• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    KOUDYGentlemans style aneb modern man and his world. Oblečení, boty, doplňky apod.
    GHOSTSTALKER
    GHOSTSTALKER --- ---
    Podelim se o zkusenost s http://www.herringshoes.co.uk/ - naprosta spokojenost. Koupil jsem si boty z jejich vlastni serie (siji to snad ve fabrikach Loake nebo Church), v sobotu objednavka, dnes prisla (takze v podstate druhy den - coz je drive nez od vetsiny ceskych eshopu), dodavka UK-CR zdarma (resp.v cene boty). Velikost bez problemu, trefil jsem na prvni pokus, ackoliv zadne jine boty z te jejich rady nemam. Boty bez jakekoliv znamky poskozeni.

Budu u nich asi nakupovat i Loaky/Barkery - vyjde to levneji nez treba v Le Premier (o tom trubkovi z TM Lewin/Barker Czech nemluve). Na netu navic neni problem prakticky kdykoliv najit nejaky slevovy kupon aspon na 10 % z ceny uvedene v katalogu.
    VDFLAT
    VDFLAT --- ---
    Kdyby někdo štíhlý chtěl solidní kabát za slušnou cenu: [ OFFERINGNABÍZÍM: Vlněný kabát - TM Lewin - Chesterfield coat / Praha 6 / 2500 CZK ]
    LUBANCZ
    LUBANCZ --- ---
    SUN_VU_KUNG: ten shop patri nakymu polakovy, takze to urcite nebyly aaa+ kvalitni padelky, kterou stojej klidne pulku originalu.. spis bych to videl na takovy ty smucky co jsou toho plny bazary, aukro, trznice apod..
    SUN_VU_KUNG
    SUN_VU_KUNG --- ---
    LUBANCZ: To jsem četl už nějak před týdnem, ale zajímalo by mne, jestli ty padělky byly i materiálově a řemeslně na té úrovni... jako že by to prostě nešlo poznat, pokud by se neudělala nějaká prověrka dovozce atd...
    LUBANCZ
    LUBANCZ --- ---
    blbost lidi je neomezena :))
    Padělky Armani i Ralph Lauren byly i v luxusních pražských obchodech - iDNES.cz
    http://ekonomika.idnes.cz/...-prazskych-obchodech-1iz-/ekonomika.aspx?c=A141124_130535_ekonomika_fih

WALL STREET PRAHA
    http://www.wall-street-praha.cz/
    COMODOR_FALKON
    COMODOR_FALKON --- ---
    SUN_VU_KUNG: Jo, temi kratsimi rukavy je to fakt, ale jinak to tak tragicke rozhodne neni. Naopak mi prijde, ze ta kosile, kterou jsem si z Ciny objednal, ma jedno z nejlepsich siti, co jsem kdy videl, nejen v teto cenove kategorii...

Akorat tedy stale nevim, co je to za material...
    Podle listingu "microfiber, bamboo fibre" a kosile skutecne ma mirne synteticky feel, ale na cedulce v kosili je napsano 70% neco (posledni znak je "bavlna") a 30% bambusova vlakna...
    LUBANCZ
    LUBANCZ --- ---
    SUN_VU_KUNG
    SUN_VU_KUNG --- ---
    SUN_VU_KUNG: * zežmolkovatí, i když zmodrat by to mohlo taky :D
    SUN_VU_KUNG
    SUN_VU_KUNG --- ---
    COMODOR_FALKON: Když budeš mít vzrůst korejce nebo číňana, tak to je celkem ok. Jinak smůla. Sem tam něco od nich padne - většinou nerizikové věci jako trika, někdy i kabát. U košil je potřeba počítat s kratšími rukávy a blbým střihem... celkově tyhle věci z Číny/Koreje co na obrázcích vypadají dobře je lepší nekupovat... střihy na postavu bez ramen, špinavé švy, kdy se násobí šití, materiály jak za normalizace, věšinou to zešmolkovatí a vyrudne skoro hned. Co taky čekat od oblečení za pár stovek. Nakupovat tenhle odpad se s filozofií gentleman's style asi moc neslučuje ;) A nekonfekční lidi (jako já) trpí dál :D
    COMODOR_FALKON
    COMODOR_FALKON --- ---
    KOUDY: Copak cinska hlava...
    Horsi je, ze to tak dobre vypada na cinskem tele... Jak to asi bude vypadat a vytahlejsich a vetsich evropanech...?
    SUN_VU_KUNG
    SUN_VU_KUNG --- ---
    KOUDY: jo, taky když to Luban odkázal a viděl jsem to, tak jsem se lekl :D
    KOUDY
    KOUDY --- ---
    samotny to vypada dobre ale kdyz to clovek vidi s tou cinskou hlavou..tak no way :D

SUN_VU_KUNG
    SUN_VU_KUNG --- ---
    LUBANCZ: Dík! Toho jsem se bál, tímhle odpadem je net zaplavený :( Škoda, na pohled vypadal dobře :)
    LUBANCZ
    LUBANCZ --- ---
    SUN_VU_KUNG: je to cina, navic s vlnou do 50% (a to bude jeste odstrizkova).. nema smysl na to ani koukat :)

http://www.shoprusher.com/...windbreaker-wool-wool-coat-england-slim-in-the-long-section-woolen-coat
    SUN_VU_KUNG
    SUN_VU_KUNG --- ---
    Nedokázal byste někdo identifikovat tenhle kabát? Je to peklo něco takového najít, všechny obrázky jsou jen reposty ale zdroj nikde... i kdyby nic, tak bych rád věděl, kdo ho dělá/dělal :)

UMIAKI
    UMIAKI --- ---
    MISMAS: Cože? :D Ty mluvíš možná o Haute Couture. Ten článek se snaží o nějaké doporučení, to není žádná vysoká móda.
    Pokud by móda nebyla líbivá a funkční, tak neexistuje. Jasně, že ty šílenosti, co jsou na molu, tak se nedostanou beze změny do obchodů - ale inspiraci přinesou, o to jde.
    MISMAS
    MISMAS --- ---
    KOUDY: Móda nemusí být funkční ani líbivá....někdo se prostě rozhodl, že to prej "frčí" ať je to postavené na hlavu jakkoli...a všichni to budou kopírovat pár měsíců až let, než to vyčpí :D
    KOUDY
    KOUDY --- ---
    me fakt iritujou ty kratky kalhoty a boty bez ponozek..co to je za modu kurva?...uplne me miji tohle..chapu to max v lete u kratsich bilejch kalhot a mokasin..nebo takovejch tech bot na lod..jinak ne
    AHASVER
    AHASVER --- ---
    hm, koukám, že to dost reflektuje i diskuse... tužku tomu rozumí, sami chodí v rejoicech a triku z umělý hmoty a stříbrnejch vláken, ale do diskuse si pěkně postěžujou, že je pán bez fuseklí... pánovi nesedí jediná košile a jediný sako, má na sobě blbě zkombinovaný materiály, barevně mu neladí nic a v obličeji a postavou vypadá dost tristně, ale nic z toho masa nevidí a jde se rozčílit nad fuseklema, který už sedm let probíhaj v gq jako "trend" a dostávají se tím na úroveň současné klasiky (podobně jako nike nebo NB k obleku)

taková ta česká zaprděná klasika tenhle koment, mi přijde
    AHASVER
    AHASVER --- ---
    modelové lucy a george pózujou v galerii v hadrech, co jim nesedí a nejdou k sobě barevně, a vy si z toho odnesete ponožky...
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam