tak, kdybych měl usuzovat na ne/pravdivost článku dle literárních kvalit, tak se v česku asi zblázním ;)
    jinak, pokud se neoblékáš třeba na historický šerm (to ti zas poradí někdo jiný), tak doporučuju v případě nevědomosti konzultovat google při využití klíčového slova "gq" - např. gq length of pants - první odkaz –> první stránka -> délka kalhot

a tohle je například thom browne, jeden z nejvlivnější pánských návrhářů současnosti

tohle je frank muytjens, jiný z nejvlivnějších pánských návrhářů současnosti

a tohle je jeden z nejvýznamnějších trendsetterů v oblasti pánské módy

a tohle je pitti uomo
    PAPRIKODLAK
    PAPRIKODLAK --- ---
    AHASVER: Uznávám, že o tom de facto nic nevim, ale trochu mě překvapila ta délka kalhot a trochu funky na mě působila formulace "sundá sako a bude vypadat zatraceně mužně" a tak nějak obecně forma toho článku. Zvláště pak seznam řešený formou odstavců s začínajících velkým písmenem a nekončících tečkou. (http://prirucka.ujc.cas.cz/?id=870)
    #grammarnazi #perfekcionista
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam