• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    KOUDYGentlemans style aneb modern man and his world. Oblečení, boty, doplňky apod.
    Vse co spravny muz potrebuje k zivotu..Tematicke obrazky, diskuze apod.
    rozbalit záhlaví
    MISMAS
    MISMAS --- ---
    WATTEVILLE: Jo takto...obojí je možné:) v tomto nejsou pravdila až tak striktní :)
    WATTEVILLE
    WATTEVILLE --- ---
    MISMAS: Nejde o frakový límec jako takový, ale jestli se nosí taky ve variantě vystrčené cípy ke krku místo zastrčené za motýlkem.
    JAKE_UP
    JAKE_UP --- ---
    MARTIK: Mám tmavě modrý, mám ho druhým rokem. Vypadá dobře, akorát jsem byl při nákupu debil a nevšiml si, že má dole docela široké kalhoty, to mi dost vadí. Ušitý to ale mají dobře (za tu cenu).
    COMODOR_FALKON
    COMODOR_FALKON --- ---
    SAMOUT: Vse se da obejit... :)
    MARTIK
    MARTIK --- ---
    SAMOUT: na netu jsem četl tipy, že lze objednat z TML třeba telefonicky. Myslím, že by to nějak vyřešit šlo.
    SAMOUT
    SAMOUT --- ---
    MARTIK: Ten zkurvenej zasranej zmrd, co vlastní francheesu TML u nás si to zařídil tak, že z EU ani z UK stránek se nezasílá do ČR. Je tam Burundi, Kokosové ostrovy nebo Mongolsko, ale CZ + SK ve výběru chybí. Už ani korunu, nechme toho hajzla zkrachovat...
    MISMAS
    MISMAS --- ---
    WATTEVILLE: Ano, třeba já. Je o tom pěkný článnek na muzivcesku.cz.
    Frakový límec je slavnostnější varianta...dá se snést i obyčejný, ale podle mě vypadá lépe ten frakový :)
    WATTEVILLE
    WATTEVILLE --- ---
    Nosí se v současné době k black tie příležitosti motýlkový límeček vytrčený směrem ke krku nahoru? Nosí se to vlastně vůbec někdy? :)
    GHOSTSTALKER
    GHOSTSTALKER --- ---
    Zkousel tu uz nekdo merenky od Friendly Suits (reference)?
    MARTIK
    MARTIK --- ---
    Máte někdo oblek od T. M. Lewin?
    Koukám na jejich EU stránky. Mají teď všechny obleky za max cenu 259€, což mi připadá hodně v pohodě.
    Dá se v nich chodit? Jak jste spokojeni?

Mám uvažovat o téhle ceně, nebo raději koupit nízkonákladovou letenku do Londýna a tam koupit přímo u nich levněji třeba v lednu? Mívají takové novoroční výprodeje a pokud ano, kam ty ceny až spadnou?
    NAVARA
    NAVARA --- ---
    kde pořídit kvalitní kožené rukavice? aby vydržely, když v nich ponesu deštník či tašku a nerozpáraly se
    MISMAS
    MISMAS --- ---
    KOUDY: V mém případě jsou skinny kalhoty spíše "užší normální kalhoty" :/ :D
    ale i tak bych to na sebe nevzal....varianta slim - nejlepší :D
    KOUDY
    KOUDY --- ---
    Stoletá tradice pánské módy. Projděte se po londýnské Jermyn Street - iDNES.cz
    http://xman.idnes.cz/...man-styl_fro#utm_source=sph.idnes&utm_medium=richtext&utm_content=clanek-box
    FARFELOO
    FARFELOO --- ---
    KOUDY: V pohodě reklama na dodge:-D
    KOUDY
    KOUDY --- ---
    doufam ze nenosite skinny dziny :)

Skinny Jeans - DeEvolution of Man
    https://www.youtube.com/watch?v=1jyC1nVHneI
    KOUDY
    KOUDY --- ---
    TOMMY_: ja prave nechci cernou kuzi ale tu hezkou hnedou..:)
    LUBANCZ: taky dobry :))
    MERTLAS
    MERTLAS --- ---
    TOMMY_: Ted vypada takhle...

LUBANCZ
    LUBANCZ --- ---
    LUBANCZ, KOUDY: sem to nakonec vyresil takhle :D
    TOMMY_
    TOMMY_ --- ---
    MERTLAS: Ja mam cernej a bilym telefonu vypada luxusne.., puvodne sem chtel ten bezovej ale v realu mi k bilymu moc nesel., obnosenej a odrenej by mi nevadil., to je proste vlastnost tenky kuze na predmetu co beres denne X krat do ruky., jako odreny bundy treba, prijde mi to naopak cool ( par sem jich uz videl odrenejch )
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam