• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    KOUDYGentlemans style aneb modern man and his world. Oblečení, boty, doplňky apod.
    Vse co spravny muz potrebuje k zivotu..Tematicke obrazky, diskuze apod.
    rozbalit záhlaví
    SUN_VU_KUNG
    SUN_VU_KUNG --- ---
    LUBANCZ: Dík! Toho jsem se bál, tímhle odpadem je net zaplavený :( Škoda, na pohled vypadal dobře :)
    LUBANCZ
    LUBANCZ --- ---
    SUN_VU_KUNG: je to cina, navic s vlnou do 50% (a to bude jeste odstrizkova).. nema smysl na to ani koukat :)

http://www.shoprusher.com/...windbreaker-wool-wool-coat-england-slim-in-the-long-section-woolen-coat
    SUN_VU_KUNG
    SUN_VU_KUNG --- ---
    Nedokázal byste někdo identifikovat tenhle kabát? Je to peklo něco takového najít, všechny obrázky jsou jen reposty ale zdroj nikde... i kdyby nic, tak bych rád věděl, kdo ho dělá/dělal :)

UMIAKI
    UMIAKI --- ---
    MISMAS: Cože? :D Ty mluvíš možná o Haute Couture. Ten článek se snaží o nějaké doporučení, to není žádná vysoká móda.
    Pokud by móda nebyla líbivá a funkční, tak neexistuje. Jasně, že ty šílenosti, co jsou na molu, tak se nedostanou beze změny do obchodů - ale inspiraci přinesou, o to jde.
    MISMAS
    MISMAS --- ---
    KOUDY: Móda nemusí být funkční ani líbivá....někdo se prostě rozhodl, že to prej "frčí" ať je to postavené na hlavu jakkoli...a všichni to budou kopírovat pár měsíců až let, než to vyčpí :D
    KOUDY
    KOUDY --- ---
    me fakt iritujou ty kratky kalhoty a boty bez ponozek..co to je za modu kurva?...uplne me miji tohle..chapu to max v lete u kratsich bilejch kalhot a mokasin..nebo takovejch tech bot na lod..jinak ne
    AHASVER
    AHASVER --- ---
    hm, koukám, že to dost reflektuje i diskuse... tužku tomu rozumí, sami chodí v rejoicech a triku z umělý hmoty a stříbrnejch vláken, ale do diskuse si pěkně postěžujou, že je pán bez fuseklí... pánovi nesedí jediná košile a jediný sako, má na sobě blbě zkombinovaný materiály, barevně mu neladí nic a v obličeji a postavou vypadá dost tristně, ale nic z toho masa nevidí a jde se rozčílit nad fuseklema, který už sedm let probíhaj v gq jako "trend" a dostávají se tím na úroveň současné klasiky (podobně jako nike nebo NB k obleku)

taková ta česká zaprděná klasika tenhle koment, mi přijde
    AHASVER
    AHASVER --- ---
    modelové lucy a george pózujou v galerii v hadrech, co jim nesedí a nejdou k sobě barevně, a vy si z toho odnesete ponožky...
    CHAIWALLA
    CHAIWALLA --- ---
    LUBANCZ: Ne neprijde...a kdyz do galerie, tak zasadne v botach bez ponozek - hura !
    LUBANCZ
    LUBANCZ --- ---
    prijde to jako hruza jenom me?

Smart casual třikrát jinak. Jak se obléknout na vernisáž i na večírek - iDNES.cz
    http://ona.idnes.cz/...ss-code-smart-casual-0va-/modni-trendy.aspx?c=A141125_153552_modni-trendy_brv
    MISMAS
    MISMAS --- ---
    WATTEVILLE: Jo takto...obojí je možné:) v tomto nejsou pravdila až tak striktní :)
    WATTEVILLE
    WATTEVILLE --- ---
    MISMAS: Nejde o frakový límec jako takový, ale jestli se nosí taky ve variantě vystrčené cípy ke krku místo zastrčené za motýlkem.
    JAKE_UP
    JAKE_UP --- ---
    MARTIK: Mám tmavě modrý, mám ho druhým rokem. Vypadá dobře, akorát jsem byl při nákupu debil a nevšiml si, že má dole docela široké kalhoty, to mi dost vadí. Ušitý to ale mají dobře (za tu cenu).
    COMODOR_FALKON
    COMODOR_FALKON --- ---
    SAMOUT: Vse se da obejit... :)
    MARTIK
    MARTIK --- ---
    SAMOUT: na netu jsem četl tipy, že lze objednat z TML třeba telefonicky. Myslím, že by to nějak vyřešit šlo.
    SAMOUT
    SAMOUT --- ---
    MARTIK: Ten zkurvenej zasranej zmrd, co vlastní francheesu TML u nás si to zařídil tak, že z EU ani z UK stránek se nezasílá do ČR. Je tam Burundi, Kokosové ostrovy nebo Mongolsko, ale CZ + SK ve výběru chybí. Už ani korunu, nechme toho hajzla zkrachovat...
    MISMAS
    MISMAS --- ---
    WATTEVILLE: Ano, třeba já. Je o tom pěkný článnek na muzivcesku.cz.
    Frakový límec je slavnostnější varianta...dá se snést i obyčejný, ale podle mě vypadá lépe ten frakový :)
    WATTEVILLE
    WATTEVILLE --- ---
    Nosí se v současné době k black tie příležitosti motýlkový límeček vytrčený směrem ke krku nahoru? Nosí se to vlastně vůbec někdy? :)
    GHOSTSTALKER
    GHOSTSTALKER --- ---
    Zkousel tu uz nekdo merenky od Friendly Suits (reference)?
    MARTIK
    MARTIK --- ---
    Máte někdo oblek od T. M. Lewin?
    Koukám na jejich EU stránky. Mají teď všechny obleky za max cenu 259€, což mi připadá hodně v pohodě.
    Dá se v nich chodit? Jak jste spokojeni?

Mám uvažovat o téhle ceně, nebo raději koupit nízkonákladovou letenku do Londýna a tam koupit přímo u nich levněji třeba v lednu? Mívají takové novoroční výprodeje a pokud ano, kam ty ceny až spadnou?
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam